5x de beste rookmachine Halloween

5x de beste rookmachine Halloween

Vanaf september gaat een groot deel van de wereld weer op zoek naar een rookmachine voor Halloween. Bij het organiseren van een Halloween feest sta je voor een grote uitdaging, zeker als het gaat om het vinden van een rookmachine Halloween. Om je te helpen bij het maken van een creepy spookhuis leggen we je de voordelen van verschillende rookmachines voor Halloween uit.

Waarom een rookmachine voor Halloween?

Een rookmachine is voor Halloween simpelweg een must have, want wat is een Halloween feest zonder griezelige rook? Door een rookmachine toe te voegen aan je Halloween feest zie je bijvoorbeeld veel beter het effect van blacklights of stroboscopen. Met de rook van de machine zorg je ervoor dat de lichteffecten van de discolampen zichtbaar worden gemaakt, waardoor de effecten nog beter naar voren komen.

Welke rookmachine voor een Halloween feest?

In het assortiment van MaxiAxi.com vind je allerlei soorten rookmachines voor je Halloween feest, die ook nog eens allemaal andere soorten rook produceren. Zo zorgt de ene ervoor dat je hele kamer onder rook staat, terwijl een low fogger juist voor laaghangende rook zorgen. Daarnaast zijn er modellen met aanvullende opties als ingebouwde verlichting. In het onderstaande filmpje geven we een uitleg van de verschillende soorten.

Zoals je hebt kunnen zien in het filmpje zijn er diverse soorten machines en daarom is er altijd wel een geschikte rookmachine voor Halloween te vinden. Om je te helpen zetten we de vijf beste modellen, volgens onze productspecialisten, op een rijtje.

1. BeamZ S1500LED rookmachine met DMX en LED's - 1500 watt

De beamZ S1500 LED is een mega compleet en is dé rookmachine voor Halloween!

De BeamZ S1500LED rookmachine is écht een geweldig model en niet alleen door de rook die dit model produceert, maar ook door alle aanvullende opties. Een BeamZ S1500 LED beschikt over 9 RGB LED’s (Rood-Groen-Blauw) waardoor het mogelijk is om oneindig veel kleurencombinaties te maken. Met de LED’s van deze rookmachine Halloween kun je dan ook vrijwel elke gewenste kleur produceren. Bij Halloween past bijvoorbeeld perfect de kleur oranje, omdat dat meteen doet denken aan pompoenen.

En niet alleen de LED’s maken deze rookmachine Halloween de perfecte oplossing, want daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om deze effecten met DMX aan te sturen via de zeven DMX-kanalen. Met deze kanalen heb je de mogelijkheid om zelf een schitterende lichtshow met de daarbij horende rookproductie te creëren. Tot slot worden er twee afstandsbedieningen meegeleverd, een draadloze en bedrade. Met de draadloze afstandsbediening kun je de rook aan- en uitzetten. Met de bedrade afstandsbediening kun je meerdere functies bedienen zoals het instellen van de rookoutput, een timer / interval, het DMX startadres en de LED's.

2. BeamZ S700-LED rookmachine met vlameffect - 700W

De beamZ S700 Halloween rookmachine met vlameffect voor een échte halloweensfeer.

De BeamZ S700LED met vlameffect geldt als een echte rookmachine voor Halloween door het indrukwekkende vlameffect. Deze rookmachine Halloween heeft drie amberkleurige LED’s bij de spuitmond, waardoor er bij het uitspuiten van de rook een spectaculair vlameffect ontstaat. Door de amberkleurige LED’s weet je zeker dat je feest helemaal is voorzien van de Halloween sfeer.

Het grootste voordeel van de BeamZ S700LED is dat het ook nog eens scheelt dat je minder Halloween verlichting nodig hebt, doordat de machine al van lichteffecten is voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk om de LED's uit te zetten, waardoor je hem ook kunt gebruiken om tijdens andere feestjes een mooi effect te creëren. Met dit type haal je een veelzijdige variant in huis!

3. BeamZ RAGE600 rookmachine - 600W

Ben je op zoek naar een rookmachine om de lichtstralen van je discolampen beter tot hun recht te laten komen? Met een BeamZ RAGE600 rookmachine weet je alles uit je lichteffecten te halen. De zwevende rookdeeltjes, die uit de spuitmond komen, zorgen dat de lichtstralen van je licht- en/of lasereffect zichtbaar worden, waardoor er een schitterend 3D-effect ontstaat.

Waar de licht- en laserstralen normaliter bijvoorbeeld alleen maar een stip op de wand zou zijn, zien de bezoekers van je Halloween feest nu echte licht- en laserstralen. We kunnen stellen dat het effect van een rookmachine echt de moeite waard is. Het geeft een enorme boost aan je Halloween feest!

