Karaoke set voor kinderen, hier moet je op letten!

Karaoke set voor kinderen, hier moet je op letten!

Met een karaoke set voor kinderen kun je een geweldige kinderdisco creëren. Er gaat namelijk niets boven de zangkunsten van jonge zangtalenten en stiekem kun je zelf ook nog eens genieten van het optreden van je kind(eren). In dit blog helpen we je bij het kopen van de juiste karaoke set voor kinderen en lees je waarom het een leuk cadeau voor kinderen is!

Verschil karaoke set kinderen en 'normale' set?

Het verschil tussen een karaoke set voor volwassenen of voor professionele gelegenheden is dat het vaak een wat simpelere set is. Zo zijn ze vaak wat makkelijker te bedienen en kinderen kunnen gemakkelijk met de lichteffecten spelen. Met een karaoke set voor kinderen weet je zeker dat er een leuke, gezellige avond georganiseerd kan worden.

Functies op een karaoke set voor kinderen

Bij het kopen van een karaoke set voor je kinderen is het ook belangrijk om goed af te wegen welke extra functies goed bij je kinderen passen. Zo zijn er leuke functies als lichteffecten en een echo-effect, maar ook een functie als een stemvervormer. We zetten de handigste functies voor een karaoke set voor kinderen op een rijtje.

  • Echo-effect: Het echo-effect zorgt ervoor als het lijkt alsof er wordt gezongen in een grote hal of kerk en lijkt het alsof het door de hele ruimte galmt. Het echo-effect zorgt voor een wat meer natuurlijke en dynamische klank, doordat de stem wat minder ‘plat’ klinkt.
  • Stemvervormer: Het meeste plezier beleven kinderen misschien wel aan de stemvervormer. Hiermee kunnen ze namelijk spelen met hun stemgeluid waardoor geschater onvermijdelijk is. Ze kunnen bijvoorbeeld zo hoog als Alvin & The Chipmunks klinken of juist zo laag als Darth Vader.
  • Lichteffecten: Veel van onze karaoke sets voor kinderen zijn daarnaast voorzien van lichteffecten, wat voor een bijzonder mooie discosfeer zorgt. Bovendien hebben veel sets de mogelijkheid om geluidsgestuurde modus aan te zetten. Hierdoor reageren de lichteffecten op de volumepieken van de muziek, waardoor er een mooi effect ontstaat.

Karaokesets voor kinderen

Afspeelmogelijkheden op een karaoke kinderset

Uiteraard is het ook goed om altijd even na te denken hoe jij of kinderen de muziek willen afspelen op de karaoke kinderset. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een set met Bluetooth maar ook modellen met een lijningang voor een AUX-kabel. Hierdoor kun je altijd jouw favoriete nummers gemakkelijk afspelen.

Bluetooth mag eigenlijk niet ontbreken op je karaoke set voor kinderen. Hiermee kunnen je kinderen gemakkelijk muziek draadloos streamen naar de speaker vanaf een tablet, telefoon of laptop. Voor kinderen is het bijvoorbeeld ontzettend leuk om de nummers van Frozen of Paw Patrol af te spelen via Spotify of een andere streamingdienst.

Zoals we al even benoemden is een karaoke kinderset met lijningang ook een goede optie. Met een lijningang hoeven jij of je kinderen geen moeite te doen om via Bluetooth te koppelen, maar kun je eenvoudig een AUX-kabel in je muziekbron pluggen en muziek afspelen op bijvoorbeeld YouTube of Spotify. In veel gevallen heeft een karaoke kinderset zelfs een lijningang én Bluetooth!

Een perfect cadeau voor kinderen!

Nu je precies weet waar je op moet letten bij het kopen van een karaoke set geven we je een paar redenen waarom dit écht een perfect verjaardags- of kerstcadeau is. Of je kinderen zouden het zelfs op hun verlanglijstje voor Sinterklaas kunnen zetten.

Ten eerste zorgt een karaoke set voor urenlang vermaak, waardoor kinderen er al snel een paar uurtjes zoet mee zijn. Niet alleen in hun eentje, maar ook met vriendjes of vriendinnetjes kunnen ze er een leuke avond of zelfs disco van maken. Vaak houden kinderen er bovendien wel van om de gangmaker van het feestje te zijn.

Ten tweede is het voor heel veel kinderen een droom om artiest te worden. Met een karaoke set kunnen ze al op jonge leeftijd beginnen met het zingen van hun favoriete liedjes. Veel zangers of zangeressen begonnen al op jonge leeftijd. Met een karaoke set wordt dat uiteraard nog meer gestimuleerd. Oefening baart kunst, luidt een bekend gezegde.

Keuzehulp voor een karaoke set

Door deze keuzehulp in te vullen, kom je gemakkelijk en snel tot de juiste karaoke set.

Karaoke set voor kinderen kopen?

Na het lezen van dit blog weet je precies waar je op moet letten bij het kopen van een karaoke set voor kinderen. Heb je toch nog vragen om de juiste keuze te kunnen maken? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar zodat je zeker de juiste keuze maakt.

Gerelateerde berichten
  1. Karaoke, wat heb ik daarvoor nodig? Karaoke, wat heb ik daarvoor nodig?
  2. Zó kies jij de juiste karaoke set! Zó kies jij de juiste karaoke set!
  3. Wist jij van de karaoke functie op Spotify? Wist jij van de karaoke functie op Spotify?
  4. Dé karaoke nummers voor een geweldige avond! Dé karaoke nummers voor een geweldige avond!

Gerelateerde producten

Chatten