Kerstcadeau voor de man in 2024: 10 ideeën!

Kerstcadeau voor de man in 2024: 10 ideeën!

Een leuk kerstcadeau voor een man vinden kan soms een enorm lastige taak zijn. Veel mannen lijken namelijk alles al te hebben wat hun hartje begeert. Ben jij op zoek naar een origineel kerstcadeau voor je man, vader, vriend, opa of een kennis waarmee je ze echt zal verrassen? In deze blog vind je een aantal originele kerstcadeau ideeën zodat jij het perfecte kerstcadeau man gegarandeerd vindt.

DAB Radio: een origineel kerstcadeau voor hem

DAB radio, het kerstcadeau man voor 2023!

Met de langzame verdwijning van de FM radio’s zijn DAB radio’s op dit moment ontzettend in trek. Dit maakt ze ook een uitstekende keuze voor een kerstcadeau voor de man. Met een DAB radio geniet je van digitale geluidskwaliteit van de hoogste orde, waardoor je naar je favoriete radiostations kunt luisteren met ongekend helder geluid, en je hebt toegang tot een grote keuze aan thematische stations. De DAB radio is te vinden met zowel moderne looks als met de retro-uitstraling. Zo is er altijd wel een geschikt model te vinden, voor in een mancave, slaapkamer of woonkamer. Welk model je ook kiest, een DAB radio is altijd een geweldig leuk kerstcadeau man. 

Gitaar: Het ultieme kerstcadeau man

Kerstcadeau man 2023 een gitaar!

Voor een man die stiekem altijd al de ambitie heeft gehad om zelf gitaar te kunnen spelen is dit instrument natuurlijk het ideale kerstcadeau! Stel, je zoekt een kerstcadeau voor je manen hij is een enthousiaste liefhebber van diverse soorten gitaarmuziek, dan zal dit cadeau zeker in de smaak vallen. En om het nog mooier te maken heeft MaxiAxi een samenwerking met Online Muziek Academie waardoor de eerste 25 lessen geheel kosteloos online te volgen zijn. Hierdoor speelt je vader binnen no-time al zijn eerste akkoorden en nummers!

WiFi speakers: voor de fanatieke muziek luisteraar

voor 2023 wifi speakers als kerstcadeau man

Dit kerstcadeau man is geweldig voor de fanatieke muziekliefhebber. Word je Bluetooth speaker normaal gesproken al veel gebruikt? Dan zijn WiFi speakers nog net dat stapje extra! Deze speakers installeer je gemakkelijk op vaste plekken zoals in de woonkamer, badkamer of keuken. Dit kerstcadeau voor mannen komt echt tot zijn recht als je meerdere WiFi speakers gebruikt. Hiermee kun je de muziek die je afspeelt in verschillende kamers synchroon laten lopen. Wandel je van de keuken naar de woonkamer? Dan kun je daar precies dezelfde muziek laten klinken. En als je in elke kamer iets anders wilt afspelen, is dat natuurlijk ook mogelijk. De flexibiliteit van de WiFi speakers maakt het een superleuk kerstcadeau voor de man. 

Dit originele kerstcadeau maakt verbinding met je WiFi netwerk waardoor je via een app op je telefoon je favoriete kersthits kan streamen, dit kan bijvoorbeeld via Spotify. We hebben op Spotify een playlist samengesteld met alle wereldwijde kersthits, je vindt de playlist hieronder!

Platenspeler als kerstcadeau vader

kerstcadeau man 2023, kies een platenspeler!

Wanneer je vader nog stapels platen op zolder heeft opgeborgen, is de platenspeler een erg origineel kerstcadeau. Dit kerstcadeau voor vaders laat ze namelijk weer helemaal hun jongere jaren herbeleven. De unieke klank van echte vinylplaten is iets dat moderne technologie simpelweg niet kan evenaren. Dus, wil je deze Kerst jouw vader of echtgenoot echt verrassen? Laat hem de platen dan weer afstoffen en luisteren naar oude albums van The Beatles tot The Rolling Stones!

Een extra tip: om de platen niet door de woonkamer te laten slingeren is een bijpassende platenkoffer een echte aanrader. Zo wordt het makkelijk ze netjes op te bergen en blijven de platen stofvrij.

Party speaker, een origineel kerstcadeau voor de man

Neem een Party speaker als jou kerstcadeau man 2023

Een party speaker is natuurlijk het ideale kerstcadeau voor de man die wel van een feestje houdt. Met een goede party speaker tovert hij namelijk elke verjaardag om naar een geweldig feest. Zijn favoriete afspeellijsten kunnen gemakkelijk via Bluetooth worden afgespeeld, en vaak is er ook een microfoon ingang voor de onvermijdelijke karaoke-sessies. Aan de speaker zal het in ieder geval niet liggen of het feestje geslaagd is of niet. Al met al is een party speaker dus een geweldig kerstcadeau voor de man. Zeker wanneer hij wel van een goed feestje houdt!

Monitor arm: voor de beste beleving

een monitorarm, goed kerstcadeau man

Op zoek naar een uniek en praktisch kerstcadeau voor de man in je leven? Overweeg een monitor arm, een onverwachte en veelzijdige verrassing. Dit cadeau optimaliseert niet alleen de kijkervaring door het beeldscherm aanpasbaar te maken voor gaming of werk, maar creëert ook extra ruimte op het bureau. Het is een doordachte keuze die zowel comfort als efficiëntie biedt, een echte verrassing die verder gaat dan de standaard kerstgeschenken. Een monitor arm is dus een ideaal kerstcadeau dat functionaliteit en verrassing perfect combineert.