4. BeamZ S700 rookmachine 700 watt met rookvloeistof

De beamZ S700 Halloween rookmachine heeft een goede rookoutput voor een mooi Halloween feest

Wanneer je een geweldig Halloween feest in je keet, woonkamer of studentenkamer wilt organiseren, is de BeamZ S700 rookmachine een perfecte aanvulling. Voor deze prijs heb je een geweldige machine, die in verschillende situaties ingezet kunnen worden.

Bovendien is het eenvoudig om rook te produceren. Je drukt op de rode knop van de meegeleverde bedrade afstandsbediening en slechts enkele minuten later kun je al genieten van de rook! Een andere belangrijke reden om voor een BeamZ S700 rookmachine voor je Halloween feest te gaan, is de metalen behuizing. Hierdoor kan die ook nog eens tegen een stootje.

5. BeamZ S500 compacte kunststof rookmachine

De BeamZ S500 is een compacte kunststof rookmachine, die perfect voor huisfeestjes zijn of voor bijvoorbeeld een beginnende DJ. Doordat het een lichtgewicht is, kun je hem gemakkelijk verplaatsen zodat de rookmachine Halloween nooit in de weg staat. Met de BeamZ S500 rookmachine voor Halloween kun je de licht- of laserstralen van je discolampen mooi zichtbaar maken, waardoor je écht een feestsfeer creëert.

Het mooie aan de BeamZ S500 is dat het een van de minst dure rookmachines voor je Halloween feest is. We kunnen begrijpen dat je niet te veel geld kwijt wil zijn en dat is precies de reden dat wij, van MaxiAxi betaalbaar licht & geluid, de perfecte oplossingen aanbieden. Je moet er echter wel rekening mee houden dat het een stuk minder rook produceert dan bijvoorbeeld de BeamZ S1500 LED. Bovendien zul je zelf voor discolampen moeten zorgen. Maar wanneer je een Halloween feest in de woonkamer organiseert, is het zeker een goede oplossing.

Halloween rookmachine: creëer een magisch effect

Een Halloween rookmachine zorgt er onder meer voor dat de lichteffecten van discolampen beter naar voren komen. Om je een goed beeld te geven hoe je écht een magisch effect kunt creëren met een Halloween rookmachine zetten we de meest gekozen discolampen voor je op een rijtje.

Halloween decoratie skeletten.

  • Stroboscoop: Wanneer je een stroboscoop toevoegt aan je Halloween feest weet je zeker dat er een gaaf effect ontstaat. Een stroboscoop zorgt voor korte, felle lichtflitsen doordat het licht steeds aan- en uitgaat waardoor een knipperend effect ontstaat. Met een stroboscoop weet je zeker dat er een magisch effect tot stand komt.
  • Blacklight: Ook blacklights horen écht bij een Halloween feest. Blacklights zorgen voor een magisch effect in rokerige ruimtes. Blacklights creëren een spookachtige paarse gloed en zorgen dat alle witte en UV-gevoelige materialen oplichten door de paarse lampen.
 

 

Rookmachine voor Halloween feest kopen?

Na het lezen van deze blog weet je welke rookmachine jouw Halloween feest een succes laat worden. Bij het kiezen van de juiste rookmachine voor Halloween moet je dus vooral kijken welke opties je nodig hebt bij een rookmachine. Met dit blog kun je in ieder geval een goede afweging maken tussen de verschillende rookmachines. Heb je toch nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Gerelateerde berichten
Halloween staat weer voor de deur en dus is het tijd om al je plannen voor dit griezelige feest te maken. Tover jij je huis om tot een spookkasteel voor een Halloween feestje? Met behulp van een aantal lichteffecten en een rookmachine creëer je in je tuin en huis gemakkelijk een enorm griezelig kerkhof of spookhuis. Hoe komen lichteffecten voor ...
Rondom 31 oktober worden weer allerlei Halloween feesten over de hele wereld georganiseerd. Het moet een Halloween feest worden met een eng randje, een feest waar iedereen weer lekker kan griezelen als een heks of spook. Maar hoe je het beste Halloween feest 2024 organiseert en wat je daarbij nodig hebt? Dat lees je in deze blog! Locatie voor je ...
Een stroboscoop hoort simpelweg in je Halloween setting, maar er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. In deze blog gaan we je precies uitleggen waar jij op moet letten om het effect van een stroboscoop het best tot uiting te laten komen tijdens Halloween. We hebben de vier belangrijkste tips onder elkaar opgesomd. Het effect ...
Er zijn tal van voorbeelden van Halloween verlichting, maar wat zijn nu mooie alternatieven om je tijdens dit traditionele feest te onderscheiden van de rest? Na het lezen van deze blog heb je allerlei verschillende soorten Halloween verlichting gezien. Deze Halloween verlichting kan stuk voor stuk ingezet worden tijdens Halloween, zodat jouw ...

Gerelateerde producten

Chatten