Zo tover je in 3x stappen je woonkamer om voor een Halloween feest!

Zo tover je in 3x stappen je woonkamer om voor een Halloween feest!

In de periode van Halloween ben je natuurlijk op zoek hoe je een Halloween feest in je eigen woonkamer kunt geven. In deze blog lees je alles over het geven van een Halloween feest in jouw eigen huis. We bespreken onder meer welke verlichting, effectmachines en decoraties jij nodig hebt om jouw woonkamer om te toveren voor een Halloween feest. Lees snel verder en jaag je vrienden en familie de stuipen op het lijf met een te gekke Halloween setting.

Benodigdheden voor jouw Halloween feest

Zonder apparatuur en decoratie heb je natuurlijk nog geen perfect Halloween feest. Om je in de goede richting te helpen, hebben wij de juiste benodigdheden voor jouw Halloween feest op een rijtje gezet. Lees snel verder en kom alle benodigde informatie te weten die je nodig hebt in jouw woonkamer voor het perfecte Halloween feest.

Stap 1: regel decoratie

Zonder decoratie heb je enkel een woonkamer waar een feest wordt georganiseerd. Dit is dus een must-have voor jouw Halloween feest. Bij decoratie kan je denken aan spinnenwebben, doodshoofden en pompoenen. Hieronder hebben wij de verschillende soorten decoratie voor jou opgesomd.

  • Halloween spinnenweb: Tijdens dit traditionele feest mogen Halloween spinnenwebben natuurlijk niet ontbreken. Hang de Halloween spinnenwebben over de verlichting, piano of leg ze in de vensterbank en de rillingen lopen over de rug van velen. De Halloween sfeer is zo nóg dichter bij perfectie.
  • Doodshoofden: Doodshoofden brengen als decoratie een verontrustend gevoel bij de gasten, wat natuurlijk de bedoeling is bij een Halloween feest in je woonkamer. Leg een doodshoofd bijvoorbeeld op de open haard, het aanrecht of in de vensterbank. 
  • Pompoenen: Als je denkt aan Halloween, dan denk je aan pompoenen. Deze decoratie is onmisbaar tijdens jouw Halloween feest. De pompoen moet natuurlijk wel zijn uitgehold, met een griezelig gezicht erin verwerkt en een rookmachine voor uitspuitende rook. Zo creëer jij hét Halloween effect.

Stap 2: Welke Halloween verlichting heb ik nodig?

Deze vriendengroep houdt een Halloween feest, met prachtige decoratie en drankjes die voor de gezellige sfeer zorgen.

Bij een goed Halloween feest moet de juiste Halloween verlichting ook aanwezig zijn. Met de standaard woonkamer verlichting is je woonkamer nog lang niet griezelig genoeg. Wij hebben de beste Halloween verlichting voor jouw feest genoteerd. Denk bij Halloween verlichting bijvoorbeeld aan blacklights en stroboscopen, hieronder leggen we onder meer uit hoe je deze lampen kunt gebruiken.

Blacklights: voor een mysterieus effect

Blacklights geven een mysterieus effect waarbij witte en fluorescerende objecten oplichten. Vooral in het donker zorgt een blacklight voor een waanzinnig gaaf effect. Je kunt deze verlichting bijvoorbeeld in een hoek plaatsen of onder de bank leggen voor een extra griezelig effect. Blacklights zorgen simpelweg voor een griezelige sfeer en dat is precies wat je nodig hebt bij het omtoveren van je woonkamer voor een Halloween feest.

Stroboscopen: Laat felle lichtflitsen elkaar snel opvolgen

Met een stroboscoop weet je het gewenste griezelige effect te creëren, doordat het op een bliksemflits of wit knipperlicht lijkt. Leg de stroboscoop bijvoorbeeld achter een deur, onder een raam, of licht een doodshoofd van onderen op. De griezelige sfeer die je met de stroboscoop creëert, is perfect voor jouw Halloween feest. 

Rookmachines: Creëer dikke rookpluimen

Met een rookmachine geef je net dat extra mysterieuze effect aan jouw feest. In ons assortiment vind je ook rookmachines met ingebouwde LED’s. Hiermee creëer je gemakkelijk een griezelige sfeer. Zet bijvoorbeeld de oranje LED’s aan en laat de rook eruit spuiten en je geniet binnen no-time van een échte Halloween sfeer. Bovendien zijn onze rookmachines zowel binnen als buiten te gebruiken. Wil je wat extra’s toevoegen? Ga voor geurvloeistof. Je kunt bijvoorbeeld de rook naar vanille of aardbei laten ruiken. Ben je op zoek naar een goede rookmachine? Neem dan een kijkje op onze pagina, waar je door middel van de keuzehulp naar de meest geschikte rookmachine wordt geleid. 

BONUSTIP

Een bonustip van MaxiAxi. Een LED-par of LED-bar met RGB LED's zorgt net voor dat extra beetje Halloween in huis, doordat deze lichteffecten voor de beste sfeer zorgen. Zo kan je een muur of plant verlichten in de kleuren paars, groen of oranje. Deze kleuren geven Halloween het beste weer in jouw woonkamer. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan snel onze pagina waar alle LED-parren en LED-barren te vinden zijn!

Stap 3: Creëer een creepy sfeer met een Halloween playlist

Bij een feestje draait er altijd wel een playlist op de achtergrond. Maar bij een Halloween feest zou het natuurlijk raar zijn, als er geen beangstigende muziek afgespeeld zou worden. Wij hebben een Spotify-playlist voor jou gemaakt die perfect bij Halloween past, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Tover jouw woonkamer direct om!

Na het lezen van deze blog weet jij hoe je het best je woonkamer kan omtoveren voor een Halloween feest. Jij hebt nu kennis over alle attributen die perfect zijn voor een Halloween feest. De onmisbare creepy muziek, die onze Spotify-playlist bevat, is perfect voor het feest. Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Rondom 31 oktober worden weer allerlei Halloween feesten over de hele wereld georganiseerd. Het moet een Halloween feest worden met een eng randje, een feest waar iedereen weer lekker kan griezelen als een heks of spook. Maar hoe je het beste Halloween feest 2024 organiseert en wat je daarbij nodig hebt? Dat lees je in deze blog! Locatie voor je ...
Er zijn tal van voorbeelden van Halloween verlichting, maar wat zijn nu mooie alternatieven om je tijdens dit traditionele feest te onderscheiden van de rest? Na het lezen van deze blog heb je allerlei verschillende soorten Halloween verlichting gezien. Deze Halloween verlichting kan stuk voor stuk ingezet worden tijdens Halloween, zodat jouw ...
Vanaf september gaat een groot deel van de wereld weer op zoek naar een rookmachine voor Halloween. Bij het organiseren van een Halloween feest sta je voor een grote uitdaging, zeker als het gaat om het vinden van een rookmachine Halloween. Om je te helpen bij het maken van een creepy spookhuis leggen we je de voordelen van verschillende ...
Halloween staat weer voor de deur en dus is het tijd om al je plannen voor dit griezelige feest te maken. Tover jij je huis om tot een spookkasteel voor een Halloween feestje? Met behulp van een aantal lichteffecten en een rookmachine creëer je in je tuin en huis gemakkelijk een enorm griezelig kerkhof of spookhuis. Hoe komen lichteffecten voor ...
Chatten