Uplighting

Ben jij op zoek naar uplighting? Met uplighting zorg je dat je huis, tuin, restaurant of evenement beschikt over de mooiste sfeerverlichting. Uplights zijn gemakkelijk te gebruiken en daarom ontzettend geliefd tijdens uiteenlopende gelegenheden.

Filteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat is uplighting?

Als we het hebben over uplighting dan praten we over het gebruik van uplight lampen. Deze lampen staan naar boven gericht waardoor een wand, muur of object sfeervol verlicht wordt. Door het gebruik van uplights kan je een ruimte eenvoudig en snel omtoveren tot een gezellige feestlocatie of bepaalde elementen in een ruimte in de spotlights zetten.

Hoe werkt uplighting?

In de behuizing zitten meerdere LED lampen. Deze LED lampen zijn energiezuinig en brandveilig. Je kan zelf kiezen of de lampen één bepaalde kleur moet tonen of dat er een verloop van kleuren moet plaatsvinden. Voor deze instellingen hoef je geen lichttechnicus te zijn waardoor ze ontzettend goed te gebruiken zijn tijdens een feestje in de tuin of een verjaardag. Wil je toch graag een aanpassing doen? Dan kan je kiezen voor een variant met afstandsbediening, hierdoor pas je gemakkelijk de lichtkleuren aan.

Ingebouwde accu

Een van de redenen waarom uplights zo enorm populair zijn is omdat ze op een ingebouwde accu werken. Je kunt ze dus overal plaatsen zonder dat je een hele wirwar aan kabels hoeft te leggen. Met een volle accu kan een uplight zeker wel een paar uur werken. De lampen zijn hierdoor tijdsbesparend en zeg nou zelf, al die kabels zijn toch ook geen gezicht?

Wanneer gebruik je uplight verlichting?

Uplight verlichting is voornamelijk sfeer verhogend. Deze lampen staan daarom niet zo zeer bekend als effectverlichting maar meer als sfeerverlichting. Door een aantal lampen langs een muur te plaatsen zorg je bijvoorbeeld dat de muur een sfeervolle lichtgloed krijgt. Hierdoor zijn ze uitermate populair in restaurants, hotels maar ook zeker tijdens festivals en andere grote evenementen.

Aansturen via DMX

Heb je al meer kennis van licht- en geluidsapparatuur? Dan wil je waarschijnlijk meer uit je verlichting halen. In dit geval kan je de uplights ook gemakkelijk aansluiten en aansturen op je DMX controller waardoor je je eigen lichtshow kan creëren. Dit kan bijvoorbeeld ontzettend leuk zijn als je als drive-in DJ op een bruiloft het licht en geluid moeten verzorgen. Sommige uplights zijn zelfs voorzien van draadloze DMX waardoor een DMX gestuurde setup eenvoudig te realiseren is. Dit, in combinatie met de ingebouwde accu, zorgt ervoor dat je hele mooie effecten kunt creëren zonder het aansluiten van allerlei kabels.

Uplighting voor buiten

Naast dat je de sfeerverlichting perfect binnen kan gebruiken om de sfeer te verhogen dragen de lampen ook buiten bij aan een onvergetelijke avond. Geef je bijvoorbeeld een feestje in de tuin? Dan kan je verschillende delen van de tuin laten oplichten door de lampen aan te zetten. Let wel op, de meeste uplights zijn niet waterdicht waardoor ze niet tegen regen kunnen. Het is dus belangrijk dat er geen water bij de lampen kan komen. Dit kan je voorkomen door de lampen alleen te gebruiken als het droog, ze op een overdekte plek te plaatsen of door een doorzichtige regenhoes mee te bestellen.

Uplighting kopen?

We hopen natuurlijk dat je geen vragen meer hebt na het lezen van bovenstaande tekst. Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Twijfel je? Bij ons heb je 30 dagen de tijd om je aankoop kosteloos te retourneren. Hierdoor heb je thuis alle tijd om te kijken of de door jou gekozen lamp voldoet aan al je wensen.

Chatten