Wifi speakers: onze selectie van 2024!

Wifi speakers: onze selectie van 2024!

Wifi speakers zijn bijna niet meer weg te denken uit veel huishoudens. Met wifi speakers stream je jouw favoriete muziek naar iedere gewenste ruimte via je telefoon of tablet. Een goed advies helpt jou om de beste wifi speakers in huis te halen. In ons assortiment vind je diverse luidsprekers die we kunnen beschouwen als de beste wifi speakers. We zetten drie verschillende types wifi speakers voor je op een rij.

1. Power Dynamics WCS80 wifi luidsprekerset 140W

 

 

 

De Power Dynamics WCS80 wifi speakers zijn een krachtige en veelzijdige oplossing voor al je wensen op het gebied van geluidssystemen. De luidsprekers zijn uitgerust met wifi, waardoor je ze eenvoudig kunt verbinden met jouw smartphone, tablet of computer. Deze wifi speakers hebben tevens een modern en stijlvol ontwerp waardoor ze een mooie aanvulling zijn voor iedere woonkamer of kantoorruimte. Eén speaker van de set is actief, wat wil zeggen dat alle elektronica en de versterker daarin zijn ingebouwd. De tweede speaker is passief en via een standaard speakerkabel te verbinden met de actieve speaker. De actieve speaker is verbonden met je audiobron. De Power Dynamics WCS80 is absoluut een van de beste wifi speakers van MaxiAxi.com.

Voordelen van deze wifi speakers:

  • Bluetooth-ontvanger voor audio streaming: Naast wifi is de WCS80 ook voorzien van Bluetooth zodat er een rechtstreekse draadloze verbinding met bijvoorbeeld een telefoon of tablet gemaakt kan worden. De beste wifi speakers zijn over het algemeen vaak voorzien van Bluetooth.
  • Plug-and-play: Een tweede voordeel is het feit dat deze wifi speakers vrij gemakkelijk aan te sluiten zijn. Steek de stekker in het stopcontact, verbind beide luidsprekers met elkaar via de meegeleverde kabel en luisteren maar!
  • In te bouwen: Het grootste voordeel van de Power Dynamics WCS80 is dat ze in te bouwen zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ze te plaatsen in je plafond van je afdak of woonkamer. Wanneer jij speakers wilt inbouwen zijn dit een van de beste wifi speakers die je gaat vinden.

2. Power Dynamics WS50A wifi speakerset 240W 4" wit

 

 

 

Wanneer je meer wilt dan enkel zachte achtergrondmuziek zijn deze Power Dynamics WS50A met maar liefst 240 watt uitermate geschikte wifi speakers. Het doorlussen van meerdere van deze wifi speakers is een fluitje van een cent, waardoor je zelfs in meerdere ruimtes gemakkelijk de muziek kunt bedienen via je telefoon of tablet. De speakers zijn IP55 gecertificeerd wat wil zeggen dat ze ook buiten onder een afdak of in de badkamer gebruikt kunnen worden. Met een vermogen van maar liefst 240 watt levert deze set een helder en krachtig geluid, waardoor je optimaal geniet van je favoriete muziek in iedere ruimte. Voor de beste wifi speakers in meerdere ruimtes is deze set zeker een aanrader.

Voordelen van dit type wifi speakers:

  • Multiroom set-up: Doordat de speakers via wifi met elkaar verbonden zijn, kun je ze gemakkelijk vanaf één punt bedienen. Heb je geen goede internetverbinding? Verbind je telefoon of tablet via Bluetooth met de wifi speakers om je favoriete nummers af te spelen.
  • Spatwaterdicht/weerbestendig: Het voordeel van deze wifi speakers is dat ze spatwaterdicht, ook wel weerbestendig genoemd, zijn. Wanneer je bijvoorbeeld speakers onder een afdak wilt plaatsen is het een aanrader om te gaan voor luidsprekers die weerbestendig zijn.
  • Gemakkelijk te bevestigen: Tevens worden er bevestigingsbeugels meegeleverd om de wifi speakers gemakkelijk op te kunnen hangen. Monteer de beugels en hang de speakers aan de beugels.

