Keyboard met 88 toetsen

Ben je op zoek naar een keyboard met 88 toetsen? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. Een keyboard met 88 toetsen komt het dichtst bij een echte piano waardoor je piano kan leren spelen met de voordelen van een keyboard.

Filteren
Filteren

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Aantal toetsen
    88
  1.   

Filteren

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Keyboards
🎹 Welk keyboard heb je nodig?

Dit hangt voornamelijk van de functies af die je zoekt. Ga je lessen nemen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een keyboard met aanslaggevoelige toetsen. Ga je een keyboard hobbymatig gebruiken? Dan kan je ook kiezen voor een wat minder luxe versie.

📖 Zit er een gebruiksaanwijzing bij het keyboard?

Bij al onze keyboards zit een handleiding. Je kan de handleiding ook downloaden op onze website. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van alle functies en heb je alles bij de hand om een vliegende start te kunnen maken. Natuurlijk helpen we je ook graag met al je vragen.

🎹 Hoeveel toetsen bevat een keyboard?

Het grote verschil tussen de verschillende keyboards is het aantal toetsen. De keyboards met 61 toetsen zijn het populairst maar je kan ook kiezen voor een keyboard met 48, 54 of 88 toetsen. Al deze keyboards zijn bij ons te bestellen.

💭 Wat zijn aanslaggevoelige toetsen?

Een aantal van onze keyboards beschikt over aanslaggevoelige toetsen. Bij een keyboard met aanslaggevoelige toetsen registreert het keyboard hoe hard jij de toetsen indrukt. Hoe harder je op de toetsen drukt, hoe harder het volume zal gaan (net als bij een piano).

Ben je op zoek naar een keyboard met 88 toetsen? Dan ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. Een keyboard met 88 toetsen komt het dichtst bij een echte piano waardoor je piano kan leren spelen met de voordelen van een keyboard.

Het verschil tussen een digitale piano en een keyboard

In ons assortiment kan je terecht voor een groot aantal verschillende keyboards. Deze keyboards hebben allemaal verschillende functies en opties. Maar wanneer noem je een keyboard nou een keyboard en wanneer is het een digitale piano? Dat is eigenlijk heel simpel uit te leggen. Een keyboard met 88 toetsen noemen we een digitale piano. Dit komt omdat een piano ook 88 toetsen heeft waardoor het keyboard dus hetzelfde aantal toetsen heeft als een piano. Wil je dus graag piano leren spelen? Dan raden we je aan om te kiezen voor een keyboard met 88 toetsen. Deze zijn veelal uitgevoerd met aanslaggevoelige toetsen en een sustainpedaal, waardoor je het idee hebt dat je op een echte piano speelt.

Het voordeel van een keyboard met 88 toetsen

Een keyboard biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van een piano. Een keyboard is bijvoorbeeld een stuk compacter waardoor je minder ruimte verliest en je deze gemakkelijk mee kan nemen naar pianoles. Gebruik je jouw keyboard even niet? Dan kan je deze opbergen en creëer je gemakkelijk ruimte voor iets anders. 

 

 

De voordelen van een keyboard:

  • De aanschafprijs ligt een stuk lager.
  • Gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.
  • Met één druk op de knop switch je tussen verschillende soorten geluiden.
  • Voorzien van een groot aantal handige functies.

Wanneer kies je voor 88 toetsen?

Ga je op pianoles of wel je graag piano leren spelen? Dan raden we je aan om te kiezen voor een keyboard met 88 toetsen. Wil je graag hobbymatig af en toe wat pingelen op de toetsen maar is het niet je bedoeling om een pianist te worden? Dan kan je ook kiezen voor een keyboard met minder toetsen. Een digitale piano is dus echt bedoeld voor de iemand die regelmatig gebruikt maakt van het keyboard of pianolessen gaat nemen.

Keyboard met 88 toetsen kopen

We hopen dat al je vragen voldoende beantwoord zijn. Heb je toch nog een vraag over een keyboard of digitale piano? Neem contact op met onze productspecialisten! Zij helpen je graag met het maken van de juiste keus. Heb je al een favoriet uitgezocht? Plaats dan vandaag een bestelling en ontvang deze supersnel in huis. 

Chatten