Monitor armen voor 2 schermen

Een monitor arm voor 2 schermen biedt je de mogelijkheid om twee beeldschermen naast elkaar te plaatsen, waardoor je altijd overzicht hebt bij al je taken en werkzaamheden. Daarnaast is een monitor arm voor 2 schermen ook nog eens perfect om een extra game te hebben voor bijvoorbeeld een chat of livestream. Bestel vandaag een monitor arm 2 schermen dan zorgen wij dat je er razendsnel van kunt genieten!

Filteren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Geschikt voor aantal schermen
    2 monitoren
Filteren

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Monitor arm
❓Wat is een monitor arm?

Een monitor arm is een verstelbare arm en is ervoor bedoeld om één of meerdere beeldschermen aan te monteren. Deze arm kun je aanpassen in hoogte, diepte en in meerdere hoeken waardoor je altijd de juiste zithouding hebt. Een monitor arm kun je vrijwel altijd aan je bureau of tafel monteren.

💺 Waarom heb ik een monitor arm nodig?

Een monitor arm zorgt ervoor dat je een goede zithouding hebt achter je bureau, doordat je de hoogte, diepte en hoek van je beeldschermen altijd kunt aanpassen. Op deze manier heb je altijd een goede zithouding, waardoor je minder naar voren hoeft te buigen om bijvoorbeeld iets te kunnen lezen. Bovendien ‘zweven’ je monitoren boven het bureau waardoor je meer ruimte hebt voor overige kantoorspullen.

🔩 Hoe monteer je een beeldscherm op een monitor arm?

Het monteren van een beeldscherm op je monitor arm verschilt per model, maar is over het algemeen bij onze modellen vrij eenvoudig. Je schroeft het standaard meegeleverde bevestigingsmateriaal vast op het beeldscherm, waarna je het beeldscherm over de arm kunt schuiven. Uiteraard zorg je er daarna voor dat je de monitor arm aan het bureau monteert. Zoals we al zeiden, kan de exacte montage variëren per model. Kijk daarom altijd naar de stappen in de handleiding van het product.

🖥 Wat is de beste monitor arm?

Wat de beste monitor arm in jouw situatie is, varieert per model. Het is vooral afhankelijk van een aantal factoren zoals de flexibiliteit van de beugel, het aantal schermen, de VESA-maat en het aantal inches van je beeldscherm. Bij het kiezen van de beste monitor arm is het dus belangrijk dat je al deze factoren meeneemt in je afweging welke monitor arm jij koopt.

🔝 Kun je een monitor arm verticaal draaien?

Vrijwel al onze monitor armen kunnen 180 graden draaien, waardoor je de beeldschermen zowel verticaal als horizontaal kunt gebruiken. Het verticaal draaien van je monitoren is vooral handig bij het lezen van lange documenten of tijdens het gamen.

💰 Wat kost een monitor arm?

Bij het kopen van een monitorarm moet je rekening houden met enkele aspecten, wat de prijs bepaalt. Een van de belangrijkste punten die de prijs van een monitorarm bepaalt, is de gasveer. Daarnaast speelt het gebruikte materiaal en het aantal te bevestigen schermen mee. Tenslotte zul je monitorarmen tegenkomen van de bekende merken waarbij je grotendeels ook voor de merknaam betaalt.

Voordelen van een monitor arm voor 2 schermen

Sinds de coronapandemie is het steeds gebruikelijker geworden om vanuit huis te werken, waardoor veel mensen ook in huis op zoek zijn naar een monitor arm voor 2 schermen. Deze manier van werken wordt namelijk door veel mensen als zeer prettig ervaren, omdat ze hierdoor overzichtelijker kunnen werken. Er zijn echter meer voordelen waar een monitor arm voor 2 schermen om bekend staat.

  • Verticaal en horizontaal te gebruiken: Met onze monitor armen voor 2 schermen is het mogelijk om de schermen naar een verticale positie te draaien, wat erg handig is wanneer je lange documenten moet doorlezen. Ook veel gamers zien voordelen van een monitor arm voor 2 schermen, doordat ze dan op één scherm het spel hebben terwijl ze op het andere scherm bijvoorbeeld een livestream, chat of discord-server hebben.
  • Creëert ergonomische werkplek: Een monitor arm voor 2 schermen zorgt ook voor een ergonomische werkplek doordat je de hoogte, diepte en de hoek van de schermen kunt bepalen, waardoor je altijd een goede zithouding hebt. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer met je nek te draaien als een foto verkeerd gekanteld staat.
  • Meer bureauruimte: Bovendien heb je een stuk meer ruimte op je bureau, doordat je geen standaard meer op je bureaublad hebt staan. Je schermen hangen als het ware boven je bureau, waardoor je een telefoon, mappenhouder of koffiekop onder je schermen kunt zetten zonder dat het in de weg staat.

Monitorarm 2 schermen op je werkplek

Of je een monitorarm voor 2 schermen nodig hebt op je werkplek ligt vooral aan het feit hoeveel programma’s er gemiddeld op je computer openstaan. Wanneer je regelmatig meerdere programma’s op hetzelfde moment gebruikt, is het aan te raden om een monitor arm 2 schermen te nemen. Een monitorarm voor 2 schermen zorgt simpelweg voor meer overzicht bij je werkzaamheden en taken, doordat je gemakkelijk tussen de verschillende programma’s wisselt.

Dubbele monitorarm gasveer

We raden eigenlijk altijd aan om te kiezen voor een dubbele monitorarm met gasveer. Een gasveer zorgt ervoor dat je gemakkelijk de positie van je monitor arm 2 schermen kunt aanpassen zonder dat je steeds de gewenste positie hoeft vast te draaien. Je pakt dus de schermen vast, brengt deze naar de gewenste positie en de gasveer zorgt ervoor dat ze in de juiste positie blijven staan.

Monitor arm 2 schermen kopen

Met een monitor arm 2 schermen upgrade je eenvoudig je huidige computer. Heb je na het lezen van deze tekst toch nog vragen over een monitor arm voor 2 schermen? Neem dan gerust eens contact op met onze productspecialisten. Zij staan dagelijks voor je klaar. Plaats je je monitoren liever op een monitor arm voor 1 scherm of juist een monitor arm voor 3 schermen? Kijk dan ook eens naar de overige modellen in ons assortiment. Heb je jouw favoriete monitor arm gevonden? Plaats dan direct je bestelling en creëer morgen al je eigen ergonomische werkplek.

Chatten