Dé karaoke nummers voor een geweldige avond!

Dé karaoke nummers voor een geweldige avond!

Karaoke nummers maken en breken je karaokeavond en zijn daardoor onmisbaar! Zing je zonder schroom en lekker vals of toch nog een beetje terughoudend? Geen probleem, met onze karaoke nummers wordt het hoe dan ook een gezellige avond. In deze blog geven we je onze playlist met karaoke nummers. Daarnaast lees je welke stemversterker jij móét hebben!

Welke karaoke nummers zijn leuk om te zingen?

Voordat we je een lijst met karaoke nummers geven, raden we je aan om ook eens naar een karaoke microfoon te kijken! Een karaoke microfoon is vooral geschikt om, zoals de naam al doet vermoeden, met een groep vrienden of vriendinnen lekker mee te zingen met je favoriete plaatjes. Deze nummers vind je ook in onze playlist en die playlist willen we je natuurlijk niet onthouden! Laten we beginnen met een top tien, gevolgd met onze playlist!

Beste karaoke nummers voor jou!

De playlist met de beste karaoke nummers is samengesteld door een paar échte kenners en daarom staan de meest leuke nummers er wel tussen. Zijn er echter toch nog een paar karaoke nummers die ontbreken als jij je karaoke microfoon in je handen hebt? Zoek dan zelf even op Spotify, YouTube of een andere streamingdienst naar keuze. Het grootste voordeel van de beste karaoke nummers op Spotify en YouTube is dat er vaak een mogelijkheid is om de karaokefunctie in te stellen, zoals je kunt lezen in het door ons geschreven blog.

 1. Ik Ga Zwemmen - Mart Hoogkamer
 2. Dancing Queen - ABBA
 3. Livin’ On A Prayer - Bon Jovi
 4. Tequila - The Champs
 5. Stil in mij - Van Dik Hout
 6. Eye of the Tiger - Survivor
 7. Engelbewaarder - Marco Schuitmaker
 8. Highway to Hell - AC/DC
 9. Liever Te Dik In De Kist - René Karst, Stef Ekkel
 10. Summer of ‘69 - Bryan Adams

Waar moet je op letten bij karaoke nummers?

Het is vooral belangrijk dat je karaoke nummers kiest waarbij het moeilijk is om niet mee te zingen, zodat iedereen weleens een refreintje of twee mee kan zingen. Een karaokeavond organiseren die je hele vriendengroep, familie of buurt leuk vindt, is best een stevige uitdaging en daarom is het belangrijk dat je vooral populaire en tijdloze nummers uitkiest. Vooral wanneer er verschillende doelgroepen zijn, is het goed om nummers te kiezen die bij de hele groep in de smaak valt. Een klein tipje van de sluier: nummers van ABBA of André Hazes doen het eigenlijk altijd wel goed.

Zing je karaoke nummers met een karaoke microfoon!

Karaoke nummers zingen met een karaoke microfoon

Bij het zingen van karaoke nummers raden we het onze klanten, met een beperkt budget, vaak aan om voor een karaoke microfoon uit MAX KM-serie te gaan. Deze modellen zijn écht de ideale oplossing voor een perfecte karaokeavond. We leggen je graag een aantal handige functies uit.

 • Ingebouwde speaker: De ingebouwde speaker zorgt dat de MAX KM-microfoons erg multifunctioneel zijn. Zo kan iedereen genieten van jouw zangtalent, terwijl je er ook nog eens muziek op kunt afspelen. Hierdoor hoef je je stemversterker niet aan te sluiten op je speakers.
 • Bluetooth/USB stick/Micro SD-kaart: Een voordeel van de MAX KM-serie is dat je de microfoon draadloos kunt verbinden via Bluetooth, waardoor je jouw favoriete muziek af kunt spelen en lekker mee kunt zingen. Daarnaast kun je een USB-stick of micro SD-kaart inpluggen in je stemversterker.
 • Lichteffecten: De meeste modellen hebben zelfs lichteffecten ingebouwd, waardoor er een leuk kleurrijk effect ontstaat. Een mooie aanvullende functie bij het zingen van allerlei karaoke nummers!
 • Echo-effect: Het echo-effect zorgt voor een mooie galm, waardoor het klinkt alsof jij in de badkamer of in een grote hal staat. Dit effect zorgt voor een mooie natuurlijke en dynamische stem.
 • Stemvervormer: Met de stemvervormer bepaal jij eenvoudig de hoogte of laagte van je stemgeluid. Van de hoge tonen van Alvin and the Chipmunks tot de lage stem van Darth Vader.

Klaar voor een geweldige karaokeavond?

Na het lezen van deze blog weet je precies welke nummers voor jouw karaokeavond geschikt zijn. Met onze playlist, een karaoke microfoon en misschien zelfs een karaoke set is plezier in ieder geval gegarandeerd. Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen? Neem gerust contact op met onze productspecialisten.

Gerelateerde berichten
Aan je vrienden laten horen hoe goed je kunt zingen of gewoon met een drankje op lekker meezingen? Karaoke is een van de bekendste manieren van vermaak op feestjes en wordt wereldwijd door vele mensen gedaan. Gezelligheid gegarandeerd! Tegenwoordig is het eenvoudig en betaalbaar om een karaoke installatie voor thuis aan te schaffen. Wij merkten ...
Met een karaoke set voor kinderen kun je een geweldige kinderdisco creëren. Er gaat namelijk niets boven de zangkunsten van jonge zangtalenten en stiekem kun je zelf ook nog eens genieten van het optreden van je kind(eren). In dit blog helpen we je bij het kopen van de juiste karaoke set voor kinderen en lees je waarom het een leuk cadeau voor ...
Karaoke is een van de manieren hoe je voor vermaak op feestjes zorgt en wordt wereldwijd door vele mensen gedaan, waarbij gezelligheid gegarandeerd is! In dit blog gaan we je meer informatie geven over welke soorten karaoke sets er allemaal zijn en helpen we je bij het maken van een keuze voor de beste karaoke set. Ga er maar even goed voor zitten...
Waar vind ik karaoke muziek? Het is een vraag die we regelmatig krijgen. In dit blog zetten we de mogelijkheden voor je op een rij zodat jij snel en eenvoudig helemaal klaar bent voor je karaoke avondje. Belangrijkste tip: De karaoke-functie van Spotify! We hebben in het verleden al vaker blogs geschreven over karaoke. Karaoke, wat heb ik daarvoor...

Gerelateerde producten

Chatten