Discolamp voor kinderen! Dit raden wij je aan

Discolamp voor kinderen! Dit raden wij je aan

Er zijn superveel verschillende discolampen voor kinderen en dat maakt het lastig om te bepalen welke je nodig hebt. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze zetten we in dit blog enkele zaken voor je op een rijtje. Na het lezen van dit blog weet je dan ook precies waar je op moet letten bij een discolamp voor kinderen.

Dit zijn de opties voor een discolamp voor kinderkamer

Als jij een discolamp voor kinderkamer wil kopen is het vooral belangrijk om goed na te gaan welk effect je terug wil laten komen. Er zijn namelijk talloze verschillende discolampen voor de kinderkamer met stuk voor stuk verschillende effecten. We hebben de meest voorkomende discolampen voor kinderen voor je op een rijtje gezet.

Discobal

De eerste discolamp die bij ons naar boven komt als we denken aan een disco is de discobal. Een discobal zorgt ervoor dat je hele kinder-, slaap- of woonkamer vrijwel direct verandert in een geweldige disco. Als we bij MaxiAxi.com spreken over een discobal hebben we het voornamelijk over een Jelly Ball of Mini Star Ball. Deze discolampen produceren honderden lichtstralen, patronen en effecten en zorgen voor een geweldige discosfeer. Een van de grootste voordelen is dat discoballen vrijwel altijd beschikken over een geluidsgestuurde modus en automatisch programma’s. Hierdoor hoeven jij en je kinderen geen enkele kennis van lichteffecten te hebben, maar kun je gewoon genieten.

Discolamp voor kinderen jelly ball

PartyBar

Een PartyBar is vooral geschikt als je verschillende effecten in dezelfde ruimte wilt hebben. Een PartyBar beschikt meestal over vier discolampen, maar het soort en aantal discolampen varieert per model. Een PartyBar09 beschikt bijvoorbeeld over een Jelly Moon, Derby, PAR spot en stroboscoop terwijl een PartyBar2 twee parren en twee Derby’s heeft. Door de diverse soorten discolampen heb je ook direct meerdere effecten ineen. De Derby zorgt bijvoorbeeld voor een kleurrijk effect, waar een stroboscoop voor een knipperend effect zorgt. Een PartyBar zorgt door deze verschillende effecten samen te brengen voor een heel wisselende lichtshow.

Spiegelbol

Een van de bekendste opties voor een discolamp voor kinderkamer is de ouderwetse spiegelbol. Een spiegelbol kun je eenvoudig aan het plafond monteren waardoor je relatief snel je kinder- of woonkamer omtovert tot een disco. Je hoeft er enkel een spotje op te laten schijnen en je hebt al een discosfeer. De spiegeltjes op de discobal zorgen dat het licht van het spotje door de hele ruimte beweegt.

Spiegelbol voor kinderdisco

Karaokeset

Een heel andere mogelijkheid is een karaokeset. Bij zo’n set heb je een speaker en lichteffect ineen waardoor je kinderen hun zangtalent kunnen combineren met de mooie discosfeer in hun slaapkamer. Er gaat toch niets boven de zangkunsten van je kind en stiekem geniet je er zelf misschien ook wel van! Het voordeel van zo’n karaokeset is dat je de speakers en de discolampen in één behuizing hebt waardoor je het bijvoorbeeld gemakkelijk van je woonkamer naar je slaapkamer kunt verplaatsen.

Benodigdheden voor de leukste disco

Bij het omtoveren van je kinderkamer tot een spectaculaire disco is alleen een discolamp voor kinderen natuurlijk nog niet voldoende. Voor de ultieme disco-vibe zijn de onderstaande onderdelen onmisbaar!

  • Rookmachine: Als je een zo goed mogelijk effect wilt hebben met je discolamp is het een goed idee om eens te kijken naar een rookmachine. Zonder een rookeffect zie je namelijk alleen een bewegend stipje of patroon op de muur, plafond of vloer. Wanneer je de licht- en laserstralen echt goed wilt kunnen zien, moet er een lichte rook in de ruimte hangen. Een rookmachine is overigens niet schadelijk voor de gezondheid van je kinderen, doordat de rook van een rookmachine op water is gebaseerd.
  • Speakers: Waar denk je naast discolampen aan bij een disco? Juist: muziek! Zoals we eerder al benoemden is een karaokeset een goede optie, maar ook party speakers kunnen we je aanraden. Veel van onze party speakers hebben ook een lichteffect ingebouwd waardoor je dus nog meer sfeerverlichting in je kinderkamer of woonkamer hebt.
  • Microfoons: Naast speakers en een rookmachine kunnen we je ook aanbevelen om naast een discolamp voor kinderkamer en speakers ook een microfoon te kopen. Kinderen houden er van om lekker te kunnen zingen en dus mag een microfoon zeker niet ontbreken. Vaak kun je microfoons gemakkelijk aansluiten op je speakers of karaokeset.

Discolamp voor kinderen kopen?

Hopelijk ben je na het lezen van dit blog helemaal om en ben je van plan een discolamp voor kinderen te kopen. Heb je toch nog vragen over welk model je precies moet hebben voor een ware disco? Neem dan gerust contact met een van onze productspecialisten. Zij helpen je graag bij de keuze voor de beste discolamp voor kinderen.

Gerelateerde producten

Chatten