Een party bar: de musthave voor ieder feest!

Een party bar: de musthave voor ieder feest!

Een party bar is dé manier om jouw feest naar een hoger niveau te tillen en om een onvergetelijke sfeer te creëren. Deze alles-in-één feestverlichting is ontworpen om jouw feest te verlichten met een spectaculair licht- en kleurenspektakel, waardoor de voeten gegarandeerd van de vloer gaan. In deze blog bespreken we welke opties er met party barren zijn.

Onze selectie voor 2024:

In ons assortiment vind je een geweldig assortiment aan party barren. Elke party bar is uniek en geeft een eigen speciale sfeer voor feestjes. We bespreken ze stuk voor stuk, zodat je precies weet wat de functies zijn die ze te bieden hebben.

1. MAX PartyBar1 met 2 RGBW LED spots en 2 Jellymoons

MAX Partybar1 met 2 RGBW LED spots en 2 Jellymoons

Met de PartyBar1 ben je verzekerd van een feestelijke en unieke sfeer die je gasten zal verbazen en vermaken. Deze party bar is speciaal ontworpen om een indrukwekkende en dynamische lichtshow te creëren, of je nu thuis een feestje geeft of als mobiele DJ op pad bent. Wat de PartyBar1 echt uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. De T-bar bevat vier lichteffecten die elk individueel kunnen worden bediend voor kleur en afstemming. Hierdoor kun je meerdere lichtshows tegelijkertijd creëren en aanpassen, waardoor je gasten zich wel gedwongen moeten voelen om de dansvloer op te gaan.

2. BeamZ PartyBar2 met 2 LED parren en twee LED Derby’s

Deze party bar biedt een geweldige lichtcapaciteit en tal van kleuren

Je feest naar een hoger niveau tillen is nog nooit zo makkelijk geweest met de Beamz Partybar2! Deze geweldige party bar is dé perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een indrukwekkende en veelzijdige lichtshow. Of je nu een professionele DJ bent of gewoon graag feestjes in eigen huis organiseert. Het mooie aan een party bar is de mogelijkheid om de lichtshow te laten reageren op de muziek. Zo wordt elk feestje omgetoverd tot een ware sensatie waarbij de lichteffecten perfect synchroniseren met de volumepieken. Het is de ideale manier om de sfeer naar een hoger niveau te tillen en je publiek te laten genieten van een onvergetelijke ervaring.

3. BeamZ PartyBar3 met 4 Magic Balls

De party bar 3 is een complete lichtset en direct klaar voor gebruik

De BeamZ PartyBar3 biedt een complete lichtset die direct klaar is voor gebruik. Door simpelweg de T-bar met de vier Magic Balls op de meegeleverde standaard te plaatsen en de stekker in het stopcontact te steken, kan het feest beginnen. Elk van de vier units op de T-bar combineert een LED-par met een Magic Ball lichteffect, waardoor een dynamische lichtshow ontstaat. De units zijn onafhankelijk van elkaar te richten, waardoor je de dansvloer of de ruimte naar wens kunt verlichten. De BeamZ PartyBar3 is ideaal voor thuisfeestjes of voor beginnende DJ's die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en veelzijdige party bar. De PartyBar3 is compact en gemakkelijk te installeren, waardoor het vooral een geweldige keuze is voor kleinere feestjes. 

4. MAX PartyBar4 met 4 RGBW LED parren

De MAX Partybar4 heeft vier RGBW LED-parren met een krachtige lichtoutput

De MAX PartyBar4 heeft vier RGBW LED-parren, die stuk voor stuk een krachtige lichtoutput hebben. Elke LED is een 4-in-1 RGBW LED. RGBW staat voor Rood, Groen, Blauw en Wit. Door deze vier kleuren te mengen is het mogelijk om enorm veel kleuren te maken incl. pastelkleuren. Door het hoge vermogen van de LED's is een hoge lichtopbrengst gegarandeerd. Ook deze party bar kan via DMX aangestuurd worden, waardoor het mogelijk is om de meest mooie en flitsende lichtshows te maken. De PartyBar4 is met zijn meegeleverde statief en afstandsbediening een echte prijskraker. Dit maakt deze party bar de ideale keuze voor bijvoorbeeld de startende DJ, thuisgebruik of bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje. 

5. MAX Partybar09 met Jelly Moon, Derby, par spot en stroboscoop

MAX Partybar09 met Jelly Moon, Derby, par spot en stroboscoop

Deze MAX PartyBar09 is een compacte en betaalbare party bar, die toch veelzijdig en krachtig is. Het apparaat bevat als één van de weinige party barren vier verschillende lichteffecten. Op de PartyBar09 vind je namelijk een Jelly Moon, een Derby, een PAR-spot en een stroboscoop. Hiermee onderscheidt deze party bar zich zeker van de andere modellen. Bovendien kun je elk effect individueel bedienen voor kleur, beweging en intensiteit mits je DMX gebruikt, waardoor je volledige controle hebt over de lichtshow en de sfeer die je wilt creëren. Bovendien zijn de lichteffecten volledig aanpasbaar en kunnen ze worden gesynchroniseerd met de beat van de muziek. Al met al is de MAX PartyBar09 een krachtige en veelzijdige party bar die perfect is voor iedereen die op zoek is naar een indrukwekkende lichtshow.

