Gegarandeerd een witte Kerst met een sneeuwmachine!

Gegarandeerd een witte Kerst met een sneeuwmachine!

Met een sneeuwmachine garandeer je een witte Kerst. Vind jij dat er tijdens de kerstdagen op z’n minst een laagje sneeuw hoort te liggen? Dan is een sneeuwmachine de perfecte oplossing! Met een sneeuwmachine weet je zeker dat er sneeuwvlokjes ronddwarrelen tijdens je kerstdiner of kerstborrel. In dit blog geven we je enkele voorbeelden waar een sneeuwmachine niet misstaat.

Wat is een sneeuwmachine en hoe werkt het?

Voordat we je een aantal gelegenheden geven waarbij je een sneeuwmachine kunt gebruiken, is het goed om te weten wat je met een sneeuwmachine kunt doen en hoe het in z’n werk gaat. Het apparaat blaast sneeuwvloeistof onder hoge druk door een nylon kous, waardoor er een mooi sneeuweffect ontstaat. De ventilator, vaak ingebouwd in het apparaat, zorgt dat het vloeistof door de nylon kous wordt gespoten. Op die manier zorg je op een eenvoudige manier voor een mooie sneeuwbui, op welke plek dan ook.

Onze bestsellers

Je hebt natuurlijk de keuze uit tal van sneeuwmachines. Onze bestsellers hebben we hieronder voor je opgesomd.

 

 

Waar gebruik je een sneeuwmachine voor?

Uiteraard zijn er allerlei opties om je sneeuwmachine te gebruiken, van het decoreren van een nieuwe collectie kerstkleding tot een sneeuwlaag creëren voor je kerststal. Om je een goed beeld te geven hoe je een sneeuwmachine in kunt zetten, sommen we een aantal voorbeelden voor je op.

1. Nieuwe kledingcollectie: van kerstjurkjes tot kersttruien

Nieuwe kledingcollectie: van kerstjurkjes tot kersttruien

Wanneer er een nieuwe kledingcollectie opkomt, is het natuurlijk belangrijk om het goed in beeld te brengen. Om bijvoorbeeld je nieuwe kledingcollectie rondom Kerst, van kerstjurkjes tot kersttruien, daarom zo goed mogelijk onder aandacht te brengen van je klanten is het een goed idee om een mooi sneeuweffect te creëren met een sneeuwmachine. Al met al is het een superleuk idee om een sneeuwmachine te gebruiken bij het showen van je nieuwe kerstcollectie!

2. Levende kerststal

Wie aan Kerst denkt, denkt direct aan sneeuw en bij een levende kerststal hoort in ieder geval zeker sneeuw. Wanneer je de sneeuwmachine bijvoorbeeld boven de kerststal hangt, kun je het er zelfs uit laten zien als een echte sneeuwbui of creëer je een sneeuwlaag op het dak van je kerststal. Een sneeuwmachine is de ideale oplossing om een sneeuweffect te genereren rondom je kerststal.

3. Kerstborrel

Ook als je indruk wilt maken op je collega’s is een sneeuwmachine een mooie aankoop. Bij een kerstborrel is een sneeuwmachine simpelweg een leuke toevoeging om een mooi sneeuweffect te creëren. Het mooie aan een sneeuwmachine is dat het niet hoeft te vriezen, waardoor je zelfs buiten zou kunnen borrelen. Het is niet te koud, maar kunt wel genieten van een mooie sneeuwbui. Met een sneeuwmachine maak je zeker indruk op je collega’s!

Sneeuwpret met een sneeuwmachine!

4. Videoclip voor kerstmuziek

In de laatste maanden van het jaar, rondom de feestdagen, verschijnen ook regelmatig mooie videoclips op bijvoorbeeld YouTube of TikTok van mensen die bijvoorbeeld een cover maken van ‘All I Want for Christmas’ van Mariah Carey. Om de videoclip te laten slagen, heb je op z’n minst sneeuw en een foute kersttrui nodig. Met een sneeuwmachine kun je snel en eenvoudig een mooie sneeuwbui creëren, waardoor je zeker weet dat je videoclip op het filmpje van Mariah Carey lijkt.

5. Kerstcampagne voor social media

Rondom de feestdagen is het een ideaal moment om je bedrijf op een leuke manier op de kaart te zetten. De kerstdagen zijn simpelweg een goed excuus om je socialmediakanalen aan te passen aan de kerststemming. Je kunt bijvoorbeeld video’s en afbeeldingen in kerstsfeer opnemen waarbij een sneeuwmachine een rol speelt. Een voorbeeld is het maken van een filmpje voor social media waarbij de Kerstman langs de deuren gaat met cadeautjes. Terwijl de Kerstman langs de deuren gaat, valt er een mooie sneeuwbui. Hiermee maak je vast en zeker indruk op je volgers op social media.

Ga voor een witte Kerst!

Ieder jaar is het een grote vraag of het een witte Kerst wordt, maar dit jaar heb jij het helemaal zelf in de hand met een sneeuwmachine van MaxiAxi.com! Hopelijk hebben we je genoeg ideeën kunnen geven waar jij een sneeuwmachine voor kunt gebruiken. Heb je toch nog vragen over een sneeuwmachine? Lees dan onze blog of neem contact op met onze productspecialisten van de klantenservice.

Gerelateerde berichten
Sneeuwmachines zijn, zeker in de laatste maanden van het kalenderjaar, enorm populair. Helaas hebben we de afgelopen jaren weinig geluk gehad met echte sneeuwval rond de maand december dus neemt men steeds vaker het heft in eigen handen met een sneeuwmachine. Een sneeuwmachine is de perfecte oplossing om een mooie sneeuwbui te creëren en is ...
Een sneeuwmachine huren is veelvoorkomende manier om een winterse sfeer in je tuin te creëren, maar is het kopen van een sneeuwmachine niet voordeliger? In dit blog gaan we je precies uitleggen wat de voor- en nadelen van een sneeuwmachine huren en kopen zijn. Na het lezen van dit blog weet je dus precies of het in jouw situatie beter is om een ...

Gerelateerde producten

Chatten