Festival agenda 2024: 25x top festivals voor dit jaar!

Festival agenda 2024: 25x top festivals voor dit jaar!

Om je festival agenda 2024 helemaal te vullen, hebben we diverse te gekke festivals in het binnenland voor je op een rijtje gezet. Uiteraard mogen de meest bekende buitenlandse festivals ook niet ontbreken. Na het lezen van deze blog heb je gegarandeerd een bomvolle festival agenda voor 2024!

Wat is festival agenda 2024?

Van begin april tot en met eind september loopt het festivalseizoen, dan mag een festival agenda absoluut niet ontbreken. Het festivalseizoen is de tijd van het jaar dat er in zowel binnen- als buitenland allerlei grote festivals plaatsvinden. Onze festival agenda 2024 staat vol met festivals in elk genre en ook nog eens voor jong en oud.

Organiseer je eigen pre- en/of afterparty!

Wat doe je vóór en na een festival? Waar zijn al die mensen? Waar is de pre- of afterparty? Voor de échte diehards raden we je aan om een eigen pre- en afterparty te organiseren, zodat jouw festivalervaring nóg onvergetelijker wordt! Met de producten uit de onderstaande carrousel kun je de allerbeste pre- en afterparty organiseren.

 

 

Festivals 2024 op een rij

Onze festivalexpert is druk aan de slag geweest. Hij heeft speciaal voor jou de 25 beste festivals die absoluut niet mogen ontbreken in jou festival agenda 2024 stuk voor stuk hieronder op een rij gezet. 

#1 Paaspop – 29, 30 & 31 maart 

Paaspop wordt al sinds 1974 ieder jaar in Schijndel georganiseerd en trekt circa 110.000 bezoekers in het gehele paasweekend. Bezoekers die een heel weekend verblijven, kunnen gebruikmaken van de festivalcamping die zich naast het festivalterrein bevindt. Op Paaspop 2024 zul je artiesten gaan zien zoals Tiësto, De jeugd van tegenwoordig, Suzan en Freek en $hirak. Deze artiesten zullen dit jaar het hele festival op de kop zetten. Aan de artiesten kun je wel zien dat Paaspop vol zit met verschillende muzieksoorten, rapnummers van Ronnie Flex, maar ook Nederlandse café krakers van Guus Meeuwis. Het festival is voor jong en oud en hoort daarom in jouw festival agenda voor 2024! Alles over Paaspop 2024 lees je in deze blog

#2 Freshtival - 17, 18 & 19 mei

Feestende menigte op Freshtival 2024. Zet hem in je festival agenda!

Terwijl we nog nagenieten van de voorgaande editie zijn de organisatoren al druk bezig met de voorbereidingen voor Freshtival 2024. Het belooft een festival te worden vol topartiesten en nieuw talent met muziek voor iedereen. Freshtival 2024 zal plaatsvinden op het Rutbeek in Enschede. Dit jaar ligt de focus op duurzaamheid met allerlei initiatieven die het milieu ten goede komen, zo hebben ze bijvoorbeeld hun eigen recyclesysteem. Het festival kent twee verschillende delen. In de middag kunnen bezoekers genieten van kunst, lekker eten en unieke marktkraampjes. Er zijn ook workshops, lezingen en activiteiten zodat jij even wat anders aan je hoofd hebt dan non-stop muziek. 's Avonds verandert het festival in een grote feesttent met een indrukwekkend lichtspektakel door onder andere de lichtstralen van lasers en movingheads. Freshtival 2024 wordt een plek waar herinneringen gemaakt worden, vriendschappen ontstaan en waar je van muziek kunt genieten. Freshtival 2024 mag dus zeker niet ontbreken in je festival agenda 2024. Haal je ticket op tijd en maak er samen met je vrienden een geweldig festival van!

