Welke blacklight moet ik kiezen? - Tips van MaxiAxi!

Welke blacklight moet ik kiezen? - Tips van MaxiAxi!

Een blacklight zorgt voor een hoop plezier in allerlei verschillende gelegenheden, maar het maken van de juiste keuze blijft lastig. Een blacklight kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een geweldig effect te creëren tijdens een Halloween feest of neon party. In dit blog geven we je onze top 5 met een reden welke blacklight voor jouw situatie geschikt is.

Welke blacklight kun je kiezen?

Voordat we je onze top 5 geven, is het natuurlijk handig om te weten welke blacklights er in het complete assortiment van MaxiAxi te vinden is. In de onderstaande carrousel vind je de meest verkochte blacklights.

 

 

1. Voor een krachtig blacklighteffect: beamZ Flood36UV

Deze beamZ Flood36UV beschikt over 36 krachtige LED’s waardoor je altijd een indrukwekkende lichtopbrengst hebt. Om extra effect te creëren zijn de LED’s opgedeeld in vier secties, die alle vier individueel aangestuurd kunnen worden. Tot slot heeft de beamZ ook nog eens de mogelijkheid om als blacklight stroboscoop te dienen, waarbij je geniet van 12 paarse flitsen per seconde. Met de beamZ Flood36UV tover je jouw kantine of keet zonder problemen om in een geschikte plek voor een neon party of Halloween feest.

2. Blacklight voor huisfeestjes: beamZ spaarlamp

Blacklight voor huisfeestjes: beamZ spaarlamp

Staat er de komende tijd een blacklight party op de planning? Met deze beamZ blacklight spaarlamp creëer je eenvoudig dat sfeertje én dat ook nog eens met de lampen in je eigen huis. Draai deze lamp gemakkelijk in je plafondlamp of stalamp met E27 fitting en geniet van een mysterieus sfeertje, waarbij witte en fluorescerende objecten mooi oplichten. Om een kleinschalig huisfeest helemaal om te toveren, is het goed om te weten dat je vrijwel altijd meer dan één spaarlamp nodig hebt voor het beste effect. Wil je een party organiseren die alle feestgangers nooit meer vergeten? Ga dan voor een combinatie van meerdere soorten blacklights.

3. Diverse manieren aan te sturen: beamZ COB30UV Par spot

De beamZ COB30UV LED Par spot is de perfecte blacklight om op te nemen in je lichtshow met meerdere soorten lichteffecten. Deze LED Par is een 3-kanaals DMX blacklight, waardoor je ‘m aan kunt sturen met een DMX controller. Wil je niet te veel moeite doen, maar wel genieten van een geweldig blacklighteffect? Zet de beamZ COB30UV op standje automatisch of de geluidsgestuurde modus en je hoeft niets meer te doen. Zowel de beginner als professional heeft een spectaculaire lichtshow.

4. Blacklights in de horeca: BeamZ BUV293 LED bar

Deze beamZ BUV293 LED bar is de perfecte lamp om te plaatsen in de horeca zoals bij bowlingbanen, cafés, lasergames of escape rooms. Door de 18 LED’s ontstaat er een vloedgolf aan blacklight met een maximaal effect. Deze lamp is in staat om de grootste ruimtes van het blacklighteffect te voorzien. Het grote voordeel voor horecagelegenheden is dit model écht plug-and-play is, waardoor je geen extra controller nodig hebt om de lichteffecten te bedienen.

5. Werkelijk overal te gebruiken: beamZ PLP14 blacklight

Blacklights voor Halloween feest 2022

Organiseer jij bijvoorbeeld in je eigen huis of tuin een Halloween feest? Ga dan voor een beamZ PLP14 LED blacklight! Dankzij de ingebouwde accu kun je deze blacklight letterlijk overal gebruiken zonder dat je ‘m hoeft aan te sluiten op het stopcontact. Naast het blacklighteffect beschikt de PLP14 ook over een paars stroboscoopeffect voor een mysterieuze sfeer. Met de beamZ blacklights weet je zeker dat jouw Halloween feest een groot spektakel wordt! Wil je weten hoe je een Halloween feest tot in de puntjes regelt? Wij schreven er een blog over!

Waar zijn blacklights in te zetten?

Blacklights zie je vaak terug bij neon party's en Halloween feesten, maar je ziet ze tegenwoordig op bijna elk feestje wel verschijnen. In ons assortiment vind je blacklights voor alle gelegenheden. We hebben de meest voorkomende situaties voor je opgesomd.

  • Huisfeestje
  • Neon party / glow in the dark party / blacklight party
  • Halloween feest
  • Bowlingbanen
  • Drive-inshows
  • Feestverlichting in cafés en discotheken

Blacklight kopen?

Na het lezen van dit blog weet je letterlijk alles wat je moet weten voor je een blacklight gaat kopen. Een blacklight kopen was nog nooit zo gemakkelijk, dus bestel vandaag nog een model naar keuze. Heb je nog vragen? Onze productspecialisten staan voor je klaar!

Chiel Kamphuis

Productspecialist voor installatie speakers, podium/truss & lichteffecten

Gerelateerde berichten
Halloween staat weer voor de deur en dus is het tijd om al je plannen voor dit griezelige feest te maken. Tover jij je huis om tot een spookkasteel voor een Halloween feestje? Met behulp van een aantal lichteffecten en een rookmachine creëer je in je tuin en huis gemakkelijk een enorm griezelig kerkhof of spookhuis. Hoe komen lichteffecten voor ...
Feestje? Dan is feestverlichting dé manier om het onvergetelijk te maken. Er zijn talloze lichteffecten, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je niet precies weet welke feestverlichting je nodig hebt. In deze blog zetten we de beste opties voor je op een rijtje en geven we je uitgebreid advies. Zo kies jij gegarandeerd de beste feestverlichting...
Waar denk jij aan bij een disco? Wij denken direct aan muziek en discoverlichting! Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten discolampen en wij begrijpen dan ook goed dat het lastig is om te bepalen welke discoverlichting je precies moet hebben voor je huisfeest. MaxiAxi.com heeft daarom een selectie gemaakt van een aantal unieke ...

Gerelateerde producten

Chatten