Halloween

Halloween WEBDEALS! Bestel die griezelige deals maar gauw!

Meer

Halloween bij MaxiAxi

Ook bij MaxiAxi kunnen we niet meer om Halloween heen. Tegenwoordig veranderen steeds meer plekken in een complete Halloween setting en daar spelen wij uiteraard graag op in. Bij MaxiAxi vind je alles wat nodig is om je huis, restaurant of tuin om te toveren in een 'twilight zone' waar griezels, spoken en zombies het voor het zeggen hebben. Laat je gasten eens lekker een avondje griezelen tijdens jouw Halloween feest!

De basis voor je Halloween feest

Ten eerste mag een rookmachine eigenlijk nooit ontbreken op je Halloween feest. Ten tweede heb je verlichting nodig, waarbij je bijvoorbeeld kan denken aan stroboscopen en blacklights. Met een rookmachine en de juiste verlichting is de basis voor een geslaagde griezelavond gelegd. 

Wat zijn de mogelijkheden met een Halloween set?

Je gasten zitten gezellig bij elkaar en plotseling valt het licht uit. Rook verspreidt zich snel over de vloer en een stroboscoop zendt de lichtflitsen door de ruimte. Vanuit een speaker in de keuken klinkt een ijselijke gil en in een hoek van de ruimte flitst het blacklight aan. Tegelijkertijd laat een tweede speaker vanuit een andere hoek hartverscheurende muziek horen, welke niet veel goeds voorspelt...

Chatten