#3 Intents festival – 31 mei, 1 & 2 juni

Intents Festival staat bekend als een van de grootste en meest innovatieve hardstyle festivals in Nederland. Het is een driedaags evenement dat een allround-ervaring biedt met een bijzondere nadruk op de hardere stijlen van dance muziek. In 2023 vierde Intents Festival zijn 20-jarig jubileum door er een groot spektakel van te maken. De aftermovies laten zien hoe artiesten als Radical Redemption en Paul Elstak onder de lichtstralen van lasers en movingheads het festival tot een visueel feest maken. Intents Festival brengt bezoekers samen in een wereld vol muziek en show. Op de camping, IntentsCity, vind je alles van eenvoudige tenten tot luxe verblijven voor het ultieme festivalgevoel. De line-up van Intents Festival 2024 is nog niet bekend, maar die zal geheid worden gevuld met fantastische artiesten die je omver zullen blazen. Intents festival staat bekend om de prachtige bekleding, veel mensen noemen het ook het mooiste festival van Nederland. Genoeg redenen dus om Intents festival 2024 aan je festival agenda 2024 toe te voegen!

#4 Pinkpop – 21, 22 & 23 juni

Festivalgangers op Pinkpop 2024. Zet hem in je festival agenda 2024

Pinkpop vindt al ruim vijftig jaar plaats in het Limburgse Landgraaf op evenemententerrein Megaland. Al sinds 1970 komen mensen van heinde en verre naar Limburg, wat Pinkpop historisch gezien het langstlopende festival van de wereld maakt! Pinkpop trekt zo'n 70.000 bezoekers per dag, waardoor er jaarlijks ruim 200.000 festivalgangers staan te feesten op Pinkpop. De bezoekers kunnen zich vermaken bij vier verschillende stages met spectaculaire lichteffecten en geweldige artiesten. Pinkpop 2024 is zeker een festival om in je festival agenda 2024 te zetten. Wat dit festival erg anders maakt dan de meeste festivals, is dat je al vanaf twaalf jaar welkom bent. Hierdoor is er veel jeugd aanwezig op het festival. Alles over Pinkpop 2024 lees je in deze blog!

#5 Defqon.1 - 27 t/m 30 juni 

Defqon.1 mag zeker niet ontbreken in onze lijst met festivals voor in je festival agenda 2024. Defqon.1 overtrof zichzelf vorig jaar met het bezoekersaantal wederom ten opzichte van de voorgaande editie. Met een recordaantal van 70.000 bezoekers die gelijktijdig op het festivalterrein in Biddinghuizen te vinden waren, waren er in totaal 250.000 bezoekers gedurende het weekend. Daarnaast is dit een jubileumjaar voor het festival, het wordt dit jaar voor de twintigste keer georganiseerd. Als een echte festivalliefhebber kun je Defqon.1 dus absoluut niet missen. Bij de voorgaande editie van Defqon.1 kwamen er maar liefst 350 internationale artiesten, die ervoor hebben gezorgd dat niemand kan wachten tot Defqon 2024. Een plek op onze festival agenda 2024 heeft Defqon.1 dus ook zeker verdient. Alles over de komende editie van de Defqon lees je in deze blog!

#6 Verknipt ArenA – 20 juli

Mensen die feesten op Verknipt festival

Markeer 20 juli 2024 maar vast in jouw festival agenda, want er staat een historisch moment voor hardtechno liefhebbers te wachten. Verknipt Arena belooft het grootste festival in zijn genre te worden. Met de Johan Cruyff ArenA als het nieuwe podium breekt Verknipt Arenda door de grenzen van de hardtechno scene. Met 40.000 bezoekers staat Verknipt een komend wereldrecord tegemoet; het grootste hardtechno festival van de wereld. Hardtechno heeft de muziekwereld de afgelopen jaren helemaal weten te veroveren. Met hun 165 beats per minute brengt het een nieuwe zijtak aan het techno genre. En als kers op de taart zal Verknipt ArenA dit jaar wel 10 uur lang duren! Verknipt ArenA kan dus ook zeker niet ontbreken op onze festival agenda 2024.

