Hardstyle festivals 2023: Dit zijn ze!

Hardstyle festivals 2023: Dit zijn ze!

Ga jij deze zomer lekker hakken op één van de vele hardstyle festivals, maar moet je nog een keuze maken welke je wilt bezoeken? Na het lezen van dit blog weet jij precies welke hardstyle festivals 2023 het best in de smaak vallen bij het grote publiek!

Onze selectie met hardstyle festivals voor 2023:

Wij hebben onze aanraders voor hardstyle festivals voor 2023 in chronologische volgorde op een rijtje gezet. Na het lezen van onze selectie met hardstyle festivals voor 2023 heb jij alles voorhanden om je festival agenda vol te plannen.

#1 Rebirth Festival – 14, 15 en 16 april

Het Rebirth Festival trekt ieder jaar in april zo’n 35.000 bezoekers naar Haaren en heeft dan ook een line-up met de grootste hardstyle dj’s ter wereld. Tijdens het Rebirth Festival geniet je niet alleen van de beste hardstyle muziek, maar je komt terecht in een waar lichtspektakel dankzij de geweldige lichteffecten. Dit hardstyle festival staat bekend om zijn zeven enorm gevarieerde stages met stuk voor stuk een eigen thema. Als bezoeker van dit hardstyle festival weet je in ieder geval zeker dat je een fantastisch weekend hebt met de beste hardstyle muziek en shows met lasers!

Rebirth Festival: hardstyle festival 2023

#2 Intents Festival – 2, 3 en 4 juni

Als tweede aanrader lichten we het Intents Festival uit. Al sinds 2004 komen er jaarlijks een kleine 100.000 liefhebbers naar Oisterwijk om er in het laatste weekend van mei of het eerste weekend van juni een groot spektakel van te maken. Het Intents festival beschikt over de grootste line-up van hardstyle festivals in en rondom Nederland. Maar liefst 400 artiesten van over de hele wereld doen er alles aan om het festivalterrein op zijn kop te zetten met de vetste hardstyle beats.

Het indrukwekkendste aan het Intents Festival is voor velen de geweldige eindshow. Deze eindshows mag je als hardstyle liefhebber absoluut niet missen! Zowel de zaterdag als zondag worden afgesloten met vuurwerk, lichteffecten, rookmachines en natuurlijk hardstyle. Deze combinatie geeft een schitterend kleurenspektakel!

Hardstyle festivals 2023: Intents festival

#3 Defqon.1 – 22, 23, 24 en 25 Juni

Wanneer we over hardstyle festivals spreken, mag het bekendste en grootste festival van de wereld, Defqon.1, natuurlijk niet ontbreken. Al sinds 2003 doet Q-dance er alles aan om het grootste hardstyle festival ter wereld te worden. Ieder jaar trekken er in juni zo’n 65.000 bezoekers per dag naar Biddinghuizen om te genieten van de indrukwekkendste hardstyle dj’s. Defqon.1 heeft jaarlijks tien diverse stages, meer dan 300 artiesten en heeft ook nog eens plek voor zo’n 50.000 campinggasten. Al deze factoren zorgen er samen voor dat het al jaren genieten is in Biddinghuizen. Uiteraard mogen vuurwerk en andere sfeermakers zoals professionele lasers en movingheads niet ontbreken op een van de grootste hardstyle festivals ter wereld!

Defqon1. illustratieve foto

#4 Decibel Outdoor – 18, 19 en 20 augustus

Al vele jaren komen er ruim 60.000 bezoekers ieder jaar naar Hilvarenbeek om te genieten van Decibel Outdoor. Drie dagen lang gaan alle festivalgangers compleet uit hun dak op hun favoriete hardstyle plaatjes! Decibel Outdoor is opgedeeld in drie dagen. De vrijdag is speciaal ingericht voor de bezoekers die het hele weekend op de camping verblijven. Op zaterdag en zondag kan iedereen hakken op de hardste beats van bijvoorbeeld Radical Redemption en Headhunterz.

Het mooiste aan dit hardstyle festival is het feit dat er meer tweehonderd hardstyle dj’s en ruim tien stages zijn ingericht. Door de vele stages en artiesten heeft de organisatie de mogelijkheid om de 60.000 bezoekers elk jaar en elke dag weer voor een nieuwe verrassing te zetten. En dat is precies de reden dat geen dag hetzelfde decor is opgebouwd.

Hardstyle festival: hier moet je zijn!

Organiseer direct jouw eigen pre- of afterparty!

Ben je op zoek naar de ultieme hardstyle ervaring voor het aankomende festival dat je gaat bezoeken? Of ben je nog niet uitgehakt na een hele dag vol geweldige optredens van hardstyle artiesten? Overweeg dan om een pre- of afterparty te organiseren. Misschien weet je niet precies wat je hiervoor nodig hebt. Onze productspecialisten bij de klantenservice hebben een handige carrousel samengesteld, zodat je een geweldige pre- of afterparty kunt organiseren!

 

 

Overige hardstyle festivals 2023

Uiteraard zijn er meer hardstyle festivals 2023 in Nederland die wereldwijd populair zijn. Om je festival agenda helemaal te vullen, zetten we enkele ‘kleinere’ hardstyle festivals voor je op een rijtje.

