Monitor arm gasveer

Met een monitor arm met gasveer is het mogelijk om je beeldscherm(en) in elke gewenste positie te draaien, zonder dat je enige vorm van moeite hoeft te doen. Wanneer je regelmatig de hoogte, diepte en hoek wilt veranderen, raden we je altijd aan om voor een monitor arm met gasveer te gaan, omdat het de meest eenvoudige manier is om je beeldschermen in de juiste positie te draaien. Bestel snel een monitor arm gasveer!

Filteren
Filteren

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Extra opties
    Gasveer
Filteren

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Monitor arm
❓Wat is een monitor arm?

Een monitor arm is een verstelbare arm en is ervoor bedoeld om één of meerdere beeldschermen aan te monteren. Deze arm kun je aanpassen in hoogte, diepte en in meerdere hoeken waardoor je altijd de juiste zithouding hebt. Een monitor arm kun je vrijwel altijd aan je bureau of tafel monteren.

💺 Waarom heb ik een monitor arm nodig?

Een monitor arm zorgt ervoor dat je een goede zithouding hebt achter je bureau, doordat je de hoogte, diepte en hoek van je beeldschermen altijd kunt aanpassen. Op deze manier heb je altijd een goede zithouding, waardoor je minder naar voren hoeft te buigen om bijvoorbeeld iets te kunnen lezen. Bovendien ‘zweven’ je monitoren boven het bureau waardoor je meer ruimte hebt voor overige kantoorspullen.

🔩 Hoe monteer je een beeldscherm op een monitor arm?

Het monteren van een beeldscherm op je monitor arm verschilt per model, maar is over het algemeen bij onze modellen vrij eenvoudig. Je schroeft het standaard meegeleverde bevestigingsmateriaal vast op het beeldscherm, waarna je het beeldscherm over de arm kunt schuiven. Uiteraard zorg je er daarna voor dat je de monitor arm aan het bureau monteert. Zoals we al zeiden, kan de exacte montage variëren per model. Kijk daarom altijd naar de stappen in de handleiding van het product.

🖥 Wat is de beste monitor arm?

Wat de beste monitor arm in jouw situatie is, varieert per model. Het is vooral afhankelijk van een aantal factoren zoals de flexibiliteit van de beugel, het aantal schermen, de VESA-maat en het aantal inches van je beeldscherm. Bij het kiezen van de beste monitor arm is het dus belangrijk dat je al deze factoren meeneemt in je afweging welke monitor arm jij koopt.

🔝 Kun je een monitor arm verticaal draaien?

Vrijwel al onze monitor armen kunnen 180 graden draaien, waardoor je de beeldschermen zowel verticaal als horizontaal kunt gebruiken. Het verticaal draaien van je monitoren is vooral handig bij het lezen van lange documenten of tijdens het gamen.

💰 Wat kost een monitor arm?

Bij het kopen van een monitorarm moet je rekening houden met enkele aspecten, wat de prijs bepaalt. Een van de belangrijkste punten die de prijs van een monitorarm bepaalt, is de gasveer. Daarnaast speelt het gebruikte materiaal en het aantal te bevestigen schermen mee. Tenslotte zul je monitorarmen tegenkomen van de bekende merken waarbij je grotendeels ook voor de merknaam betaalt.

Wat is een monitor arm met gasveer?

Een monitor arm met gasveer is een beugel waar je één of meerdere beeldschermen aan kunt hangen. De gasveer zorgt ervoor dat het scherm niet naar beneden kan zakken. De monitor arm met gasveer is bovendien in hoogte verstelbaar en kun je in elke gewenste positie kantelen en draaien. Wanneer je je monitor arm eenmaal op de juiste hoogte hebt staan, houd je ook altijd dezelfde zithouding aan. Hierdoor kom je niet onderuit te zakken, waardoor er een kleinere kans op rug- en nekklachten is.

Gasveer monitor arm: is het nodig of niet?

We adviseren bedrijven met flexplekken altijd om een gasveer monitor arm te nemen, omdat werknemers allemaal een andere hoogte, diepte en hoek hanteren als ze aan het werk zijn. Met een gasveer monitor arm kun je je scherm gewoon vastpakken en op de goede hoogte, diepte en in de juiste hoek plaatsen zonder het vast te hoeven draaien met een schroef. Ook wanneer je gebruikmaakt van een zit-sta bureau is het handig om een gasveer te nemen, omdat je staand een andere houding hebt dan wanneer je op je bureaustoel zit.
Monitor arm gasveer voor 1, 2 of 3 schermen
Uiteraard is het mogelijk om een monitor arm met gasveer voor meerdere schermen aan te schaffen. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven welke opties je hebt, zetten we deze even voor je op een rijtje.

  • Monitor arm enkel met gasveer: Uiteraard varieert het heel erg of je één, twee of drie schermen gebruikt. Een enkel scherm gebruik je meestal wanneer je niet veel achter je computer zit en daarbij is een monitor arm enkel met gasveer het meest geschikt. Je wilt namelijk niet een dubbele arm als je maar één scherm hebt, omdat het onnodig ruimte in beslag neemt.
  • Dubbele monitorarm gasveer: Wanneer je een kantoorbaan hebt, werk je vrijwel altijd met twee beeldschermen. Om zo gemakkelijk en productief mogelijk te kunnen werken, raden we je dan ook aan om een dubbele monitorarm met gasveer te kopen.
  • Monitor beugel 3 schermen met gasveer: Voor degenen die zelfs drie schermen gebruiken om zo gemakkelijk en productief mogelijk te werken, zijn er zelfs monitor beugels voor 3 schermen met gasveer. Met deze monitor arm behoud je hoe dan ook het overzicht over al je werkzaamheden en taken.

Monitor arm gasveer kopen?

Een monitor arm met gasveer is simpelweg een goede optie om je werkplek een flinke upgrade te geven. Het is bovendien nog nooit zo gemakkelijk geweest om meer werkruimte te creëren door alleen maar je scherm boven het bureau te laten ‘zweven’. Bestel vandaag een monitor arm gasveer en wij zorgen dat je ‘m razendsnel in huis hebt!

 

Chatten