8x de beste DAB radio met cd-speler voor 2024

8x de beste DAB radio met cd-speler voor 2024

Met een DAB radio met cd-speler ontdek je de nieuwe wereld van muziekbeleving. Maar hoe vind je tussen alle opties dé perfecte match voor jouw unieke smaak en wensen? We hebben de 8 beste DAB radio's met cd-spelers uitgezocht die niet alleen aan jouw verwachtingen zullen voldoen, maar deze zelfs zullen overtreffen.

Beste DAB radio met cd-speler: top 5 bestsellers van 2024

  • Audizio Prato microset met DAB radio met cd-speler, Bluetooth & USB mp3-speler
  • Audizio Brescia DAB en internetradio met Bluetooth, Spotify, cd, mp3 en 120W versterker
  • Audizio Tours DAB stereo set met cd-speler, Bluetooth, FM radio en mp3-speler
  • Audizio Naples stereo DAB radio met cd-speler, Bluetooth, FM en internetradio
  • Audizio Lucca stereo DAB radio met cd-speler, internetradio, Bluetooth en mp3-speler
 

 

Onze selectie:

1. Audizio Prato Microset met DAB+ Radio, Bluetooth, USB, MP3, cd-speler - Hout

Bekijk hier onze Audizio Prato DAB radio met cd-speler

De Audizio Prato is meer dan alleen een DAB+ radio; het is een stijlvolle toevoeging aan elk interieur met zijn elegante houten afwerking. Deze DAB radio met cd-speler blinkt uit met zijn veelzijdigheid, waardoor je niet alleen kunt genieten van kristalheldere radio, maar ook van je favoriete tracks via Bluetooth, USB of cd. Het compacte formaat maakt het de ideale keuze voor muziekliefhebbers die ruimte willen besparen, maar toch een DAB radio met cd-speler met kwaliteit en stijl willen.

2. Audizio Naples Stereo DAB+ Radio met cd-speler, Bluetooth, FM en Internetradio - Wit

De Audizio Naples: bekijk hier!

De Audizio Naples onderscheidt zich, naast DAB radio met CD-speler, als een krachtige speler binnen ons aanbod, ideaal voor degenen die verlangen naar een kwalitatieve DAB radio met cd-speler. De Audizio Naples verrijkt je dag met internetradio, DAB+, FM, Bluetooth, waardoor je moeiteloos schakelt tussen verschillende muziekbronnen. Zijn elegante witte design, gecombineerd met een geluidsoutput van 60W, maakt het een goede keuze voor audioliefhebbers.

3. Audizio Lucca Stereo DAB+ Radio met cd-speler, Internetradio, Bluetooth en MP3-speler - Zwart

De Audizio Lucca vind je hier!

De Audizio Lucca blinkt uit met zijn toegang tot internetradio, waarmee je tienduizenden radiostations van over de hele wereld kunt verkennen. Dit, samen met DAB radio, Bluetooth en cd-speler, allemaal verpakt in een chic zwart jasje, maakt het de ultieme geluidsset voor een topklasse muziekbeleving. Perfect voor degenen die hun muzikale horizon willen verbreden zonder de deur uit te gaan.

4. Stereo Set Audizio Metz DAB+ Radio met Bluetooth, MP3 en cd-speler - Zwart

Deze stereo set met DAB radio en cd-speler is hier te bekijken!

De Audizio Metz staat garant voor eenvoudige bediening en superieure geluidskwaliteit. Dit systeem biedt moeiteloze overgangen tussen DAB+ radio, Bluetooth en cd's. Compleet met krachtige speakers, een handige afstandsbediening en de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten, biedt het de ultieme luisterervaring. De Audizio Metz is perfect voor in de woonkamer of keuken, maar door het alarm en de sleeptimer kun je hem ook perfect gebruiken in de slaapkamer.

5. Audizio Cannes Stereo FM/DAB+ Radio met cd-speler, Bluetooth en MP3-speler - 120W

De Audizio Cannes bekijk je hier!

De Audizio Cannes onderscheidt zich met zijn 120 watt aan krachtige geluidsprestaties, verpakt in een gestroomlijnd design dat elke luisterervaring naar een hoger niveau tilt. Naast de standaard DAB+ en FM radiofuncties, biedt deze radio een unieke twist met zijn Bluetooth-connectiviteit. Deze functie maakt het moeiteloos streamen van je favoriete playlists mogelijk, direct vanaf je smartphone of tablet. Met een toegevoegde afstandsbediening voor gebruiksgemak en de capaciteit om 40 zenders te bewaren, is de Cannes meer dan een radio; het is een muzikaal middelpunt dat elke kamer tot leven brengt.