#7 Zwarte Cross – 18 t/m 21 juli

De Zwarte Cross is het grootste festival in Nederland en mag daarom ook niet missen op onze festival agenda 2024. Voor de ruim 240.000 bezoekers in één weekend heeft de Zwarte Cross veel activiteiten georganiseerd, zoals een theater en te gekke shows. Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit evenement, naast optredens op ruim twintig stages, ook een echte cross op het Oost Gelres platteland. Amateurteams nemen het in hun zelfgebouwde voertuigen tegen elkaar op in de 'humorklasse'. Dit is zeker een kijkje waard, want je komt ieder jaar weer de meest bijzondere voertuigen tegen. Er is ook een “superklasse” waar serieuzere motorcrossers aan meedoen, waardoor de Zwarte Cross ook gelijk een van de grootste sportevenementen van Nederland is. De line-up is helaas nog niet bekendgemaakt. Om alvast een idee te vormen bij de line-up van de Zwarte Cross 2024 kun je denken aan artiesten als Davina Michelle, BLØF en Josylvio die in 2023 de hele tent op z’n kop hebben gezet bij de Zwarte Cross. Alles over de komende editie van de Zwarte Cross lees je in deze blog!

#8 Tomorrowland zomereditie - 19 t/m 21 juli & 26 t/m 28 juli

Tomorrowland is één van de grootste festivals in Europa en mag dan ook absoluut niet ontbreken op onze festival agenda 2024. Met circa 400.000 bezoekers, verdeeld over twee weekenden in de maand juli, is Tomorrowland een échte aanrader. Dit bizar grote festival vindt elk jaar plaats in de Schorre in het Belgische Boom. Daar kunnen de festivalgangers genieten van meer dan 600 artiesten, die verdeeld over maar liefst 17 stages op het 75 hectare grote festivalterrein zullen optreden. De line-up van Tomorrowland is helaas nog niet bekend, in december zal hier meer informatie over komen. Vorig jaar werden bezoekers van deze wereldberoemde grootmacht onder festivals vermaakt door artiesten als Martin Garrix, Tiësto, Armin van Buuren en Hardwell. De muzieksoort op Tomorrowland is voornamelijk elektronische, techno-, house, trance, hardstyle en dance muziek. De festivalbezoekers kunnen hun weekend verblijven in Tomorrowland dorp “Dreamville”.

#9 Lowlands – 16, 17 & 18 augustus

Al sinds 1993 weten liefhebbers het festivalterrein van Lowlands in Biddinghuizen goed te vinden. Jaarlijks trekken er weer 65.000 bezoekers naar Lowlands om helemaal los te gaan op de spectaculaire optredens. Daarom verdient Lowlands ook zeker een plaats in onze festival agenda 2024. De festivalgangers kunnen terecht op maar liefst zeven festivalcampings, die vlak bij het festivalterrein te vinden zijn. Festivalgangers kunnen een heel weekend genieten van zowel bekende als onbekende artiesten op de twaalf imponerende stages. Doordat de doorgewinterde festivalgangers de klassiekers inmiddels wel kennen, zorgen de 'onbekende artiesten' voor een andere beleving. Maar wat Lowlands nog specialer maakt, is dat er een speciaal programma met stand-upcomedians zijn. Zo hebben Arjen Lubach, René van Meurs en Rundfunk ervoor gezorgd dat in 2023 het publiek genoeg aan het lachen kwam! Dit maakt Lowlands een uniek festival, waardoor het op z'n minst een plekje in onze festival agenda voor 2024 verdient! In het door ons geschreven blog lees je alles over Lowlands 2024, van de line-up tot een waanzinnige playlist.

Grote menigte die feesten op Lowlands 2024. Zet hem in je festival agenda 2024!

