Word de BAAS van de kerstborrel!

Word de BAAS van de kerstborrel!

De mooiste en gezelligste dagen van het jaar staan weer voor de deur. Dat betekent: de kerstborrels worden gepland, kerstcadeaus worden uitgezocht en de discussie wat je met de jaarwisseling gaat doen, is in volle gang. In deze blog helpen wij jou met het organiseren van de perfecte kerstborrel op het gebied van licht & geluid. Deze blog kan je natuurlijk ook vertalen naar de jaarwisseling of een vrijdagmiddagborrel.

Is je kerstborrel ieder jaar hetzelfde?

Met je collega’s, vrienden of familie terugblikken op het afgelopen jaar onder het genot van een hapje en een drankje. Dat klinkt natuurlijk als (kerst)muziek in je oren! Maar niets is minder waar, want de meeste kerstborrels lopen uit op het standaard riedeltje. Het gaat voornamelijk over werk, één collega heeft te diep in het glaasje gekeken en niemand durft de dansvloer op. Dit jaar is het aan jou om daar verandering in te brengen!

Vier je kerst(borrel) met MaxiAxi.com

Nee, we bedoelen hier niet mee dat je ons moet uitnodigen tijdens de kerstborrel, al moeten we zeggen dat wij altijd wel in zijn voor een feestje. De volgende vijf tips zorgen ervoor dat de kerstborrel nog jaren (bij de meeste) in het geheugen gegrift staat.

Tip 1: Karaoke, nu leer je iedereen pas echt kennen

Karaoke zorgt voor een ongekend succes! Dit zorgt ervoor dat jij en je collega’s ongegeneerd mee kunnen zingen met alle bekende kersthits. Er zijn diverse karaokesets in ons assortiment te vinden, die uitermate geschikt zijn voor de kerstborrel. De SBS55 weet karaoke te combineren met sfeervolle lichteffecten en staat daarom bij ons met stip op nummer één.

Tip 2: Discolampen, Oh Jelly Ball, Oh Jelly Ball!

Als het goed is heb je maar één keer per jaar een kerstborrel, het is dus begrijpelijk dat je niet te veel geld kwijt wilt zijn aan nieuwe discolampen. Daar hebben wij een oplossing voor! Een Jellyball is een ontzettend toffe manier om de hele ruimte te voorzien van lichteffecten en dat voor een leuk prijsje! Deze drie Jelly Balls zorgen dat jouw feest omgetoverd wordt tot een discoparadijs.

1: MAX Jelly Ball

Verrassend mooi lichteffect voor de laagst mogelijke prijs. Met een MAX Jelly Ball zit je gegarandeerd helemaal goed tijdens je kerstborrel. Geniet van honderden lichtstralen die door de hele ruimte schijnen.

2: BeamZ JB60R Jelly Ball

Een iets luxere variant dan de MAX Jelly Ball, maar natuurlijk ook voor een betaalbare prijs. Met deze beamZ JB60R Jelly Ball geniet je van een meerkleurig en dynamisch effect. Deze Jelly Ball is een perfecte discolamp voor jouw kerstborrelfeestje.

3: MAX Magic Jelly Ball LED

Ook de MAX Magic Jelly Ball is een geweldige lamp voor jouw kerstborrel. Steek de stekker in het stopcontact en geniet van een kleurrijke lichtshow.

Kerstborrel

Tip 3: Kerstbeats, een knallend feestje geven

Zonder muziek komt de borrel niet los. Het is daarom belangrijk dat je een goede installatie hebt, maar bij MaxiAxi hoeft dit natuurlijk niet direct de wereld te kosten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een actieve speaker of mobiele geluidsinstallatie. Bij deze speakers hoef je geen versterker te gebruiken waardoor het echt plug-and-play is. Stream foute kersthits eenvoudig via je telefoon, tablet of laptop en geniet! Extra tip: Draai uit het niets even het volume uit, dan hoor je hoe je collega’s uit volle borst meezingen.

Tip 4: Sneeuwmachines: ja, het gaat een witte kerst worden

Ieder jaar is het de grote vraag of het een witte Kerst gaat worden, maar dit jaar heb jij het helemaal zelf in de hand! De interne ventilator zorgt ervoor dat de sneeuwmachine de sneeuwvlokken meters de lucht in blaast en dit zorgt voor een realistisch effect waarbij de vlokken langzaam neerdwarrelen. Let wel op: Sneeuwmachines gebruik je buiten! De "sneeuw" kan namelijk zorgen dat er kringen op de vloer ontstaan. Wil je binnen gebruikmaken van een effectmachine? Gebruik dan een rookmachine! Let je er wel op dat je de rookmelders even uitschakelt? ;)

Tip 5: Terugblikken op vorig jaar met een beamer!

Je hebt met je vrienden, familieleden of collega’s natuurlijk van alles meegemaakt. Heb je foto’s of filmpjes? Dan is het ontzettend leuk om deze gedurende de borrel op een muur te projecteren. Met een beamer kan dat ideaal!

Kerst vier je met MaxiAxi.com

Wij hopen dat bovenstaande tips zorgen dat jouw kerstborrel onvergetelijk wordt. Met de producten van hierboven ben jij zeker van een ongekend succes. Ga je gebruikmaken van onze tips? Foto’s en verhalen zijn natuurlijk altijd welkom. Voor nu wensen wij je een ontzettend fijne kerst(borrel) en een knallende jaarwisseling!

Gerelateerde berichten
  1. Gegarandeerd een witte Kerst met een sneeuwmachine! Gegarandeerd een witte Kerst met een sneeuwmachine!
  2. Kerstcadeau voor de vrouw in 2023: Vind je inspiratie! Kerstcadeau voor de vrouw in 2023: Vind je inspiratie!
  3. Kerstcadeau voor de man in 2023: 7 ideeën! Kerstcadeau voor de man in 2023: 7 ideeën!
  4. Karaoke, wat heb ik daarvoor nodig? Karaoke, wat heb ik daarvoor nodig?

Gerelateerde producten

Chatten