3. Power Dynamics WT10SET wifi audio streamer met 2 plafondspeakers

Bekijk hier de WT10SET wifi speaker!

De Power Dynamics WT10SET is een complete set bestaande uit een WT10A audio streamer / netwerkspeler met versterker (2x 30W max.) en twee vochtbestendige plafondspeakers. Doordat deze wifi speakers weerbestendig zijn, zijn ze ideaal om in te bouwen in bijvoorbeeld een badkamer of onder een afdak. Deze set kan ook gebruikt worden om buiten in de overkapping of veranda muziek af te spelen. Met deze wifi speakers luister je naar muziek op Spotify of kies je uit duizenden radiozenders met TuneIn. Daarnaast speel je ook MP3-bestanden af ​​die op je tablet of telefoon staan of op een aangesloten Micro SD-kaart of NAS-apparaat. Daarnaast heeft de Power Dynamics WT10SET versterker een extra mini-jack ingang waarop je een audiobron kunt aansluiten. Deze speakers zijn niet een échte wifi speakerset, maar de werking is vrijwel gelijk en daarom verdienen deze luidsprekers ook een plekje in deze lijst met de beste wifi speakers.

Voordelen van deze wifi speakers:

  • Complete geluidsinstallatie: Het eerste voordeel van deze set is dat het een compleet geluidssysteem is. Deze wifi speakers worden geleverd met netwerkspeler met wifi, plafondspeakers en de benodigde aansluitkabels. Hierdoor hoef jij niets meer bij elkaar te zoeken, maar heb je direct een complete geluidsinstallatie.
  • Ideaal voor achtergrondmuziek: De WT10SET is de perfecte set om in zowel huiselijke als zakelijke sfeer achtergrondmuziek af te spelen. Door het minder hoge vermogen is het minder geschikt voor feestjes, maar perfect voor restaurants of huishoudens.

Wifi speakers kopen?

Met de informatie uit deze blog heb je alle informatie voorhanden om de beste wifi speakers te kopen. Heb je toch nog vragen voor onze productspecialisten voordat je jouw wifi speakers gaat kopen? Zij helpen je graag verder op weg zodat jij de beste wifi speakers kunt kopen.

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Heb ik mijn speaker opgeblazen? Een vraag die regelmatig gesteld wordt. Hoog tijd dat onze productexpert Rob hier wat meer uitleg over geeft. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend vervelend dat jij problemen hebt met je speaker. We gaan er tenslotte vanuit dat je deze blog pas leest op het moment dat je een probleem hebt. Wat bedoelen we...
Plafond speakers zijn een mooie uitkomst voor veel situaties. Doordat plafond speakers mooi weg zijn te werken in menig plafond, zijn de looks misschien wel het grootste voordeel van plafond speakers. In deze blog vertellen we je wat een plafond speaker precies is en leggen we je uit welke soorten plafond speakers er zijn. Tot slot vertellen we je ...
In-ceiling speakers, luidsprekers speciaal bedoeld om te monteren in je plafond, beschikken tegenwoordig bijna altijd over een 2-weg systeem met een woofer en tweeter. De hoge tonen-driver zorgt dat de hoge tonen weer worden gegeven, waardoor de woofer voor een betere geluidskwaliteit zorgt. In dit blog leggen we je het verschil tussen in-ceiling ...
Het vinden van de beste HiFi speakers is niet eenvoudig, omdat je te maken hebt met tal van mogelijkheden. Om je toch te laten slagen, zetten wij de vijf beste HiFi speakers volgens onze productspecialisten op een rijtje. Na het lezen van dit blog weet je precies wat de beste HiFi speakers voor jou zijn! #1 Fenton SHF80W HiFi speakers 3x 6.5" - ...

Gerelateerde producten

Chatten