#10 Mysteryland – 30 augustus t/m 1 september

Ieder jaar in augustus zetten festivalbezoekers van Mysteryland bij het Haarlemmermeer de boel drie dagen volledig op zijn kop. Met zestien stages, meer dan 300 artiesten en alle soorten muziek worden zo'n 100.000 festivalgangers een heel weekend vermaakt. Op Mysteryland 2024 geniet je van de grootste artiesten. Om alle doelgroepen voldoende te bieden heeft elke stage op Mysteryland een eigen thema. Door de verschillende thema's kunnen de festivalgangers zelf bepalen waar ze naartoe gaan. De stages worden schitterend verlicht met bijvoorbeeld professionele lasers en movingheads. Dit festival mag je als festivalliefhebber niet missen, dus hou een gaatje vrij in je festival agenda! De line-up van Mysteryland 2024 is helaas nog niet bekend gemaakt, maar daar komen we t.z.t. op terug. Om je nog beter voor te bereiden op Mysteryland 2024 schreven we een blog met informatie over de locatie, de vorige editie en de line-up 2024. Lees er alles over in deze blog!

Overige festivals voor 2024:

Uiteraard blijft het bij een blog over festival agenda 2024 niet bij de tien mooiste festivals voor 2024 volgens onze festivalkenner. We hebben daarom voor iedere maand in het komende jaar een festival gekozen.

Tegendraads – 13 januari

Op 13 januari 2024 worden de Brabanthallen het kloppend hart van het festival Tegendraads. Het zal ongetwijfeld een ongekend spektakel van elektronische muziek worden. Headliners als 999999999, Alignment en DYEN staan klaar om een avond te creëren waar de beats niet alleen gehoord, maar ook voelbaar zijn door je hele lichaam. Tegendraads is een festival dat altijd de grenzen opzoekt en bij deze editie in de Brabanthallen zal Tegendraads er alles aan doen om voorgaande edities te overtreffen. Tegendraads is meer dan een feest. De tickets zijn al uitverkocht, maar jij kunt je aanmelden op de wachtlijst, mochten er nog tickets ge-refund worden. Ook kun je blijven kijken op Ticketswap, waardoor je toch nog een kans hebt om dit geweldige festival toch niet te missen! Dus als jij jezelf in de sombere januari maand toch een beetje wilt opvrolijken, is Tegendraads een lekker begin van het jaar. Daarom heeft Tegendraads ook zeker een plekje op onze festival agenda 2024.

Karnaval Festival - 10 & 11 februari

Heb jij zin om te hakken, springen en helemaal los te gaan op het grootste hardstyle carnavalsfeest van Europa? Samen met meer dan 45.000 kun jij losgaan op shows van meer dan 150 artiesten zoals Adjuzt, Dimitri K en D-sturb en nog veel meer grote namen. Naast de grove bassen kun je ook genieten van meezingers van Django Wagner en Immer Hansi. Het festival is verdeeld over 5 area’s waaronder 1 mainstage en 4 area’s met allen hun eigen originele naam en thema. Klinkt dit als het feest voor jou? Zet ‘m dan direct in jouw festival agenda voor 2024.

Masters of Hardcore - time heist – 30 maart

Afgelopen editie trok Masters of Hardcore 30.000 bezoekers. Masters of Hardcore is een platenmaatschappij die vooral darkcore, early hardcore en hardcore produceert. Het is het grootste en bekendste hardcore platenlabel en organiseert zelf dus een van de meest bekende hardcore festivals. Masters of Hardcore is een van de meest gewilde hardcore evenementen voor ravers. Op 30 maart 2024 kunnen de echte hardcore-fans van 14:00 tot 23:00 helemaal uit hun dak gaan. Over de line-up van Masters of Hardcore 2024 is vooralsnog niets bekend, maar zodra er meer bekend is, lees je er hier meer over! Ben jij een echte hardcore fan? Dan mag Masters of Hardcore absoluut niet ontbreken in jouw festival agenda 2024.

Mensen die feesten op Masters of Hardcore

Dagcollege Indoor Festival – 6 april 

Op 6 april zijn alle echte hardtechno-fans niet beschikbaar. Waarom niet? Door het Dagcollege Indoor Festival natuurlijk! Dit grote hardtechno feest kan absoluut niet ontbreken op onze festival agenda 2024! Zet je schrap voor een onvergetelijke ervaring bij Dagcollege, waar het Klokgebouw de ultieme ontmoetingsplek wordt voor liefhebbers van hardtechno. Van 13:00 tot 23:00 uur kun je non-stop genieten van een line-up die barst van talent, met namen als 6EJOU, Cynthia Spiering, RAXELLER en SNTS. Zorg ervoor dat je erbij bent en maak deel uit van de sfeer die 6 april zal worden gecreëerd. 

