Schuko naar powercon kabels

De Schuko naar Powercon wordt gebruikt om apparaten die zijn voorzien van een Powercon aansluiting aan te kunnen sluiten op een stopcontact. De Powercon kabel staat er om bekend dat de kabel veilig is en het gemakkelijk maakt meerdere apparaten met elkaar door te verbinden om ze zo van stroom te voorzien.

Filteren
Veelgestelde vragen over Audiokabels
❓Welke audio kabel heb ik nodig?

De keuze voor een audio kabel is volledig afhankelijk van het soort in- of uitgang van jouw audioapparaten. Wanneer bijvoorbeeld een van je audioapparaten een tulp/RCA-aansluiting heeft en het andere een XLR-aansluiting heeft, zul je een XLR naar tulp kabel moeten hebben. 

🔝 Wat is de beste audio kabel?

Om te bepalen wat de beste audio kabel is, moet je naar verschillende factoren kijken. Kijk daarom altijd goed naar het type connector, de dikte van de audio kabel en wat de prijs-kwaliteitverhouding is. Door die factoren samen te vatten, kun jij bepalen welke audio kabel jij nodig hebt.

Waarom de Schuko naar powercon kabel?

De Schuko naar Powercon kabel verschilt in werking niet van andere stroomkabels. In gebruik wijkt deze kabel wel iets af. Je kan de Schuko connector simpelweg in een stekkerdoos of stopcontact steken. Vervolgens wordt het iets anders dan bij de ‘gewone’ kabel. Je draait de Powercon connector na het aansluiten op de chassisconnector een kwartslag. Vervolgens merk je al dat de Powercon naar Powercon kabel vast klikt. En zo gemakkelijk is de Schuko naar Powercon kabel aangesloten. Het gemak waarmee dit gebeurt is dan ook een van de voordelen van deze kabel. Daarnaast biedt de kabel door het Quick Lock systeem van de Powercon connector een secure verbinding.

Schuko naar Powercon kabel kopen.

Bij MaxiAxi kan je terecht voor een uitgebreid assortiment Schuko naar Powercon kabels. Wanneer je niet weet welke kabel je precies nodig hebt kan je altijd contact opnemen met een van onze productspecialisten. Daarnaast ontvang je bij MaxiAxi 2 jaar garantie op het door jou aangekochte product en heb je een zichttermijn van 30 dagen.

Chatten