Halloween verlichting: 4x geschikte alternatieven

Halloween verlichting: 4x geschikte alternatieven

Er zijn tal van voorbeelden van Halloween verlichting, maar wat zijn nu mooie alternatieven om je tijdens dit traditionele feest te onderscheiden van de rest? Na het lezen van deze blog heb je allerlei verschillende soorten Halloween verlichting gezien. Deze Halloween verlichting kan stuk voor stuk ingezet worden tijdens Halloween, zodat jouw Halloween decor of feest geheid indruk maakt.

Welbekende Halloween verlichting

Er zijn natuurlijk allerlei soorten Halloween verlichting, maar de meest bekende zijn toch wel blacklights en stroboscopen. In ons assortiment vind je veel verschillende soorten. Voordat we je onze beste alternatieven op een rijtje zetten, hebben we eerst een carrousel met onze blacklights en stroboscopen voor je op een rij gezet.

 

 

Onze alternatieven voor Halloween verlichting:

1. beamZ BWA63 LED par: voor je Halloween setting

beamZ BWA63: Halloween verlichting voor jouw setting!

Bij jouw Halloween setting kan een LED par natuurlijk niet ontbreken. Met deze waterdichte Halloween verlichting kun je een boom, skelet of grafsteen perfect uitlichten in bijvoorbeeld jouw griezelige tuin. Doordat het een waterdichte par is, hoef je ‘m ook nooit naar binnen te halen waardoor je Halloween setting altijd intact blijft. Met de beamZ BWA63 LED par geniet je van lichtstralen in alle kleuren van de regenboog, dus ook oranje of paars. Zo creëer je binnen no-time een fantastische halloweensfeer zonder al te veel moeite te hoeven doen.

2. beamZ LCB183 LED bar: voor een groen effect

beamZ LCB144 als Halloween verlichting voor een geweldig groen effect.

Oranje en paars geven een bijzonder mooi effect aan je Halloween decor, maar wat dacht je van groen? Met een beamZ LCB144 LED bar kleur je jouw muur en/of plafond helemaal groen of paars. Het is zelfs mogelijk om de LED’s per sectie van elkaar aan te sturen, doordat deze LED bar in drie verschillende secties is opgedeeld. Zo kun je de LED bar opdelen in één kleur, maar bijvoorbeeld ook in drie verschillende kleuren. Om het mooiste effect te creëren, is een LCB183 LED bar een échte aanrader. Deze Halloween verlichting geeft simpelweg een extra kleurrijk en sfeervol effect aan je decor.

3. beamZ MultiBox 4-in-1 LED lichteffect: perfect voor je Halloween feest

Jouw Halloween verlichting voor het perfecte Halloween feest!

Wil je een Halloween feest organiseren? Dan heb je in ieder geval een beamZ MultiBox 4-in-1 LED lichteffect nodig! Deze geweldige Halloween verlichting combineert vier schitterende lichteffecten in één behuizing, waardoor je de ideale halloweensfeer creëert. De MultiBox combineert een pointlight, stroboscoop-, derby en PAR-effect wat zorgt voor tal van dynamische effecten. De lichtstralen, die zich door de ruimte verdelen, doen het lijken alsof jouw bezoekers midden in de discotheek staan. De MultiBox is tevens voorzien van voorgeprogrammeerde shows inclusief geluidsgestuurde modus, terwijl je dankzij DMX de volledige controle over elk ingebouwd lichteffect hebt. Dit maakt de MultiBox ook zeer geschikt voor spectaculaire lichtshows op jouw Halloween feest. 

4. beamZ StarColor72: voor een Halloween setting buitenshuis

Halloween verlichting voor je Halloween setting buitenshuis!

Een vierde alternatief als Halloween verlichting is een beamZ StarColor72, die bijvoorbeeld erg goed gebruikt kan worden om het voorste gedeelte van het huis op te lichten. Met een StarColor kun je bijvoorbeeld ideaal je Halloween setting helemaal paars of groen kleuren. Op deze manier komt het decor altijd het best tot zijn recht. Ook beschikt de StarColor72 over de IP65 classificatie, wat wil zeggen dat deze Halloween verlichting volledig waterdicht is. Hierdoor kun je ‘m het hele Halloween seizoen buiten laten staan.

Halloween feest organiseren in je woonkamer!

Uiteraard weet je nu welke Halloween verlichting je nodig hebt, maar er zijn meer producten om flink uit te pakken op je Halloween feest. Onze productspecialist Brian legt je haarfijn uit hoe jij je woonkamer omtovert tot een waar Halloween feest!

Halloween verlichting kopen?

Na het lezen van deze blog ken je onze alternatieven voor Halloween verlichting. In het Halloween assortiment van MaxiAxi.com vind je tal van mogelijkheden. Wanneer jij vandaag Halloween verlichting koopt, zorgen wij dat je ‘m razendsnel in huis hebt! 

Gerelateerde berichten
Een blacklight zorgt voor een hoop plezier in allerlei verschillende gelegenheden, maar het maken van de juiste keuze blijft lastig. Een blacklight kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een geweldig effect te creëren tijdens een Halloween feest of neon party. In dit blog geven we je onze top 5 met een reden welke blacklight voor jouw situatie ...
Halloween staat weer voor de deur en dus is het tijd om al je plannen voor dit griezelige feest te maken. Tover jij je huis om tot een spookkasteel voor een Halloween feestje? Met behulp van een aantal lichteffecten en een rookmachine creëer je in je tuin en huis gemakkelijk een enorm griezelig kerkhof of spookhuis. Hoe komen lichteffecten voor ...
Rondom 31 oktober worden weer allerlei Halloween feesten over de hele wereld georganiseerd. Het moet een Halloween feest worden met een eng randje, een feest waar iedereen weer lekker kan griezelen als een heks of spook. Maar hoe je het beste Halloween feest 2024 organiseert en wat je daarbij nodig hebt? Dat lees je in deze blog! Locatie voor je ...
Een stroboscoop hoort simpelweg in je Halloween setting, maar er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. In deze blog gaan we je precies uitleggen waar jij op moet letten om het effect van een stroboscoop het best tot uiting te laten komen tijdens Halloween. We hebben de vier belangrijkste tips onder elkaar opgesomd. Het effect ...

Gerelateerde producten

Chatten