Dance4Liberation – 5 mei 

De laatste Dance4Liberation was een dag om niet te vergeten, afgesloten met een stralende zonsondergang en onvergetelijke optredens. Het zet de standaard hoog voor wat komen gaat. Hoewel de line-up voor het volgende festival nog niet is aangekondigd, zorgen de artiesten van vorig jaar ervoor dat de verwachtingen hoog liggen. Iedereen wacht vol verwachting op de onthulling van de line-up van Dance4Liberation 2024. Het festival is beschikbaar voor alle leeftijden, de enige regel is dat kinderen onder de 12 moeten onder begeleiding van een ouder/verzorger zijn. Zet Dance4Liberation zeker in je festival agenda 2024.

Boulevard Outdoor – 29 juni

Boulevard Outdoor zal er gegarandeerd voor zorgen dat jij de maand juni goed afsluit. In onze festival agenda 2024 heeft Boulevard Outdoor ook zeker een plekje verdiend. Vorig jaar was een fantastische editie. Boulevard Outdoor zorgde voor een geweldige dag met niet alleen uitstekende muziek, maar ook alle voorzieningen waren perfect in orde. Bovendien waren er foodtrucks aanwezig die heerlijk eten serveerden. Optredens van Adjuzt Tim Hofman en Jannes zorgen ervoor dat het een grandioos feest werd. De line-up van dit jaar gaat de organisatie van Boulevard outdoor nog naar buiten brengen. Het feest zal plaatsvinden in Wierden op het Lageveld, dezelfde locatie als voorgaande jaren. 

Secret Forest – 13 juli

Het Secret Forest Festival keert terug op 13 juli 2024 in de bossen van het Pagedal in Stadskanaal. Deze editie belooft een spectaculaire ervaring met een mix van dance, feest en popmuziek te worden. Het festival vindt plaats in een gebied omringd door historische bomen en paden die op een mysterieuze manier verlicht zijn. Enkele hoogtepunten zijn de Mainstage, Connected, Uptempo by BKJN, Flügel Free en Remember the Bridge. Tijd om Secret Forest in je festival agenda 2024 te zetten!

Pukkelpop – 15 t/m 18 augustus

Ook dit jaar zal het welbekende Pukkelpop weer plaatsvinden in Hasselt, België. Pukkelpop bestaat al sinds 1985 en telt inmiddels tien podia. Pukkelpop 2024 staat vooral in het teken van optredens van bands, waar de focus op elektronische muziek en hiphop ligt. Pukkelpop heeft een capaciteit van wel 66.000 bezoekers die er ieder jaar weer een groot feest van maken. Op Pukkelpop 2023 waren een aantal grote namen aanwezig, onder andere de ADF Family, Billie Eilish en Joost Klein. Pukkelpop-fans zitten met spanning te wachten op de kaartverkoop en de aankondiging van de line-up, want deze is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Appelpop – 13 & 14 september

Mensen die uit hun dak gaan op Appelpop

De vorige editie is nog maar net achter de rug, maar op 13 en 14 september 2024 staat Appelpop 2024 alweer op de planning in onze festival agenda 2024. De Waalkade in Tiel zal deze twee dagen bestookt worden door de echte fans die helemaal uit hun dak gaan op spectaculaire optredens. Hetgeen wat Appelpop zo goed in de smaak doet vallen, is dat het festival gratis te bezoeken is. Ook is er geen vereiste leeftijd om het terrein binnen te komen, iedereen kan dus ook naar Appelpop 2024. In de editie van vorig jaar kwamen 30 artiesten en bands verspreid over drie verschillende podia de boel op stelten zetten. Op Appelpop komen voornamelijk artiesten met een Nederlandse afkomst. Vorig jaar werden bezoekers van Appelpop vermaakt door grote namen zoals Maan, Kraantje Pappie, Nielson, Joost Klein en nog veel meer. Helaas heeft de organisatie de line-up van aankomende editie nog niet naar buiten gebracht.

