Paaspop 2024: line-up, de beste artiesten & meer

Paaspop 2024: line-up, de beste artiesten & meer

Paaspop 2024, dat plaatsvindt van 29 maart tot 31 maart, belooft weer een fantastisch festival te worden. Paaspop 2024 opent het festivalseizoen met een spectaculaire line-up en diverse activiteiten. We bespreken de hoogtepunten van vorig jaar, de artiesten, campingfaciliteiten en meer. Na deze blog ben je volledig voorbereid op Paaspop 2024!

Wat is Paaspop?

Paaspop is een driedaags festival dat ieder jaar tijdens het paasweekend wordt georganiseerd in Schijndel. In 1974 werd Paaspop voor het eerst georganiseerd. Het bezoekersaantal bij Paaspop ligt gemiddeld rond de 90.000 bezoekers verspreid over het hele weekend en zal ook bij de komende editie niet teleurstellen. Paaspop 2024 heeft geen minimumleeftijd zodat iedereen het festival kan bijwonen. Ze vragen wel dat bezoekers onder de 16 jaar vergezeld worden door een volwassene. De organisatie doet dit omdat ze vinden dat iedereen welkom moet zijn op Paaspop.

Maak je eigen afterparty na Paaspop 2024

Wat is er nu leuker dan een afterparty na een hele dag genieten op Paaspop 2024. Bouw de allerdikste afterparty ooit. Wij gaan je hierbij helpen, onderstaande producten vormen een geweldige combinatie voor de allerbeste feestjes. Ook een preparty kan in alle gemak worden georganiseerd met deze producten. Wat wil je nog meer!

 

 

Alles over de vorige editie: Paaspop 2023

Feestende menigte gaat los op Paaspop 2023

Paaspop 2023 was weer een geweldig festival. Na de coronapandemie mocht Paaspop in 2022 eindelijk weer van start. Het werd een groot succes met een recordaantal bezoekers. De uitdaging voor de organisatie was om er in 2023 minstens zo’n groot succes van te maken en dat is absoluut gelukt! Bij Paaspop 2023 genoten 110.000 bezoekers van meer dan driehonderd optredens verspreid over wel twaalf verschillende podia.

Deze podia werden beklommen door artiesten als Antoon, DI-RECT, La Fuente en Flemming op vrijdag. S10, Tony Junior en Freddy Moreira zorgden voor een geweldige zaterdag. En als afsluiter konden mensen op zondag genieten van Yade Lauren, Armin van Buuren en Reinier Zonneveld. Paaspop 2023 was helemaal voorzien van apparatuur als movingheads, lasers en rookmachines. Door deze verschillende effecten heeft de organisatie ervoor gezorgd dat Paaspop 2023 extra spectaculair was. Een groot feest dus vorig jaar, maar wordt Paaspop 2024 een nog groter spektakel?

Line-up Paaspop 2024

De line-up Paaspop 2024 is onlangs bekendgemaakt en belooft alweer veel grote artiesten die naar Schijndel zullen trekken voor een indrukwekkend en onvergetelijk evenement. De line-up is verdeeld over drie dagen Paaspop 2024. is op de vrijdag te bezoeken tussen 15:00 en 01:00 met shows van onder andere Acda en de Munnik, Anouk, Jonna Fraser en La Fuente. 

Zaterdag worden de deuren geopend en kunnen mensen genieten van optredens van bijvoorbeeld: $hirak, Rene van Meurs, Bilal Wahib, Malugi en Tom Grennan. Zaterdag is het festivalterrein geopend van 13:30 tot 02:00. 

Op de laatste dag staan mensen in de rij voor geweldige shows van Suzan en Freek, Tiësto, De Jeugd van Tegenwoordig, Jan Smit en Douwe Bob. Op zondag zijn de deuren geopend van 12:00 tot 01:00. Kortom, de line-up Paaspop 2024 belooft een groot feest!

Welke podia zijn er?

Bij Paaspop 2024 zullen bezoekers keuze hebben tussen twaalf verschillende podia. Deze podia hebben ieder hun eigen thema en genre. De podia die tot nu toe bekend zijn, heten als volgt:

  • Apollo
  • Phoenix
  • Roxy
  • The Silver Warehouse
  • The Jack
  • Loco royale
  • Dolle Mina
  • The Social Club
  • Ook is er een theater waar cabaretiers optreden.

Paaspop camping: voor de echte liefhebbers

Vrouw is helemaal gelukkig op de Paaspop camping.

Bezoekers die Paaspop 2024 meer dan één dag bijwonen, kiezen vaak voor één van de gevarieerde kampeermogelijkheden op het festivalterrein. Met een kleinere groep zijn er allerlei mogelijkheden, maar voor grote groepen wordt de ‘Vriendenarea’ sterk aangeraden op de Paaspop camping. De ‘Vriendenarea’ is een omgeving van 150 m² met maximaal 24 slaapplekken. De Paaspop camping is een échte aanrader, zodat je de volgende dag weer fris bent om door te kunnen feesten. Voor kleinere groepen is het handig om een groepstent of caravan mee te nemen. Op de Paaspop camping kun je van vrijdag 09.00 uur tot en met maandag 12.00 uur terecht.

Alvast het Paaspop-gevoel krijgen?

Heb jij al zin in Paaspop en kun je niet meer wachten om het festival te bezoeken? Wij hebben een fantastische Paaspop-playlist voor jou gemaakt, zodat jij de Paaspop-feeling alvast kan ervaren.

Paaspop 2024 bezoeken

In deze blog hebben we je alle nodige informatie gegeven die jij nodig hebt voor Paaspop 2024. Heb jij plannen om te gaan? Dan ben jij nu goed voorbereid om Paaspop 2024 op de beste manier te ervaren. 

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Popfestivals zijn razendpopulair, maar door de vele popfestivals in 2024 kan het best een lastige keuze zijn welke festivals je zeker moet bezoeken. We zetten in dit blog daarom de vijf beste Nederlandse popfestivals in 2024 voor je op een rijtje. Met de festivals uit dit blog vul je jouw festivalagenda met te gekke popfestivals. #1 Paaspop - 29, ...
Om je festival agenda 2024 helemaal te vullen, hebben we diverse te gekke festivals in het binnenland voor je op een rijtje gezet. Uiteraard mogen de meest bekende buitenlandse festivals ook niet ontbreken. Na het lezen van deze blog heb je gegarandeerd een bomvolle festival agenda voor 2024! Wat is festival agenda 2024? Van begin april tot en ...
Wil jij dit voorjaar en deze zomer helemaal losgaan op een van de vele techno festivals, maar weet je nog niet welke? Geen probleem. Na het lezen van deze blog weet je precies welke techno festivals er zijn in 2024. We informeren je over de acht beste techno festivals, zodat jij weet waar je heen moet dit jaar! Beste techno festivals in Nederland ...
Duik in de wereld van pompende beats en elektronische sfeer op de beste house festivals van 2024! Speciaal voor jou, house liefhebber, heb ik de ultieme lijst samengesteld. Na het lezen van deze blog weet je zeker dat jouw festivalagenda gevuld zal zijn met de meest waanzinnige house ervaringen van het jaar 2024! Onze selectie met house festivals ...
Chatten