6. MAX PartyBar10 met 2 Jellymoons, 2 par spots en blacklight/stroboscoop

Met deze all-in-one lichtset haal je namelijk meerdere effecten in huis.

De MAX PartyBar10 is absoluut een musthave voor iedereen die houdt van een geweldige lichtshow! Met deze all-in-one lichtset haal je namelijk meerdere effecten in huis. Of je nu een mobiele DJ bent die graag zijn eigen apparatuur meeneemt, of iemand die regelmatig een feestje organiseert in huiselijke sfeer, deze party bar is dé perfecte keuze. En laten we niet vergeten dat de MAX PartyBar10 beschikt over maar liefst vier verschillende lichteffecten met twee Jellymoons, twee par spots en een blacklight/stroboscoop bar. Dat betekent dat je verzekerd bent van een fantastische en afwisselende lichtshow. Dus waar wacht je nog op? Voeg de MAX PartyBar10 vandaag nog toe aan je collectie en creëer een feestelijke sfeer!

7. MAX PartyBar11 met 4 COB parren

De MAX Partybar11 maakt het mogelijk om te genieten van een spectaculair lichteffect zonder dat het moeilijk te realiseren is

Verras je vrienden en familie met een onvergetelijke lichtshow zonder enige ervaring of kennis van lichtapparatuur! De MAX PartyBar11 maakt het mogelijk om te genieten van een spectaculair lichteffect zonder dat het moeilijk te realiseren is. Met de voorgeprogrammeerde lichtshows kies je simpelweg het gewenste programma en de PartyBar11 doet de rest. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook kiezen voor de optie waarbij de PartyBar11 reageert op muziek of geluid, waardoor je nog meer sfeer en dynamiek aan je feest kunt toevoegen. Kortom, de MAX PartyBar11 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en gemakkelijke manier om een geweldige lichtshow te creëren!

8. MAX PartyBar12 met 2 par spots en 2 LED Derby’s

Deze party bar heeft twee heldere par spots en twee kleurrijke LED Derby's.

Deze party bar heeft twee heldere par spots en twee kleurrijke LED Derby's. De par spots hebben een vermogen van 6 watt per stuk en kunnen in verschillende kleuren worden ingesteld om een breed scala aan effecten te creëren, zoals kleurwisselingen en statische kleuren. De LED Derby's hebben elk negen 3 watt LED's en produceren een verscheidenheid aan kleuren en stroboscoopeffect. De combinatie van de drie lichteffecten zorgt absoluut voor een schitterende afwisselende lichtshow met veel kleur en beweging. Deze party bar is dus ideaal voor een feestje thuis of voor bijvoorbeeld de mobiele DJ.

Tip: Combineer een party bar met een rookmachine

Wil je de ultieme lichtshow ervaring creëren? Combineer een party bar dan met een rookmachine voor een geweldig 3D-effect. De lichtstralen worden in de rook zichtbaar en zorgen voor een unieke, ruimtelijke dimensie aan je feest. Met de toevoeging van rook wordt de lichtshow van de party bar naar een geheel nieuw niveau getild en zul je zeker indruk maken op je gasten. Wacht niet langer en ervaar zelf hoe een eenvoudige lichtset kan veranderen in een onvergetelijke lichtshow met een party bar en een rookmachine!

Party bar kopen?

Al met al is een party bar dus zeker een musthave voor elk feest, of het nu thuis is of op een wat groter feestje. Door de voordelen en de verschillende lichteffecten is het niet verwonderlijk dat een party bar een populaire keuze is voor iedereen die een feest organiseert en een indrukwekkende sfeer wil creëren. Heb je toch nog vragen over de werking van een party bar? Onze productspecialisten staan voor je klaar.

Chiel Kamphuis

Productspecialist voor installatie speakers, podium/truss & lichteffecten

Gerelateerde berichten
Feestje? Dan is feestverlichting dé manier om het onvergetelijk te maken. Er zijn talloze lichteffecten, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je niet precies weet welke feestverlichting je nodig hebt. In deze blog zetten we de beste opties voor je op een rijtje en geven we je uitgebreid advies. Zo kies jij gegarandeerd de beste feestverlichting...
Waar denk jij aan bij een disco? Wij denken direct aan muziek en discoverlichting! Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten discolampen en wij begrijpen dan ook goed dat het lastig is om te bepalen welke discoverlichting je precies moet hebben voor je huisfeest. MaxiAxi.com heeft daarom een selectie gemaakt van een aantal unieke ...
Er zijn superveel verschillende discolampen voor kinderen en dat maakt het lastig om te bepalen welke je nodig hebt. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze zetten we in dit blog enkele zaken voor je op een rijtje. Na het lezen van dit blog weet je dan ook precies waar je op moet letten bij een discolamp voor kinderen. Dit zijn de opties...
De definitie van een discobal is vrij breed, wij doelen met de term ‘discobal’ voornamelijk op een bal met spiegeltjes. Er zijn echter enkele geweldige alternatieven van een discobal om nóg gemakkelijker een kleurrijk en sfeerverhogend effect te creëren. We hebben vijf verschillende alternatieven van een discobal in willekeurige volgorde voor...

Gerelateerde producten

Chatten