Monitor arm 3 schermen

Een monitor arm voor 3 schermen is écht een ideale oplossing voor de fanatieke gamer of een IT-specialist. Door een monitor arm 3 schermen te gebruiken, houd je ook tijdens het gamen of bij het oplossen van problemen op de computer een goede zithouding aan. Ben jij dus op zoek naar een monitor arm voor 3 schermen? Kijk dan snel naar de verschillende uitvoeringen in ons assortiment!

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Geschikt voor aantal schermen
    3 monitoren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Monitor arm
❓Wat is een monitor arm?

Een monitor arm is een verstelbare arm en is ervoor bedoeld om één of meerdere beeldschermen aan te monteren. Deze arm kun je aanpassen in hoogte, diepte en in meerdere hoeken waardoor je altijd de juiste zithouding hebt. Een monitor arm kun je vrijwel altijd aan je bureau of tafel monteren.

💺 Waarom heb ik een monitor arm nodig?

Een monitor arm zorgt ervoor dat je een goede zithouding hebt achter je bureau, doordat je de hoogte, diepte en hoek van je beeldschermen altijd kunt aanpassen. Op deze manier heb je altijd een goede zithouding, waardoor je minder naar voren hoeft te buigen om bijvoorbeeld iets te kunnen lezen. Bovendien ‘zweven’ je monitoren boven het bureau waardoor je meer ruimte hebt voor overige kantoorspullen.

🔩 Hoe monteer je een beeldscherm op een monitor arm?

Het monteren van een beeldscherm op je monitor arm verschilt per model, maar is over het algemeen bij onze modellen vrij eenvoudig. Je schroeft het standaard meegeleverde bevestigingsmateriaal vast op het beeldscherm, waarna je het beeldscherm over de arm kunt schuiven. Uiteraard zorg je er daarna voor dat je de monitor arm aan het bureau monteert. Zoals we al zeiden, kan de exacte montage variëren per model. Kijk daarom altijd naar de stappen in de handleiding van het product.

🖥 Wat is de beste monitor arm?

Wat de beste monitor arm in jouw situatie is, varieert per model. Het is vooral afhankelijk van een aantal factoren zoals de flexibiliteit van de beugel, het aantal schermen, de VESA-maat en het aantal inches van je beeldscherm. Bij het kiezen van de beste monitor arm is het dus belangrijk dat je al deze factoren meeneemt in je afweging welke monitor arm jij koopt.

🔝 Kun je een monitor arm verticaal draaien?

Vrijwel al onze monitor armen kunnen 180 graden draaien, waardoor je de beeldschermen zowel verticaal als horizontaal kunt gebruiken. Het verticaal draaien van je monitoren is vooral handig bij het lezen van lange documenten of tijdens het gamen.

💰 Wat kost een monitor arm?

Bij het kopen van een monitorarm moet je rekening houden met enkele aspecten, wat de prijs bepaalt. Een van de belangrijkste punten die de prijs van een monitorarm bepaalt, is de gasveer. Daarnaast speelt het gebruikte materiaal en het aantal te bevestigen schermen mee. Tenslotte zul je monitorarmen tegenkomen van de bekende merken waarbij je grotendeels ook voor de merknaam betaalt.

Waarom een monitor arm voor 3 schermen?

Er zijn verschillende redenen om een monitor arm voor 3 schermen te kopen, maar de belangrijkste reden is toch wel om overzicht te houden bij het gebruik van allerlei verschillende programma’s of het groter maken van je computerscherm. Door de drie schermen aan elkaar te koppelen heb je namelijk een mega groot computerscherm, ideaal voor de gamers onder ons. En bovendien kun je verschillende tabbladen eenvoudig naar de andere schermen verplaatsen, doordat de schermen met elkaar in verbinding staan.

Pluspunten van een monitor arm triple

Het aanschaffen van een monitor arm triple kent eigenlijk alleen maar pluspunten, omdat het gaat om je eigen gezondheid. Naast dat je veel minder kans op lichamelijke nek- en rugklachten hebt, zijn er nog meer voordelen bij een monitor arm triple, die we graag met je delen.

  • Universele gasveer: Je kunt gemakkelijk de hoogte, diepte en hoek aanpassen, waardoor je overbelasting van met name je nek en rug voorkomt. Door de monitor arm altijd op de juiste hoogte, diepte en in de juiste hoek te draaien, creëer je een ergonomische plek. Zo kun je bijvoorbeeld uren gamen zonder een verkeerde zithouding aan te houden.
  • Meer ruimte op je bureau of tafel: De beeldschermen hangen wat boven je bureau, waardoor je ook nog eens de mogelijkheid hebt om diverse spullen onder je schermen te plaatsen. Hierdoor heb je altijd wat extra ruimte op je bureau, waardoor je bijvoorbeeld een telefoon of boekensteun onder je beeldschermen kunt plaatsen.
  • Gemakkelijk te draaien: Als je iets wilt bespreken met bijvoorbeeld een collega die naast je zit, draai je je monitor arm 3 schermen gemakkelijk naar ze toe en kunnen ze eenvoudig een blik werpen op je schermen.

Monteren van monitor beugel 3 schermen

Over het algemeen is het monteren van een monitor beugel voor 3 schermen vrij eenvoudig. Vrijwel alle modellen kun je met een meegeleverde klem aan een bureau of tafel klemmen, waardoor je geen boorgaten hoeft te maken. Het is echter ook gewoon mogelijk om een gat te boren in je bureau of tafel, waar je de monitor steun doorheen laat zakken. Na het plaatsen van je monitor beugel voor 3 schermen kun je je schermen ophangen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk om de kabels van je computer weg te werken. Een monitor arm voor 3 schermen is voorzien van een kabelmanagementsysteem, waardoor je de kabels gemakkelijk in de armen kunt verwerken.

Monitor arm 3 schermen bestellen?

Ga je een ergonomische plek creëren met een monitor arm voor 3 schermen? Bestel vandaag een monitor arm 3 schermen en upgrade morgen al je eigen werkplek of gameruimte! Denk je toch voldoende te hebben aan een monitor arm voor 1 scherm of monitor arm voor 2 schermen? Kijk dan ook even in ons overige assortiment. Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze productspecialisten.

Chatten