Schuko naar IEC kabels

De Schuko naar IEC kabel wordt gebruikt om elektronische apparaten met een IEC aansluiting direct op het lichtnet aan te sluiten. Veel elektronische apparaten zoals lichteffecten, computers, speakers, mixers en mengpanelen beschikken over een IEC aansluiting.

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type connector
    Schuko naar IEC
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Audiokabels
❓Welke audio kabel heb ik nodig?

De keuze voor een audio kabel is volledig afhankelijk van het soort in- of uitgang van jouw audioapparaten. Wanneer bijvoorbeeld een van je audioapparaten een tulp/RCA-aansluiting heeft en het andere een XLR-aansluiting heeft, zul je een XLR naar tulp kabel moeten hebben. 

🔝 Wat is de beste audio kabel?

Om te bepalen wat de beste audio kabel is, moet je naar verschillende factoren kijken. Kijk daarom altijd goed naar het type connector, de dikte van de audio kabel en wat de prijs-kwaliteitverhouding is. Door die factoren samen te vatten, kun jij bepalen welke audio kabel jij nodig hebt.

Waarom een Schuko naar IEC kabel?

De IEC C13 stekker wordt erg veel gebruikt voor het aansluiten van diverse elektronische apparaten. In combinatie met de Schuko stekker sluit je deze elektronische apparaten aan op een gewoon stopcontact of stekkerdoos. De reden om voor een Schuko naar IEC kabel te kiezen is dan ook voornamelijk dat deze aansluiting veelvoorkomend is. Je ziet ook vaak dat licht en geluidstechnici vaak een extra Schuko naar IEC kabel in hun tas meenemen. Je weet nooit in welke situatie je terecht komt en de Schuko naar IEC kabel kan vaak de oplossing bieden. Een andere reden om voor de Schuko naar IEC kabel te kiezen is dat de connectie gemakkelijk en snel gemaakt is. Het aansluiten werkt als vrijwel elke andere gebruikelijke stekker en is daarmee behoorlijk foolproof.

Schuko naar IEC kabel kopen?

In het assortiment van MaxiAxi zijn diverse lengtes Schuko naar IEC te vinden. Twijfel je of je wel de juiste kabel in het winkelmandje hebt liggen? Bij MaxiAxi kom je gemakkelijk in contact met een productspecialist die jou van het nodige advies kan voorzien. Daarnaast ben je bij MaxiAxi verzekerd van 2 jaar garantie en heb je een zichttermijn van 30 dagen.

Chatten