Powercon naar Powercon kabels

De Powercon naar Powercon kabel helpt de verbinding te maken tussen 2 powercon aansluitpunten. In tegenstelling tot andere soorten Powercon kabels is deze variant enkel geschikt om direct op een Powercon in- of uitgang aan te sluiten.

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
 1. Type connector
  Powercon naar powercon
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Audiokabels
❓Welke audio kabel heb ik nodig?

De keuze voor een audio kabel is volledig afhankelijk van het soort in- of uitgang van jouw audioapparaten. Wanneer bijvoorbeeld een van je audioapparaten een tulp/RCA-aansluiting heeft en het andere een XLR-aansluiting heeft, zul je een XLR naar tulp kabel moeten hebben. 

🔝 Wat is de beste audio kabel?

Om te bepalen wat de beste audio kabel is, moet je naar verschillende factoren kijken. Kijk daarom altijd goed naar het type connector, de dikte van de audio kabel en wat de prijs-kwaliteitverhouding is. Door die factoren samen te vatten, kun jij bepalen welke audio kabel jij nodig hebt.

Powercon naar Powercon kabel voor lichteffecten

Op veel lichteffecten vind je een Powercon in en Powercon out aansluiting. Met behulp van de Powercon naar Powercon kabel verbind je 2 lichteffecten met elkaar. Dit brengt als groot voordeel dat je meerdere lichteffecten kan doorlussen waardoor je ze gemakkelijk van stroom kunt voorzien.

Waarom een Powercon naar Powercon kabel?

De Powercon naar Powercon kabel heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere stroomkabels.

 • Gemakkelijke connectie
  Je sluit de Powercon naar Powercon kabel gemakkelijk en snel aan. De connector van de kabel draai je na het aansluiten op de chassisconnector een kwartslag. Vervolgens merk je al dat de Powercon naar Powercon kabel vast klikt.

 • Betrouwbare connectie
  Alle Powercon naar Powercon kabels beschikken over een Quick Lock systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de kabel na het vastklikken niet zomaar los komt. Om de kabel te ontkoppelen zal je een pen naar achteren moeten halen en de kabel een kwartslag terug moeten draaien. Met dit systeem voorkom je veel ongelukkige momenten waarbij de stroomtoevoer van apparaten wordt verbroken doordat iemand een kabel per ongeluk aantikt of de vibratie van je subwoofers ervoor zorgt dat een kabel losraakt.

 • Connectie oppervlak
  De connectoren van de Powercon naar Powercon weten via een relatief klein connectie oppervlakte een grote hoeveelheid stroom te verwerken. Daarmee zijn lompe connectoren op lichteffecten of in racks overbodig en dat laat meer ruimte over voor andere opties.

Powercon naar Powercon True1

Het vernieuwde alternatief voor de gebruikelijke Powercon naar Powercon kabel is de True 1 variant. Je herkent deze versie aan de gele kleurcodering. Het voordeel dat de True1 variant met zich meebrengt, is dat je (in tegenstelling tot veel stroomkabels) kan ontkoppelen onder belasting. De Powercon naar Powercon True1 kabel is eveneens waterdicht te verkrijgen. Indien de kabel waterdicht is kan je dit afleiden uit de IP-rating. Heeft de kabel een IP-waarde van 65? Dan is de kabel waterdicht. Deze variant wordt veelal gebruikt om bijvoorbeeld meerdere waterdichte lampen met elkaar te verbinden voor de verlichting van een object, tuin of pand.

Powercon naar Powercon kabel kopen?

Dankzij ons omvangrijke assortiment Powercon naar Powercon kabels is er voor elke situatie waarin een Powercon verbinding gemaakt moet worden wel een oplossing te vinden. Mocht je niet helemaal weten welke kabel je precies nodig hebt dan staat er ons team productspecialisten voor je klaar om je te adviseren.

 

Chatten