Griezelige Halloween geluiden: deze mogen niet ontbreken!

Griezelige Halloween geluiden: deze mogen niet ontbreken!

Halloween geluiden geven een extra angstaanjagend effect aan jouw Halloween setting. Om je te helpen om Halloween zo griezelig mogelijk te maken, geven we in deze blog voorbeelden van de meest enge Halloween geluiden. Van het kettingzaag geluid tot onweer en bliksem geluiden. Na het lezen van deze blog weet jij precies welke Halloween geluiden jij moet gebruiken om jouw gasten de stuipen op het lijf te jagen.

Hoe laat je gasten schrikken met Halloween?

Iedereen is er op voorbereid dat er vanuit allerlei kanten Halloween geluiden klinken, maar hoe laat je jouw gasten toch schrikken? Zorg altijd voor het onverwachte. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat alles tijdens jouw feest of decor volledig in het teken van Halloween staat. Zorg er bijvoorbeeld voor dat deuren kraken, er een ijselijke gil uit de keukenkast komt. Ten tweede verwachten je gasten natuurlijk wel enge Halloween geluiden, maar ga juist voor het onverwachte. Plaats speakers op plekken waar niemand Halloween geluiden zou verwachten. Laat creepy klanken vanuit de meest onmogelijke plekken komen.

Welke enge Halloween geluiden mogen niet ontbreken?

Er zijn talloze enge Halloween geluiden, maar om je te helpen zetten we enkele voorbeelden voor je op een rij. Verderop in de blog vind je zelfs een Spotify-playlist, zodat je nooit meer zonder enge Halloween geluiden hoeft te zitten.

Kettingzaag geluid

Een van de meest enge Halloween geluiden is het welbekende kettingzaag geluid. Wanneer we het over Halloween hebben, mag het kettingzaag geluid daarom absoluut niet ontbreken. Met dit welbekende horror geluid jaag je jouw gasten zeker de stuipen op het lijf.

Krakende en piepende deuren

Een tweede idee voor geluidseffecten is het laten kraken en piepen van deuren en scharnieren. Dit traditionele geluid is al jaren oud, maar is nog steeds onmisbaar voor het creëren van een griezelige, duistere sfeer.

Huilende wind

Het geluid van een soort huilende wind zorgt voor rillingen over de ruggen van de gasten van je Halloween feest. De huilende wind zorgt in combinatie met krakende deuren, donkere huizen en bomen met kale takken zeker voor een angstaanjagende sfeer.

Weerwolven

Niets is een herkenbaarder geluid dan het geluid van joelende weerwolven. Vooral wanneer het donker is, zorgt dit geluid voor een bijzonder griezelig effect.

Onweer en bliksem geluiden

Tot slot is het ook een mooie toevoeging om onweer en bliksem geluiden in je Halloween decor terug te laten komen. In de donkere dagen rondom Halloween kun je met onweer en bliksem geluiden en de witte lichtflitsen van een stroboscoop op een prachtige manier bliksemflitsen nabootsen.

Wat heb je nodig om de Halloween geluiden te laten klinken?

Je hebt nu allerlei Halloween geluiden voorhanden, maar om ze af te kunnen spelen zul je nog wel speakers nodig hebben. Uiteraard hebben wij enkele speakers in ons assortiment die uitermate geschikt zijn voor je Halloween setting. We zetten een aantal opties om je Halloween geluiden af te spelen voor je op een rij.

 

 

  • Mobiele geluidsinstallaties: Er zijn verschillende mobiele geluidsinstallaties geschikt om in je tuin of rondom huis te plaatsen. Deze speakers beschikken over een ingebouwde accu waardoor ze letterlijk overal te gebruiken zijn, van in je voortuin tot in de woonkamer. Tevens is een mobiele geluidsinstallatie vaak voorzien van lichteffecten, wat voor een nog spectaculairder effect in je Halloween decor geeft. Een echte aanrader is de Fenton FT8LED-MK2.
  • Actieve speakers: Actieve speakers zijn voornamelijk geschikt om te gebruiken op plekken waar je de beschikking hebt over een stopcontact. Uit actieve speakers klinkt vaak een net wat luider geluid en heeft geen accu die leeg kan raken, waardoor je ook een mooi Halloween decor kunt creëren. Een Vonyx V205B is bijvoorbeeld gemakkelijk weg te werken, waardoor niemand de Halloween geluiden aan ziet komen.

Zowel mobiele als actieve speakers zijn vaak voorzien van allerlei handige functionaliteiten als Bluetooth en ingebouwde Mp3-speler, waardoor je eenvoudig je telefoon, laptop of tablet kunt verbinden met de speaker. Uiteraard hoef je de speakers na Halloween niet een jaar lang op zolder neer te zetten, want ze zijn ook perfect voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes of buurtfeesten.

Halloween geluiden mogen simpelweg niet ontbreken bij je Halloween decor met skeletten en spinnenwebben.

Halloween geluiden voor een extra griezelig effect

Na het lezen van deze blog weet je precies hoe jij je gasten de stuipen op het lijf jaagt met Halloween geluiden. Heb je bijvoorbeeld toch nog vragen over welke speakers jij nodig hebt, stel ze gerust aan onze productspecialisten. Onze klantenservice staat paraat voor iedere vraag! Wanneer je een Halloween feest wilt organiseren, raden we je aan om deze blog te lezen!

Gerelateerde berichten
Rondom 31 oktober worden weer allerlei Halloween feesten over de hele wereld georganiseerd. Het moet een Halloween feest worden met een eng randje, een feest waar iedereen weer lekker kan griezelen als een heks of spook. Maar hoe je het beste Halloween feest 2024 organiseert en wat je daarbij nodig hebt? Dat lees je in deze blog! Locatie voor je ...
Een stroboscoop hoort simpelweg in je Halloween setting, maar er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. In deze blog gaan we je precies uitleggen waar jij op moet letten om het effect van een stroboscoop het best tot uiting te laten komen tijdens Halloween. We hebben de vier belangrijkste tips onder elkaar opgesomd. Het effect ...
Er zijn tal van voorbeelden van Halloween verlichting, maar wat zijn nu mooie alternatieven om je tijdens dit traditionele feest te onderscheiden van de rest? Na het lezen van deze blog heb je allerlei verschillende soorten Halloween verlichting gezien. Deze Halloween verlichting kan stuk voor stuk ingezet worden tijdens Halloween, zodat jouw ...
Halloween staat weer voor de deur en dus is het tijd om al je plannen voor dit griezelige feest te maken. Tover jij je huis om tot een spookkasteel voor een Halloween feestje? Met behulp van een aantal lichteffecten en een rookmachine creëer je in je tuin en huis gemakkelijk een enorm griezelig kerkhof of spookhuis. Hoe komen lichteffecten voor ...

Gerelateerde producten

Chatten