14 januari: We Are Hardstyle – Gorinchem

Met 13 geslaagde edities en een alsmaar groeiende fanbase vindt het We Are Hardstyle festival plaats op 14 januari in Gorinchem tussen 14:00 en 02:00 uur. We Are Hardstyle organiseert sinds 2013 haar festival en heeft voor de komende editie weer een sensationele line-up opgesteld. Met grote artiesten als Dimitri K, The Dark Horror, Radical Redemption, Act Of Rage en nog tal van spectaculaire artiesten wordt We Are Hardstyle gegarandeerd een spektakelstuk. Dit is absoluut een van de beste hardstyle festivals van 2023.

28 januari: REACTiVATE – Tilburg

Zin om een dagje rammen? En wil je een hardstyle festival bezoeken waar de klassiekers je om de oren vliegen? Na drie jaar afwezigheid keert REACTiVATE weer terug. Tussen 13:00 en 00:00 uur zetten 22 artiesten waaronder Ran-D, Frontliner en Noisecontrollers alles op alles om het dak van de Tilburgse hal er af te blazen. REACTiVATE heeft tot nu toe drie spectaculaire edities achter de rug en zal ook bij de aankomende editie weer een sensationeel feest organiseren.

4 februari – Vroeger Was Alles Beter – Rosmalen

Mensen genieten van een van de geweldige shows tijdens Vroeger Was Alles Beter

Altijd al willen genieten van topartiesten als Headhunterz, Wildstylez en Adrenalize? Twijfel dan niet langer en plan jouw bezoek aan Vroeger Was Alles Beter in het Brabantse Rosmalen! Vroeger Was Alles Beter begon in 2017 met het organiseren van het evenement en na het onmisbare succes van de zes voorgaande edities staat er op 4 februari tussen 12:30 en 00:00 weer een spektakel op ons te wachten. De beste hardstyle nummers knallen weer uit de speakers op dit festival. Dit hardstyle festival mag absoluut niet ontbreken in onze lijst met hardstyle festivals in 2023.

22 april – Hardfest – Enschede

Wil jij genieten van hét hardstyle en hardcore festival van Oost-Nederland? Kom dan op zaterdag 22 april naar Universiteit Twente om te genieten van Hardfest tussen 12:00 en 00:00. Hardfest wordt al sinds 2013 georganiseerd en heeft na negen spectaculaire edities absoluut nog geen plannen om te stoppen met het organiseren van dit geweldige festival. Op 22 april zal een Denekamps muziekspektakel richting Enschede komen. Radical Redemption, Act Of Rage én Angerfist, allen afkomstig uit Denekamp, verschijnen dan namelijk op Hardfest om er een grandioos Hardfest van te maken. Ben je dus 18 jaar of ouder en wil jij een grandioos feest meemaken? Hardfest is een absolute aanrader als hardstyle festival voor 2023.

25 november – REBELLiON – Haaren

Het festivalseizoen zal zeker niet in april al eindigen. Zo hebben we op 25 november tussen 11:30 en 00:00 nog een spektakel op de planning staan met REBELLiON 2023. Sinds 2014 wordt REBELLiON georganiseerd, en heeft nu zeven edities achter de rug. De line-up van de REBELLiON 2023 editie is nog niet bekend, maar bij de laatste editie ‘One With The Tribe’ werd het publiek onder meer vermaakt door artiesten als Dimitri K, Overdose, Deadly Guns, Cryex, The Purge en nog veel meer sfeermakende artiesten. Met gemiddeld zo’n 3.500 festivalgangers per dag duurde het niet lang voordat REBELLiON uitverkocht was.

16 December – Shockerz – Rosmalen

Feestende menigte geniet tussen een rode lichtshow op een van de grootste hardstyle festivals, Shockerz.

Als afsluiter hebben we een festival dat al sinds 2013 graag van zich laat horen. Het uiterst beroemde ‘Shockerz’ festival is een van de grootste evenementen dat zich richt op Raw Hardstyle muziek. Shockerz wordt in Rosmalen georganiseerd en biedt plaats aan totaal ruim 10.000 bezoekers. Deze bezoekers kunnen tussen 12:30 en 00:00 helemaal uit hun dak gaan. Tussen 12:30 en 00:00 genieten festivalgangers van een fantastische line-up, gevuld met artiesten als Gunz For Hire, E-Force VS Dimitri K, Vertile VS D-Sturb, Rooler. Deze artiesten weten als beste hoe ze een feest moeten bouwen en zullen dat zeker niet onder stoelen of banken schuiven bij Shockerz. Mocht jij deze fantastische battles en artiesten willen meemaken, schrijf jezelf dan snel in op de wachtlijst, zodat jij een mail krijgt wanneer de kaartverkoop van start gaat.

Hardstyle festivals bezoeken?

In dit blog heb je alles kunnen lezen over de meest bezochte hardstyle festivals in Nederland. Mocht je na het lezen van dit blog helemaal om zijn en hardstyle festivals in 2023 willen bezoeken, bekijk dan ook de sfeerbeelden van de festivals op het internet!

Gerelateerde berichten
  1. Techno festivals 2023: hier moet je zijn dit jaar! Techno festivals 2023: hier moet je zijn dit jaar!
  2. Festival agenda 2023: 22x top festivals voor het komende jaar! Festival agenda 2023: 22x top festivals voor het komende jaar!
  3. Hardcore festivals 2023: een overzicht Hardcore festivals 2023: een overzicht
  4. House festivals 2023 voor in je agenda! House festivals 2023 voor in je agenda!
Chatten