Blauwe gitaar

Wordt de blauwe gitaar onderdeel van jouw identiteit? Vele bekende gitaristen kozen een vaste kleur gitaar die ze vaak bespeelden. Deze herkenbare kleur wordt in zo’n geval eigenlijk een onderdeel van hun identiteit. Uiteindelijk blijft het natuurlijk vooral een kwestie van smaak. Welke kleur vind je mooi? Blauw is in ieder geval één van onze favorieten. Kies een blauwe gitaar en start met spelen. Je bent zeker niet de enige want de blauwe gitaar is een favoriet van velen.

Filteren
Filteren

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Kleur
    Blauw
  1.  

  2.  

Filteren

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Gitaren
🔝 Welke gitaar is het best voor beginners?

Het maakt niet zoveel uit of je nou met een elektrische of akoestische gitaar begint. Het is vooral belangrijk dat jij kiest voor een gitaar die het best past bij de muziekstijlen die je graag wil spelen.

🔢 Hoeveel snaren heeft een gitaar?

Veruit de meeste gitaren hebben 6 snaren. Er zijn echter ook modellen die meer snaren hebben zoals 7, 8 of 12 snaren. Voor de meeste gangbare muziek wordt de 6 snarige gitaar het meeste gebruikt.

🎓 Hoe stem je een gitaar?

Je stemt de gitaar door aan de stemmechanieken te draaien. Daarmee wijzig je de spanning van de snaar. Het stemmen van een gitaar kan in het begin ontzettend lastig zijn. Elke snaar moet op een andere toonhoogte worden gespannen. Door een snaar strakker te draaien vergroot je de spanning die op een snaar komt te staan waardoor de klank hoger wordt. Voor de beginner is het 'op het gehoor' stemmen vaak te lastig en daarvoor zijn er stemapparaatjes die je kunnen helpen.

🕑 Hoe snel kun je gitaar leren spelen?

Je kan de basis van het gitaar spelen vrij snel leren. Met 3 simpele akkoorden kan je al heel veel popnummers spelen. Wanneer je echt goed wil worden zal je echter veel moeten oefenen en dit kost natuurlijk wel aardig wat tijd.

Blauwe akoestische gitaar

Ben je op zoek naar een blauwe akoestische gitaar, dan hebben we een mooi en uitgebreid aanbod voor je. Het zijn stuk voor stuk complete sets waarmee je direct aan de slag kunt. Bij alle sets worden accessoires meegeleverd zoals een stevige draagtas, schouderband, extra snaren, plectrumset en een stemapparaat. Daarnaast heb je de keuze voor een aantal extra opties zoals een muziekstandaard, voetsteun of een gitaarstandaard. Deze laatste is ideaal wanneer je je gitaar fraai neer wilt zetten in je woon- of slaapkamer. En dat is met zo’n fraaie blauwe gitaar natuurlijk sowieso een goed idee. Deze mag absoluut gezien worden.

Gitaar blauw kiezen

Het kiezen van de juiste gitaar blauw kan nog best lastig zijn. In dit geval voornamelijk qua gewenste accessoires. Want welke accessoires heb je nou precies nodig? Zeker voor de beginner is dit een logische en begrijpelijke vraag. Het is goed om te weten dat er op onze klantenservice productexperts zitten die écht verstand van zaken hebben. We hebben zelfs een specifieke gitaarspecialist die je er alles over kan vertellen. Heb je dus vragen over je gitaar blauw, neem dan even contact op. Daarnaast is het goed om te weten dat, wanneer de blauwe gitaar achteraf toch niet de beste keus bleek te zijn, je ‘m binnen 30 dagen gratis kunt retourneren.

Overigens hebben we naast de blauwe gitaar nog een aantal mooie kleuren in ons assortiment, zoals de zwarte gitaar, sunburst gitaar, witte gitaar en de rode gitaar. Een ruime keuze dus.

Blauwe gitaar kopen

Heb je je keuze voor jouw favoriete blauwe gitaar gemaakt? Top! Bestel ‘m snel op MaxiAxi.com en we zorgen dat de set razendsnel netjes bij je thuis wordt bezorgd. Je kunt dan in no-time beginnen met spelen.

Een blauwe gitaar is hip, trendy en tijdloos dus je zult er zeker geen spijt van krijgen. Wellicht ga jij na vele uren oefenen een van de beroemde gitaristen achterna die je voorging met een blauwe gitaar. Er is zelfs een boek genoemd naar jouw favoriete instrument: “De blauwe gitaar” van John Banville. Wellicht ook de moeite waard maar wij geven toch de voorkeur aan het spelen op de blauwe gitaar.

Chatten