Amsterdam Dance Event - 16 t/m 20 oktober

Ook in 2024 gaat heel Amsterdam op de kop! Het Amsterdam Dance Event gaat weer van start. Iedereen is net bijgekomen van de editie uit 2023, maar Amsterdam Dance Event 2024 staat alweer op de festival agenda voor 2024! Heel het centrum van Amsterdam staat deze vier dagen in het teken van ADE. Er zijn meer dan duizend feesten en festivals verspreid over 150 clubs, waardoor er voor ieder wat wils is. Het Amsterdam Dance Event is het grootste elektronische muziekevenement van heel Nederland, misschien zelfs wel van Europa. Deze mag je als échte festivalliefhebber dus niet missen! Vorig jaar heeft dit evenement een record gebroken, er waren maar liefst een half miljoen mensen op ADE. Tot nu toe is er nog niets bekend over de line-up van Amsterdam Dance Event 2024.

Snakepit – 2 november

Snakepit, het toonaangevende festival voor uptempo en hardcore-liefhebbers, keert terug op 2 november 2024 in het Klokgebouw in Eindhoven. Snakepit 2024 duurt van 22:00 tot 07:00 uur en staat garant voor een intense nacht met hardcore, uptempo en een ongeëvenaarde sfeer. Eerdere edities van Snakepit hebben de lat hoog gelegd met fantastische optredens van topartiesten als Dimitri K, Barber en Cryogenic. Liefhebbers van de hardere genres kunnen zich verheugen op een onvergetelijke ervaring bij Snakepit 2024. De reputatie van Snakepit voor het leveren van kwalitatieve muziek in een unieke sfeer maakt de editie van 2024 tot een niet te missen evenement voor hardcore-liefhebbers.

Shockerz – 16 & 17 december

Het is weer december, de tijd van oud en nieuw, Kerst, Sinterklaas en natuurlijk Shockerz.
Op 16 en 17 december gaat Rosmalen helemaal uit hun dak in het Autotron. Shockerz is een van de grote spelers onder hardstyle festivals. Met artiesten als Adjuzt, Duel Damage en Aversion zorgt Shockerz ook dit jaar weer voor een geweldig weekend. Een oproep aan alle hardstyle-fans: kom massaal voor Rosmalen om te stampen en beuken op Shockerz! Je festival agenda 2024 is dus niet compleet zonder dit festival.

Festival agenda 2024 aanvullen met buitenlandse festivals

Buitenlands festival voor je festival agenda 2024

Zijn alleen Nederlandse en Belgische festivals niet genoeg voor je? Vul je festival agenda dan aan met buitenlandse festivals. De onderstaande festivals worden ook veelvuldig bezocht door Belgische en Nederlandse festivalgangers.

#1 Glastonbury Music Festival – Engeland - 26 t/m 30 juni

Glastonbury Music Festival wordt al sinds 1970 gehouden in het Engelse Pilton. Het festival is veruit het populairste festival van Engeland en heeft meer dan 100 stages en circa 300.000 bezoekers. Glastonbury behoort absoluut tot de grootste buitenfestivals van de hele wereld. Op de vele stages heb je de keuze om te luisteren naar techno-, house-, pop-, jazz- en R&B-muziek. De bekendste popsterren van de wereld zijn zelfs aanwezig op het festival. Bekende namen zoals Beyonce en Billie Eilish zongen hun nummers in 2023 en waren over het hele festivalterrein te horen door de vele speakers. Glastonbury duurt drie dagen en vindt elk jaar in juni plaats.

