Word de BAAS van de kerstborrel!

Word de BAAS van de kerstborrel!

De mooiste en gezelligste dagen van het jaar staan weer voor de deur. Dat betekent: de kerstborrels worden gepland, kerstcadeaus worden uitgezocht en de discussie wat je met de jaarwisseling gaat doen, is in volle gang. In deze blog helpen we jou met het organiseren van de perfecte kerstborrel op het gebied van licht & geluid. Deze blog kun je natuurlijk ook gebruiken als inspiratie voor de jaarwisseling of een vrijdagmiddagborrel.

Is je kerstborrel ieder jaar hetzelfde?

Met je collega’s, vrienden of familie terugblikken op het afgelopen jaar onder het genot van een hapje en een drankje. Dat klinkt natuurlijk als (kerst)muziek in je oren! Maar niets is minder waar, want de meeste kerstborrels lopen uit op het standaard riedeltje. Het gaat voornamelijk over werk, één collega heeft te diep in het glaasje gekeken en niemand durft de dansvloer op. Dit jaar is het aan jou om daar verandering in te brengen!

Vier je kerst(borrel) met MaxiAxi.com

Nee, we bedoelen hier niet mee dat je ons moet uitnodigen tijdens de kerstborrel, al moeten we zeggen dat we altijd wel in zijn voor een feestje. De volgende vijf tips zorgen ervoor dat de kerstborrel nog jaren (bij de meeste) in het geheugen gegrift staat.

Tip 1: Karaoke, nu leer je iedereen pas echt kennen

Karaoke zorgt voor een ongekend succes! Dit zorgt ervoor dat jij en je collega’s schaamteloos mee kunnen zingen met alle bekende kersthits. Er zijn diverse karaokesets in ons assortiment te vinden, deze zijn uitermate geschikt voor de kerstborrel. De SBS55 weet karaoke te combineren met sfeervolle lichteffecten en is daarom onze eerste keuze qua karaokesets voor de kerstborrel. Natuurlijk hebben we nog veel meer andere karaokesets, neem gerust een kijkje welke echt bij jou past. Mocht je er niet uitkomen, gebruik dan onze keuzehulp, dan weet je gegarandeerd welke karaokeset het best bij jou past!

 

 

Tip 2: Discolampen, Oh Jelly Ball, Oh Jelly Ball!

Als het goed is heb je maar één keer per jaar een kerstborrel, het is dus begrijpelijk dat je niet te veel geld kwijt wilt zijn aan nieuwe discolampen. Daar hebben we een oplossing voor! Een Jelly Ball is een ontzettend toffe manier om de hele ruimte te voorzien van lichteffecten en dat voor een leuk prijsje! Deze drie Jelly Balls zorgen dat jouw feest omgetoverd wordt tot een discoparadijs.

1: MAX Jelly Ball

Verrassend mooi lichteffect voor de laagst mogelijke prijs. Met een MAX Jelly Ball zit je gegarandeerd helemaal goed tijdens je kerstborrel. Geniet van honderden lichtstralen die door de hele ruimte schijnen. En dat allemaal voor zo’n prijs!

2: BeamZ JB60R Jelly Ball

Een iets luxere variant dan de MAX Jelly Ball, maar natuurlijk ook voor een betaalbare prijs. Met deze BeamZ JB60R Jelly Ball geniet je van een meerkleurig en dynamisch effect. Deze Jelly Ball is een perfecte discolamp voor jouw kerstborrel.

3: MAX Magic Jelly Ball LED

Ook de MAX Magic Jelly Ball is een geweldige discolamp voor jouw kerstborrel. De Jelly Ball beschikt over zes LED’s en ook zes verschillende kleuren. Steek de stekker in het stopcontact en geniet van een kleurrijke lichtshow.

Mensen hebben het ongelofelijk naar hun zin op de kerstborrel.

