Platenkoffers

Filteren

Producten 1-24 van 25

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 25

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Platenkoffers
❓ Wat is een platenkoffer?

Als muziekliefhebber is het belangrijk dat je jouw platencollectie goed kan opbergen. Met een platenkoffer weet je zeker dat dit het geval is. Een platenkoffer biedt namelijk de optimale bescherming voor je gehele collectie. Dit is handig als DJ, maar ook zeker om thuis je platen goed te beschermen.

💼 Hoeveel platen passen er in een platenkoffer?

Onze platenkoffers bieden ruimte tot maar liefst 75 platen! Hierdoor kan je jouw bestaande collectie goed opbergen maar hoef je ook niet bang te zijn voor uitbreiding. Je kan ook bij ons terecht voor een set platenkoffers waardoor je soms wel tot 300 platen kan opbergen. Niets staat je in de weg om je collectie uit te breiden.

Waarom gebruik je een platenkoffer?

Je hebt jaren zorgvuldig al je lp’s bij elkaar gespaard en gebruikt ze regelmatig voor je platenspeler of om te draaien als DJ . Het is dan ontzettend belangrijk om je platen goed te beschermen. Op het moment dat er teveel krassen op je platen ontstaan zal dit ten kosten gaan van de geluidskwaliteit, het kan zelfs zo zijn dat je platen helemaal niet meer werken. Dit wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen!

Hoeveel platen passen er in een platenkoffer?

Het aantal platen wat je op kan bergen hangt natuurlijk af van het formaat van je platenkoffer. Zo zijn er koffers die ruimte bieden voor 30 platen maar ook koffers die ruimte bieden voor maar liefst 75 platen! Het is dus belangrijk jezelf af te vragen hoeveel platen je verwacht op te bergen. Ben je nog regelmatig in een platenzaak te vinden? Zorg dan dat je extra ruimte incalculeert voor je  nieuwe aanwinsten.

 

 

Wat zijn de voordelen van een platenkoffer?

Het beschermen van je platen is natuurlijk prioriteit 1 maar een platenkoffer biedt veel meer voordelen. Om het je gemakkelijk te maken hebben we alvast wat voordelen voor je opgesomd:

  • Achter slot en grendel: Het is natuurlijk niet de bedoeling dat anderen in je collectie kunnen kijken. Het is daarom aan te raden om een platenkoffer met sloten te nemen.
  • Netjes opgeborgen: Het vinden van de juiste plaat in je collectie is vaak wat lastig. Door een koffer te gebruiken heb je alles netjes opgeborgen en weet je dus precies waar je moet zoeken. Je hebt de platen dus niet meer door het hele huis slingeren.

Platenkoffer kopen

We hopen natuurlijk dat we al je vragen voldoende hebben beantwoord. Heb je toch nog vragen voor je een platenkoffer koopt? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!

Chatten