Filteren

Producten 1-24 van 67

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 67

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Halloween in Nederland!

Ook in Nederland kunnen we niet meer om Halloween heen, het feest wordt ondertussen op steeds meer plekken in het land gevierd. Wil jij ook een halloweenparty geven? Bij MaxiAxi vind je alles wat nodig is om je huis, restaurant of tuin om te toveren in een 'twilight zone' waar griezels, spoken en zombies het voor het zeggen hebben. Laat je gasten eens een avondje lekker griezelen!

De basis voor halloween-effecten

Een rookmachine mag eigenlijk nooit ontbreken. Samen met de juiste verlichting is daarmee de basis gelegd voor een geslaagde griezelavond. Voor de lichteffecten kun je gebruikmaken van een stroboscoop, laser en een blacklight. Voor het geluid bieden vooral de actieve speakers geweldige mogelijkheden omdat deze volledig plug&play en makkelijk mee te nemen zijn.

Wat zijn de mogelijkheden met onze Halloween artikelen?

Je gasten zitten gezellig bij elkaar en plotseling valt het licht uit. Rook verspreidt zich snel over de vloer en een stroboscoop zendt de lichtflitsen door de ruimte. Vanuit de actieve speaker in de keuken klinkt een ijselijke gil en in een hoek van de ruimte flitst het blacklight aan. Tegelijkertijd laat de tweede actieve speaker vanuit een andere hoek hartverscheurende muziek horen, welke niet veel goeds voorspelt...

Chatten