Wat is Black Friday?

De afgelopen jaren is Black Friday een populaire dag geworden in Nederland. Deze dag staat namelijk in het teken van extreem hoge kortingen. Wil je dus een hoge korting op speakers, platenspelers, karaokesets of op één van de andere duizenden artikelen? Dan is Black Friday zeker de dag om je bestelling te plaatsen.

Black Friday is komen overwaaien vanuit de Verenigde Staten. Daar houden ze namelijk de dag na Thankgiving, wat op de vierde donderdag van november is, Black Friday. Black Friday is voor veel Amerikanen hét moment om kerstinkopen te gaan doen. Op deze vrijdag zijn de kortingen namelijk zowel in de winkels als online extreem hoog. In Nederland vieren we geen Thankgiving, maar van kortingen houden we natuurlijk allemaal. Daarom is deze dag in Nederland ook zeer populair.

Wie doet er mee met Black Friday?

Allerlei verschillende productgroepen worden met hoge kortingen aangeboden. Het is dus niet zo dat je enkel voor kleding op deze dag de beste deals kan scoren. Eigenlijk kan je online bij iedere webshop wel terecht voor een scherpe aanbieding.

Ben je dus al een tijdje aan het sparen voor een bepaalde speakerset? Of wil je toch wel heel graag die platenspeler met korting in huis halen? Dan is Black Friday het perfecte moment om een aanbieding te scoren. Vanzelfsprekend doet MaxiAxi.com ieder jaar weer mee met Black Friday.

 

Black Friday bij MaxiAxi

MaxiAxi.com is de webshop voor betaalbaar licht en geluid. Door ons brede assortiment weten we altijd wel zeker dat er een leuke aanbieding voor je tussen zit. Ben je dus op zoek naar een Black Friday actie op speakers, rookmachines, lichteffecten of karaokesets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Is het nog lang geen Black Friday? Geen paniek. We zijn het hele jaar door aan het stunten waardoor je altijd de scherpste prijs hebt.

Geen actie missen?

We begrijpen dat je niet het hele jaar kan wachten op een Black Friday deal. Je wilt tenslotte direct gebruik kunnen maken van je aankoop. Gelukkig hebben we dagelijks hele dikke aanbiedingen waarbij je maximaal kan profiteren. Wil je altijd op de hoogte zijn? Dan raden we je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hierdoor mis je nooit meer een actie.

Black Friday bij MaxiAxi.com

Of we dit jaar weer mee gaan doen met Black Friday? Natuurlijk! Ieder jaar staan we bij MaxiAxi weer klaar met de mooiste aanbiedingen. Deze Black Friday aanbiedingen hebben we speciaal voor je geselecteerd en gaan als warme broodjes over de toonbank. Zorg dus dat je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief en hou onze website dagelijks in de gaten.

Heb je een vraag over een product? Geen probleem! Onze productspecialisten staan dagelijks voor je klaar om je te voorzien van een goed advies.