Halloween verlichting: 4x geschikte alternatieven

Halloween verlichting: 4x geschikte alternatieven

Er zijn tal van voorbeelden van Halloween verlichting, maar wat zijn nu mooie alternatieven om je tijdens dit traditionele feest te onderscheiden van de rest? Na het lezen van dit blog heb je allerlei verschillende soorten van Halloween verlichting die je stuk voor stuk in kunt zetten, zodat jouw Halloween decor of feest zeker weten indruk maakt.

Onze alternatieven voor Halloween verlichting:

1. beamZ BWA63 LED par: voor je Halloween setting

beamZ BWA63: Halloween verlichting voor jouw setting!

Bij jouw Halloween setting kan een LED par natuurlijk niet ontbreken. Met deze waterdichte Halloween verlichting kun je een boom, skelet of grafsteen perfect uitlichten in bijvoorbeeld jouw griezelige tuin. Doordat het een waterdichte par is, hoef je ‘m ook nooit naar binnen te halen waardoor je Halloween setting altijd intact blijft. Met de beamZ BWA63 LED par geniet je van lichtstralen in alle kleuren van de regenboog, dus ook oranje of paars. Zo creëer je binnen no-time een halloweensfeer zonder al te veel moeite te hoeven doen.

2. beamZ LCB144 LED bar: voor een groen effect

beamZ LCB144 als Halloween verlichting voor een geweldig groen effect.

Oranje en paars geven een bijzonder mooi effect aan je Halloween decor, maar wat dacht je van groen? Met een beamZ LCB144 LED bar kleur je jouw muur, plafond helemaal groen of paars. Het is zelfs mogelijk om de LED’s afzonderlijk van elkaar aan te sturen, doordat deze LED bar in acht verschillende secties is opgedeeld. Zo kun je de LED bar opdelen in twee kleuren, maar bijvoorbeeld ook in acht verschillende kleuren. Om het mooiste effect te creëren, is een LCB144 LED bar een échte aanrader. Deze Halloween verlichting geeft simpelweg een extra kleurrijk en sfeervol effect aan je decor.

3. beamZ MultiBox 4-in-1 LED lichteffect: perfect voor je Halloween feest

Jouw Halloween verlichting voor het perfecte Halloween feest!

Wil jij een Halloween feest organiseren? Dan heb je in ieder geval een beamZ MultiBox 4-in-1 LED lichteffect nodig! Deze geweldige Halloween verlichting combineert vier schitterende lichteffecten in één behuizing, waardoor je de ideale halloweensfeer creëert. De MultiBox combineert een pointlight, stroboscoop-, derby en PAR-effect wat zorgt voor tal van dynamische effecten. De lichtstralen, die zich door de ruimte verdelen, doen het lijken alsof jouw bezoekers midden in de discotheek staan. De MultiBox is tevens voorzien van voorgeprogrammeerde shows inclusief geluidsgestuurde modus, terwijl je dankzij DMX de volledige controle over elk ingebouwd lichteffect hebt. Dit maakt de MultiBox ook zeer geschikt voor spectaculaire lichtshows op jouw Halloween feest. 

4. beamZ StarColor72: voor een Halloween setting buitenshuis

Halloween verlichting voor je Halloween setting buitenshuis!

Een vierde alternatief als Halloween verlichting is een beamZ StarColor72, die bijvoorbeeld erg goed gebruikt kan worden om het voorste gedeelte van het huis op te lichten. Met een StarColor kun je bijvoorbeeld ideaal je Halloween setting helemaal paars of groen kleuren. Op deze manier komt het decor altijd het best tot zijn recht. Ook beschikt de StarColor72 over de IP65 classificatie, wat wil zeggen dat deze Halloween verlichting volledig waterdicht is, waardoor je ‘m het hele Halloween seizoen buiten kunt laten staan.

Halloween feest organiseren in je woonkamer!

Uiteraard weet je nu welke Halloween verlichting je nodig hebt, maar er zijn meer producten om flink uit te pakken op je Halloween feest. Onze productspecialist Brian leg je haarfijn uit hoe jij je woonkamer omtovert tot een waar Halloween feest!

Halloween verlichting kopen?

Na het lezen van dit blog ken je onze alternatieven voor Halloween verlichting. In het Halloween assortiment van MaxiAxi.com vind je tal van mogelijkheden. Wanneer jij vandaag Halloween verlichting koopt, zorgen wij dat je ‘m razendsnel in huis hebt! 

Gerelateerde berichten
  1. Welke blacklight moet ik kiezen? - Tips van MaxiAxi! Welke blacklight moet ik kiezen? - Tips van MaxiAxi!
  2. Lichteffecten voor Halloween: dit moet je hebben! Lichteffecten voor Halloween: dit moet je hebben!
  3. Halloween feest 2023: zo organiseer je ‘m! Halloween feest 2023: zo organiseer je ‘m!
  4. 4 tips voor het gebruik van een stroboscoop tijdens Halloween! 4 tips voor het gebruik van een stroboscoop tijdens Halloween!

Gerelateerde producten

Chatten