Speakers

 • Welke subwoofer heb ik nodig? Advies van onze experts

  Posted on 10 september 2019 door Maarten

  Een subwoofer is een nogal onderschat onderdeel van je geluidsinstallatie. Dat merken we regelmatig in ons contact met klanten. Eigenlijk kun je met een subwoofer je complete geluidsinstallatie naar een hoger niveau tillen. Hoog tijd dus om je hier meer over te vertellen.

  Lees verder Lees verder

 • Heb ik mijn speaker opgeblazen?

  Posted on 16 juli 2019 door Maarten

  Heb ik mijn speaker opgeblazen? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Hoog tijd dat onze productexpert Rob hier wat meer uitleg over geeft.

  Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend vervelend dat jij problemen hebt met je speaker. We gaan er tenslotte vanuit dat je deze blog pas leest op het moment dat je een probleem hebt. Lees verder Lees verder

 • Wat heb je nodig voor je examenfeest?

  Posted on 15 mei 2018 door Maarten

  De examens zijn net begonnen maar natuurlijk kijken wij van MaxiAxi ook alvast vooruit naar de examenfeesten die er achteraan komen :)
  Omdat er bij het organiseren van een goed feest nogal wat nodig is denken wij graag met je mee.

  Lees verder Lees verder

 • 2.1 of 5.1 speakers, wat betekent dit eigenlijk?

  Posted on 7 maart 2017 door Rob

  Wij krijgen bij MaxiAxi nog wel eens de vraag wat nou precies 2.1 of 5.1 betekent bij geluidsinstallaties of home cinema systemen. Gelukkig is dit erg eenvoudig uit te leggen.

  Lees verder Lees verder

 • Karaoke, wat heb ik daarvoor nodig?

  Posted on 21 februari 2017 door Maarten

  Aan je vrienden laten horen hoe goed je kunt zingen of gewoon met een drankje op lekker meezingen? Karaoke is een van de bekendste manieren van vermaak op feestjes en wordt wereldwijd door vele mensen gedaan. Gezelligheid gegarandeerd!
  Lees verder Lees verder

 • Het gemak van een mobiele geluidsinstallatie

  Posted on 22 september 2014 door Maarten

  Wij merken dagelijks dat veel mensen nog niet precies op de hoogte zijn van wat mobiele speakers zijn. Of men weet helemaal niet van het bestaan ervan. Hoog tijd dus voor een blogpost over mobiele geluidsinstallaties die alles duidelijk maakt over de kenmerken, verschillen, mogelijkheden enz.

  Lees verder Lees verder

 • DAP Audio en Showtec bij MaxiAxi

  Posted on 3 juli 2014 door Maarten

  We zijn bij MaxiAxi constant aan het zoeken naar uitbreidingen op het assortiment. We volgen de ontwikkelingen op de markt op de voet en proberen zo snel mogelijk met nieuwe producten te komen. Ook in de breedte kijken we voortdurend of we nog producten aan het assortiment zouden moeten toevoegen. Wat ontbreekt er nog?
  Sinds kort hebben we wat betreft de uitbreiding van het assortiment een grote stap gezet met het toevoegen van de merken DAP Audio en Showtec.

  Lees verder Lees verder

 • Het verschil tussen actieve en passieve speakers

  Posted on 11 maart 2014 door Maarten

  Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers? Die vraag krijgen wij heel regelmatig bij MaxiAxi. En misschien nog wel belangrijker… Voor welke moet je kiezen? Omdat daar geen eenduidig antwoord op te geven is hebben we besloten om hier een blogpost over te schrijven.

  Om te beginnen gaan we de actieve en passieve speakers apart onder de loep nemen. Wat zijn nu de kenmerken van beide? Wat zijn de overeenkomst en juist de verschillen?

  Lees verder Lees verder

 • Stappenplan voor een kersverse DJ

  Posted on 7 januari 2014 door Maarten

  Alle grote DJ helden zoals Tiësto, Hardwell, Armin van Buuren en Afrojack zijn ooit op hun zolderkamertje begonnen om hun eerste plaatjes in elkaar te mixen. Hoe vet zou het zijn om hetzelfde pad te bewandelen?! Hoe jij misschien ook die droom werkelijkheid kunt laten worden leggen wij je hieronder stap voor stap uit!

  Lees verder Lees verder

9 artikel(en)