6. Audizio Brescia DAB+ Radio en Internetradio met Bluetooth, Spotify, cd, MP3 en 120W Versterker - Zwart

De Audizio Brescia is een hardloper in het assortiment! Bekijk hier!

De Audizio Brescia combineert een cd-speler met de nieuwste Bluetooth 5.0 technologie en Spotify Connect voor een ongekend naadloze streaming-ervaring. Stel je voor dat je favoriete playlists door je huis galmen, dankzij deze geavanceerde connectiviteit. De ingebouwde versterker zorgt ervoor dat er speakers rechtstreeks op de Brescia aangesloten kunnen worden. De Audizio Brescia is niet alleen een technologisch wonder; het is een stijlvol statement in elk interieur. Perfect voor de moderne muziekliefhebber die het beste van beide werelden wil: superieur geluid en naadloze connectiviteit.

7. Audizio Tours DAB+ Stereo Set met cd-speler, Bluetooth, FM Radio en MP3-speler - 80W - Zwart

De Audizio Tours vind je in ons assortiment. Bekijk hier!

De Audizio Tours biedt een krachtige geluidservaring met zijn 80W vermogen. Deze set is ideaal voor iedereen die diversiteit in muziekbronnen waardeert, met ondersteuning voor DAB+ radio, FM, CD's en Bluetooth. Het strakke, zwarte design past naadloos in elk interieur, terwijl de functionaliteiten van de set ervoor zorgen dat je altijd toegang hebt tot je favoriete muziek. Met de Audizio Tours kies je voor een veelzijdig en stijlvol geluidssysteem dat moderne technologie met gebruiksgemak combineert.

8. Audizio Ferrara Internetradio en DAB+ Radio met Bluetooth en cd-speler

De Audizio Ferrara internetradio is hier te vinden!

De Audizio Ferrara is precies wat je nodig hebt om jouw huidige stereo set weer helemaal up-to-date te maken. Naast de kristalheldere DAB+ radio en cd-speler, geeft het toegang tot een onbegrensde selectie van internetradio. Uitgerust met Bluetooth en MP3-speler is de Audizio Ferrara perfect voor de avontuurlijke luisteraar die verder kijkt dan gewoonlijke radiostations om zijn muzikale wereld te vergroten. Met zijn verfijnde design en geavanceerde technologie is de Ferrara de ideale keuze voor iedereen die een uitzonderlijke geluidskwaliteit in huis, op het werk of in de garage wenst.

Vragen over een DAB radio met cd-speler?

Heb je ondanks onze adviezen nog steeds moeite met het vinden van de perfecte DAB radio met cd-speler? Geen zorgen! De productspecialisten bij MaxiAxi staan voor je klaar om je verder te helpen bij het maken van de juiste keuze. En zodra je besluit en bestelt op MaxiAxi.com wordt je bestelling supersnel afgeleverd.

Sven van Laar

Algemeen Directeur

Gerelateerde berichten
Wanneer je de beste DAB+ radio wilt kopen, ben je uiteraard op zoek naar de radio die goed bij jouw budget past. In deze blog leggen we je uit waar je op moet letten om de beste DAB+ radio voor jouw situatie te kunnen vinden en zetten wij de 6 beste DAB+ radio’s voor 2024 op een rij. Beste DAB+ radio: de bestsellers Interesse in de beste DAB+ ...
Er zijn een aantal verschillen tussen DAB radio en internetradio. Zowel DAB radio als internetradio hebben de toekomst, maar wat zijn nu de verschillen tussen een DAB radio en internetradio? In deze blog behandelen we alle verschillen en voordelen van beide modellen. Lees dus snel verder om de verschillen tussen DAB radio en internetradio te weten ...
Met ingang van september 2024 zal het aantal beschikbare zenders op DAB radio aanzienlijk worden vergroot. Dat werd duidelijk na een overleg tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en naburige landen. Vanaf eind 2024 worden diverse, nieuwe regionale radiozenders toegevoegd aan het huidige aanbod. In deze blog vertellen we je er alles...
Heb jij de pech dat je een slechte ontvangst DAB hebt? Helaas kan dat in een uitzonderlijk geval voorkomen. Ondanks dat DAB een dekking heeft van 97% zijn er situaties (voornamelijk binnen) waarbij de ontvangst niet optimaal is. Onze klantenservice krijgt zo af en toe dan ook de vraag wat je kan doen om een eventuele slechte ontvangst van DAB te ...
Chatten