Kerstcadeau voor de man in 2023: 7 ideeën!

Kerstcadeau voor de man in 2023: 7 ideeën!

Een leuk kerstcadeau voor een man vinden kan soms een enorm lastige taak zijn. Veel mannen lijken namelijk alles al te hebben wat hun hartje begeert. Ben jij op zoek naar een origineel kerstcadeau voor je vader, vriend, opa of een kennis waarmee je ze echt zal verrassen? In deze blog een aantal originele kerstcadeau ideeën zodat jij het perfecte kerstcadeau voor de man kan vinden.

DAB Radio: een origineel kerstcadeau voor hem

Met het langzame verdwijnen van de FM radio’s zijn DAB radio’s op dit moment ontzettend in trek. De voordelen die een DAB radio biedt maken het eveneens een geweldig leuk kerstcadeau voor de man. Zo luister je met digitale topkwaliteit naar de bekende radiostations en heb je zelfs de mogelijkheid om naar diverse thema stations te luisteren. De DAB radio is te vinden met zowel moderne looks als met de retro-uitstraling. Zo is er altijd wel een geschikt model te vinden, voor in de mancave, op de slaapkamer of in de woonkamer. Welk model je ook kiest, een DAB radio is een geweldig leuk kerstcadeau.

Gitaar: Het ultieme kerstcadeau man

Voor een man die stiekem altijd al de ambitie heeft gehad om zelf gitaar te kunnen spelen is dit natuurlijk het ideale kerstcadeau idee! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kerstcadeau vader? En is jouw vader fanatiek luisteraar van verschillende soorten gitaarmuziek? Dan is dit kerstcadeau een schot in de roos. MaxiAxi heeft een samenwerking met Online muziekacademie waardoor het eerste lesmateriaal geheel kosteloos online te volgen is. Hierdoor speelt je vader binnen no-time al zijn eerste akkoorden en nummers!

WiFi speakers: voor de fanatieke muziek luisteraar

Kerstman die naar muziek luistert | WiFi speakers, het beste kerstcadeau man bij MaxiAxi!

Dit kerstcadeau man is geweldig voor de fanatieke muziek luisteraar. Wordt een Bluetooth speaker normaal gesproken al veel gebruikt? Dan zijn WiFi speakers nog net dat stapje extra! Wifi speakers installeer je gemakkelijk op vaste plekken zoals bijvoorbeeld in de woonkamer, badkamer of in de keuken. Dit originele kerstcadeau maakt verbinding met je WiFi netwerk waardoor je via een app op je telefoon gemakkelijk muziek kan streamen via Spotify of andere apps zoals TuneIN. Dit mannen kerstcadeau komt helemaal tot zijn recht wanneer je gebruik maakt van meerdere WiFi speakers. Zo kan je namelijk gemakkelijk de muziek die je luistert in meerdere ruimtes synchroon laten lopen. Loop je van de keuken naar de woonkamer? Dan spelen de speakers daar exact dezelfde muziek af. En wanneer in alle ruimtes wat anders wil afspelen dan is dat natuurlijk ook gewoon een optie. De flexibiliteit van de WiFi speakers maakt het een super leuk kerstcadeau voor de man.

Platenspeler als kerstcadeau vader

Wanneer je vader nog stapels platen op zolder heeft verzameld is de platenspeler een erg origineel kerstcadeau. Dit kerstcadeau voor vaders laat ze namelijk weer helemaal hun jongere jaren herbeleven. De sound van echte vinyl platen is niet te evenaren met de hedendaagse technologie. Wil je deze kerst jouw vader of man dus echt verrassen? Laat hem dan de platen weer afstoffen en luisteren naar oude albums van The Beatles tot The Rolling Stones! 

Een extra tip: om de platen niet door de woonkamer te laten slingeren is een bijpassende platenkoffer een echte aanrader. Zo wordt het makkelijk ze netjes op te bergen en blijven de platen stofvrij. 

Party speaker, een origineel kerstcadeau voor feestbeesten

Kerstman zingt karaoke | Party speakers, origineel kerstcadeau voor de man bij MaxiAxi

Een party speaker is natuurlijk het ideale kerstcadeau voor de man die wel van een feestje houdt. Met een goede party speaker tovert hij namelijk elke verjaardag om naar een geweldig feest. De favoriete playlists worden gemakkelijk via Bluetooth afgespeeld en meestal is er ook nog een microfoonaansluiting op een party speaker te vinden. Zo kunnen de bekende meezingers ook uit volle borst worden meegezongen. Aan de speaker zal het in ieder geval niet liggen of het feestje geslaagd is of niet. Al met al is een party speaker dus een geweldig kerstcadeau voor de man. Zeker wanneer hij wel van een goed feestje houdt! 

PartyBar: leuk kerstcadeau voor de thuis DJ

Wanneer we het toch hebben over kerstcadeaus voor de mannelijke feestbeesten dan mag de PartyBar ook zeker niet in deze lijst ontbreken. De PartyBar is een van de gemakkelijkste manieren om jouw feest te voorzien van geweldige feestverlichting. Dit leuke kerstcadeau bouw je binnen een mum van tijd op bij een feestlocatie. Dit kerstcadeau is perfect voor de thuis DJ of voor de man die gewoon graag goede feestjes geeft. Zet de muziekgestuurde modus of een van de automatische programma’s aan en je feestlocatie verandert in een heuse discotheek. De PartyBar is misschien wel een van de meest originele kerstcadeau ideeën voor de man.

Stereoset: voor de liefhebber van CD’s 

Het is onder velen wel bekend dat de platenspeler de laatste jaren enorm in populariteit is toegenomen. Een recentere ontwikkeling is de toename in populariteit van de CD speler en dan met name in de vorm van de ouderwetse stereoset. Het assortiment stereosets is ondertussen ook steeds omvangrijker aan het worden. Zo is er vast een stereoset als kerstcadeau voor de man te vinden die perfect past in de woonkamer. Kies je voor de oude vertrouwde variant met een toren en 2 speakers ernaast? Of voor een stijlvol model dat aan de muur bevestigd kan worden? Wat je ook kiest, het is gegarandeerd een geslaagd kerstcadeau.

De beste kerstcadeaus voor mannen bij MaxiAxi

Naast de bovengenoemde 7 kerst cadeau ideeën hebben we bij MaxiAxi natuurlijk nog veel meer leuke producten die erg geschikt zijn als kerstcadeau. Overigens zijn er ook kerstcadeaus die niet alleen geschikt zijn voor de man. Lees bijvoorbeeld ook eens onze blog over kerstcadeaus voor de vrouw. Heb je nog vragen over de producten die worden beschreven in deze blog? Neem gerust contact op met een van onze productspecialisten. Ben je er al over uit en heb je het ideale kerstcadeau man gevonden? Bestel dan snel en ontvang je bestelling super snel in huis.

Gerelateerde producten

Chatten