Tip 3: Kerstbeats, een knallend feestje geven

Zonder muziek komt de kerstborrel niet los. Het is daarom belangrijk dat je een goede installatie hebt. Bij MaxiAxi hoeft dit natuurlijk niet direct de wereld te kosten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een actieve speaker of mobiele geluidsinstallatie. Bij deze speakers hoef je geen versterker te gebruiken waardoor het echt 'plug-and-play' is. Stream foute kersthits eenvoudig via je telefoon, tablet of laptop en geniet! Extra tip: Draai uit het niets even het volume uit, dan hoor je hoe je collega’s uit volle borst meezingen.

Tip 4: Sneeuwmachines: ja, het gaat een witte kerst worden

Wat mag echt niet ontbreken bij de kerstborrel? Sneeuw natuurlijk! Ieder jaar is het de grote vraag of het een witte Kerst gaat worden, maar dit jaar heb jij het helemaal zelf in de hand! De interne ventilator zorgt ervoor dat de sneeuwmachine de sneeuwvlokken meters de lucht in blaast en dit zorgt voor een realistisch effect waarbij de vlokken langzaam neerdwarrelen. Let wel op: Sneeuwmachines gebruik je buiten! De "sneeuw" kan namelijk zorgen dat er kringen op de vloer ontstaan. Wil je binnen gebruikmaken van een effectmachine? Gebruik dan een rookmachine! Let je er wel op dat je de rookmelders even uitschakelt. 

Tip 5: Terugblikken op vorig jaar met een beamer!

Je hebt met je vrienden, familieleden of collega’s natuurlijk van alles meegemaakt. Heb je foto’s of filmpjes? Dan is het ontzettend leuk om deze gedurende de kerstborrel op een muur te projecteren. Met een beamer kan dat ideaal!

Kerst vier je met MaxiAxi.com

We hopen dat bovenstaande tips ervoor zorgen dat jouw kerstborrel onvergetelijk wordt. Met de producten van hierboven ben jij zeker van een ongekend succes. Ga je gebruikmaken van onze tips? Foto’s en verhalen zijn natuurlijk altijd welkom. Voor nu wensen we je een ontzettend fijne Kerst(borrel) en een knallende jaarwisseling!

Sven van Laar

Algemeen Directeur

Gerelateerde berichten
Met een sneeuwmachine garandeer je een witte Kerst. Vind jij dat er tijdens de kerstdagen op z’n minst een laagje sneeuw hoort te liggen? Dan is een sneeuwmachine de perfecte oplossing! Met een sneeuwmachine weet je zeker dat er sneeuwvlokjes ronddwarrelen tijdens je kerstdiner of kerstborrel. In dit blog geven we je enkele voorbeelden waar een ...
Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor je vrouw, (schoon)dochter, nicht, oma, zus, tante of (schoon)moeder? MaxiAxi helpt je graag verder! We zetten vijf tips voor een gaaf kerstcadeau voor de vrouw voor je op een rijtje, zodat jij je ideale kerstcadeau hebt! We gaan ervan uit dat je na het lezen van deze blog hét kerstcadeau vrouw hebt gevonden...
Een leuk kerstcadeau voor een man vinden kan soms een enorm lastige taak zijn. Veel mannen lijken namelijk alles al te hebben wat hun hartje begeert. Ben jij op zoek naar een origineel kerstcadeau voor je man, vader, vriend, opa of een kennis waarmee je ze echt zal verrassen? In deze blog vind je een aantal originele kerstcadeau ideeën zodat jij ...
Aan je vrienden laten horen hoe goed je kunt zingen of gewoon met een drankje op lekker meezingen? Karaoke is een van de bekendste manieren van vermaak op feestjes en wordt wereldwijd door vele mensen gedaan. Gezelligheid gegarandeerd! Tegenwoordig is het eenvoudig en betaalbaar om een karaoke installatie voor thuis aan te schaffen. Wij merkten ...

Gerelateerde producten

Chatten