#2 Sziget – Hongarije - 7 t/m 12 augustus

Sziget wordt sinds 1993 elk jaar georganiseerd op het Óbuda-eiland in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Ook komend jaar wordt het Hongaarse eiland van 7 tot en met 12 augustus omgetoverd tot een van de grootste festivals van Europa. Het festival trekt jaarlijks circa 500.000 bezoekers, waarvan er gemiddeld vijftienduizend uit Nederland en België naar Hongarije afreizen. Festivalliefhebbers komen van heinde en verre om te genieten van al het moois wat Sziget, op het gebied van muzieksoorten, te bieden heeft. Onder meer onze Nederlandse top-DJ Martin Garrix, Britse wereldster Sam Smith maar ook de veelzijdige Fred Again (producer, zanger, songwriter en DJ) zijn te vinden op Sziget 2024. Maar als klap op de vuurpijl is zelfs de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, Joost Klein, te vinden op Sziget 2024. Muziek is niet de enige reden om Sziget te bezoeken. Op dit festival vind je namelijk ook allerlei vormen van vermaak, zoals een circus en theater. Er zijn dus genoeg activiteiten om je een hele week te vermaken op het feesteiland. Het Sziget festival is dus een echte aanrader om in je festival agenda 2024 te zetten!

#3 Rolling Loud - Verenigde Staten - 15 t/m 17 maart

In 2024 gaat het grootste hiphop-festival ter wereld plaatsvinden in Hollywood Park Grounds, Inglewood met Rolling Loud. Fans van over de hele wereld komen naar de Verenigde Staten om de grootste hiphopartiesten ter wereld te zien. Verdeeld over drie dagen komen er meer dan 75 artiesten optreden bij Rolling Loud 2024. Grote sterren zoals Post Malone, Lil uzi Vert, Nicki Minaj, Chief Keef en nog veel meer wereldsterren komen in maart heel Inglewood op de kop zetten. Fans bereiden zich nu al voor op Rolling Loud 2024 in maart en proberen op alle mogelijke manieren een kaartje te bemachtigen. Voor de echte hiphop-fans kan Rolling Loud 2024 dus absoluut niet ontbreken op jouw festival agenda 2024 

Festival agenda 2024 vol plannen?

Na het lezen van dit blog kun je jouw festival agenda 2024 helemaal vol plannen met de meest bezochte festivals van Nederland, België of zelfs wereldwijd. Voordat je jouw festival agenda voor 2024 helemaal vult, raden we je aan om ook de sfeerbeelden van de door ons genoemde festivals te bekijken. Door deze sfeerimpressies weet jij precies wat je mag verwachten!

Gerelateerde berichten
Ga jij dit jaar lekker hakken op één van de vele hardstyle festivals, maar moet je nog een keuze maken welke je wilt bezoeken? Na het lezen van dit blog weet jij precies welke hardstyle festivals 2024 het best in de smaak vallen bij het grote publiek! We zullen tien hardstyle festivals benoemen en jou tot in detail uitleggen waarom je deze ...
Wil jij dit voorjaar en deze zomer helemaal losgaan op een van de vele techno festivals, maar weet je nog niet welke? Geen probleem. Na het lezen van deze blog weet je precies welke techno festivals er zijn in 2024. We informeren je over de acht beste techno festivals, zodat jij weet waar je heen moet dit jaar! Beste techno festivals in Nederland ...
Wil jij lekker hakken op hardcore festivals, maar weet je nog niet welke festivals je moet bezoeken? We zetten de beste hardcore festivals van 2024 voor je op een rijtje, samengesteld door een echte hardcore liefhebber. Na het lezen van deze blog weet je in ieder geval zeker dat er genoeg hardcore festivals 2024 in jouw agenda geplaatst kunnen ...
Een festival is natuurlijk geweldig leuk maar bij MaxiAxi houden we er ook wel van om het heft in eigen handen te nemen. Daarom helpen we jou met een aantal tips om zo je tuin om te kunnen toveren tot een klein festivalterrein. Lees gauw verder om kom alles te weten over het maken van je eigen festivalterrein! Wat heb je nodig? 1. Geluid Geen ...
Chatten