Party Bar: leuk kerstcadeau voor de thuis DJ

kerstcadeau man een partybar in 2023!

Wanneer we het toch hebben over kerstcadeaus voor de mannelijke feestbeesten dan mag de Party Bar ook zeker niet in deze lijst ontbreken. Een Party Bar is een van de eenvoudigste manieren om je feest te voorzien van fantastische feestverlichting. Dit leuke kerstcadeau zet je in no-time op bij elke feestlocatie. Het is het perfecte geschenk voor een hobby-DJ of voor de man die van het geven van geweldige feestjes houdt. Zet de muziekgestuurde modus of een van de automatische programma’s aan en je feestlocatie verandert in een heuse discotheek. De Party Bar is misschien wel een van de meest originele kerstcadeau man ideeën.

Koptelefoon: voor de beste ervaring als je muziek luistert 

een koptelefoon als kerstcadeau man, goed idee!

Ben je op zoek naar een uniek kerstgeschenk voor een man? Een koptelefoon is een uitstekende keuze die zowel verrassend als praktisch is. Het biedt hem de vrijheid om in zijn eigen wereld van muziek te duiken, zonder anderen te storen. Of het nu voor werk, sport of ontspanning is, een koptelefoon biedt helder geluid en kan gemakkelijk worden aangesloten op diverse apparaten. Dit geschenk combineert technologie met comfort, waardoor het een doordachte verrassing is voor Kerst.

Stereo set: voor de liefhebber van CD’s

een stereo set als kerstcadeau man 2023, wat wil je nog meer

Het is onder velen wel bekend dat platenspelers de laatste jaren enorm in populariteit zijn toegenomen. Een recentere ontwikkeling is de toename in populariteit van de cd-speler en dan met name in de vorm van een stereo set. Het aanbod stereo sets is inmiddels ook aanzienlijk gegroeid. Er is dus zeker een stereo set te vinden die als kerstcadeau voor de man perfect in de woonkamer past. Kies je voor de oude vertrouwde variant met een toren en twee speakers ernaast? Of voor een stijlvol model dat aan de muur bevestigd kan worden? Wat je ook kiest, het is gegarandeerd een geslaagd kerstcadeau voor mannen.

Effectmachine: rook, bellen of sneeuw!

effectmachine als kerstcadeau 2023, welke kies jij?

Voor de echte feestbeesten is een effectmachine een geweldig kerstcadeau voor man. Een effectmachine is een apparaat waarmee je een bepaald effect creëert, denk aan rook, bellen of sneeuw. In ons assortiment vind je alle drie de soorten. Is jouw vader, vriend, oom of opa een echte winter-/kerstliefhebber, dan mag een sneeuwmachine natuurlijk niet ontbreken. Gebruik deze machine om heel gemakkelijk je eigen sneeuwvlokken te laten ronddwarrelen. Een rookmachine kan in combinatie met lichteffecten worden gebruikt om bijvoorbeeld je oude schuur om te toveren tot een feestcafé. En de bellenblaasmachine kan natuurlijk absoluut niet ontbreken op jouw zomerfeestje. Kortom, er is altijd een gelegenheid voor een van onze effectmachines. 

Nog veel meer kerstcadeaus bij MaxiAxi

Naast de bovengenoemde tien kerstcadeau man ideeën hebben we bij MaxiAxi natuurlijk nog veel meer leuke producten die erg geschikt zijn als kerstcadeau. Overigens zijn er ook kerstcadeaus die niet alleen geschikt zijn voor de man. Lees bijvoorbeeld ook eens onze blog over kerstcadeaus voor de vrouw. Heb je nog vragen over de producten die worden beschreven in deze blog? Neem gerust contact op met een van onze productspecialisten. Ben je er al over uit en heb je het ideale kerstcadeau man gevonden? Bestel dan snel en ontvang je bestelling supersnel in huis. Om alle geweldige kerst-deals te zien, kijk dan op onze speciale kerst pagina!

Gerelateerde berichten
Met een sneeuwmachine garandeer je een witte Kerst. Vind jij dat er tijdens de kerstdagen op z’n minst een laagje sneeuw hoort te liggen? Dan is een sneeuwmachine de perfecte oplossing! Met een sneeuwmachine weet je zeker dat er sneeuwvlokjes ronddwarrelen tijdens je kerstdiner of kerstborrel. In dit blog geven we je enkele voorbeelden waar een ...
Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor je vrouw, (schoon)dochter, nicht, oma, zus, tante of (schoon)moeder? MaxiAxi helpt je graag verder! We zetten vijf tips voor een gaaf kerstcadeau voor de vrouw voor je op een rijtje, zodat jij je ideale kerstcadeau hebt! We gaan ervan uit dat je na het lezen van deze blog hét kerstcadeau vrouw hebt gevonden...
Kerstborrel ideeën zijn altijd welkom bij het organiseren van een kerstfeest met vrienden, collega’s of familie. In dit blog vind je een aantal handige kerstborrel ideeën, zodat je gegarandeerd een leuke avond kunt organiseren. Met behulp van de onderstaande kerstborrel ideeën organiseer jij in korte tijd eenvoudig jullie ultieme kerstborrel...
De mooiste en gezelligste dagen van het jaar staan weer voor de deur. Dat betekent: de kerstborrels worden gepland, kerstcadeaus worden uitgezocht en de discussie wat je met de jaarwisseling gaat doen, is in volle gang. In deze blog helpen we jou met het organiseren van de perfecte kerstborrel op het gebied van licht & geluid. Deze blog kun je ...
Chatten