Speakon naar Speakon kabels

De Speakon naar Speakon kabel wordt gebruikt voor de overdracht van een versterkt signaal naar een speaker. Daarnaast wordt de Speakon naar Speakon kabel ook met enige regelmaat gebruikt om speakers die beschikken over een speakon in en uitgang met elkaar door te lussen. Let hierbij overigens wel op de gezamenlijke weerstand van de speakers en of je versterker dit aan kan.

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type connector
    Speakon naar speakon
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Audiokabels
❓Welke audio kabel heb ik nodig?

De keuze voor een audio kabel is volledig afhankelijk van het soort in- of uitgang van jouw audioapparaten. Wanneer bijvoorbeeld een van je audioapparaten een tulp/RCA-aansluiting heeft en het andere een XLR-aansluiting heeft, zul je een XLR naar tulp kabel moeten hebben. 

🔝 Wat is de beste audio kabel?

Om te bepalen wat de beste audio kabel is, moet je naar verschillende factoren kijken. Kijk daarom altijd goed naar het type connector, de dikte van de audio kabel en wat de prijs-kwaliteitverhouding is. Door die factoren samen te vatten, kun jij bepalen welke audio kabel jij nodig hebt.

Waarom een Speakon naar Speakon kabel?

In de bovenstaande tekst staat reeds kort beschreven in welke gevallen de Speakon naar Speakon kabel wordt gebruikt. Maar waarom deze kabel de voorkeur van velen geniet staat niet beschreven. Er zijn een aantal punten waarop de Speakon naar Speakon kabel zich onderscheidt van andere speakerkabels, namelijk:

Betrouwbare connectie

De Speakon naar Speakon kabel zorgt voor een betrouwbare verbinding tussen een versterker en speaker. Het Quick Lock systeem van de Speakon connectoren zorgen ervoor dat je de kabel niet zomaar los kan trekken. Hierdoor kan de verbinding niet onverhoopt verbroken worden wat natuurlijk wel een fijn idee is in een live scenario.

Gebruiksgemak

Zoals besproken is de connectie van de Speakon naar Speakon kabel erg betrouwbaar. Naast dit voordeel is het gemak waarmee je de kabel aansluit een groot voordeel. Je sluit de Speakon naar Speakon kabel aan door de connector in de Speakon aansluiting te steken en de connector een kwartslag te draaien. Je merkt indien je deze handeling juist verricht direct dat de kabel vast klikt.

Speakon naar Speakon kabel kopen?

Je bestelt je Speakon naar Speakon kabel gemakkelijk en snel bij MaxiAxi. Wanneer je voor 22.00 uur je bestelling plaatst ontvang je je bestelling al de volgende dag in huis. MaxiAxi biedt naast snelle levering ook uitstekende service. Zo ontvang je 2 jaar garantie en geniet je van een zichttermijn van 30 dagen.

Chatten