“Afterparty bij mij!”: In 5 stappen een geslaagde afterparty

“Afterparty bij mij!”: In 5 stappen een geslaagde afterparty

Een feestje is bijna altijd te vroeg afgelopen, dus je besluit om een afterparty te organiseren. Maar wat heb je nodig om een afterparty te organiseren en om te genieten van het gezelschap van vrienden en familie? In deze blog bespreken we hoe je in maar vijf stappen een geslaagde afterparty organiseert.

Wat is een afterparty?

Een afterparty is dé manier om een feestje voort te zetten wanneer je er geen genoeg van krijgt! Dansen, hossen en socializen, alles komt voorbij op een afterparty. Wie zei dat een feestje om middernacht moet eindigen? Op een afterparty kan je gewoon doorgaan tot in de vroege uurtjes. Of je nu wilt dansen tot je voeten pijn doen of een praatje wilt maken met oude en nieuwe vrienden. Dans, feest, en geniet van het gezelschap van vrienden, want met een afterparty kan je de feestelijke vibe de hele nacht laten duren!

Stap 1: Haal de drankjes en hapjes maar vast in huis

Een afterparty is pas echt compleet met hapjes en drankjes. Zorg ervoor dat je genoeg variatie in huis hebt, zodat iedereen iets lekkers kan pakken op je afterparty. Maar let op: sla niet te veel drank in, want jouw vrienden hebben waarschijnlijk al een feestje achter de rug. Wat betreft snacks kun je gaan voor simpele opties, zoals chips en nootjes. Maar uiteraard kun je ook een paar pizza's of döner bestellen. Want zeg nu zelf, wie krijgt er geen honger van een drankje (of twee)?

Stap 2: Kies speakers voor je after party

Uiteraard mogen speakers niet ontbreken bij een geweldige after party. Muziek is namelijk essentieel om een after party sfeervol te maken. Wij zetten de verschillende soorten geschikte speakers voor je after party op een rijtje, zodat je feest een groot succes wordt. Onder de soorten vind je ook een aantal geschikte speakers in onze carrousel.

  • Party speakers: Maak kennis met onze party speakers, die de naam eer aan doen. Party speakers zijn een absolute must-have voor elk feestje. Met een party speaker kun je je gasten op je afterparty wegblazen, heb je automatische lichteffecten die de sfeer verhogen en worden er zelfs microfoons meegeleverd zodat je gasten kunnen meezingen met hun favoriete nummers.
  • Mobiele geluidsinstallaties: Wil je liever flexibiliteit en gemak in het verplaatsen van je speakers? Dan raden wij een mobiele geluidsinstallatie aan. Deze speakers hebben een ingebouwde accu zodat je ze overal kunt gebruiken zonder een stopcontact nodig te hebben. Het maakt niet uit waar je de speakers nodig hebt, met een mobiele geluidsinstallatie ben je altijd en overal klaar om te feesten.
  • Complete geluidsinstallatie: Voor degenen die op zoek zijn naar een complete en professionele oplossing voor hun after party zijn er complete geluidsinstallaties. Deze installatie is samengesteld door onze productspecialisten en de apparatuur in deze sets is perfect op elkaar afgestemd. Of je nu een grote after party wilt geven of een intiem huisfeestje wilt organiseren, onze complete geluidsinstallaties hebben alles wat je nodig hebt om het feest te laten knallen!
 

 

Stap 3: Ga voor échte feestverlichting op je afterparty

Feestverlichting mag simpelweg niet ontbreken op een afterparty voor een echte feestsfeer!

De juiste verlichting is superbelangrijk om ervoor te zorgen dat jouw afterparty echt een knaller wordt! Met bijvoorbeeld roterende discolampen, lasers, discoballen en stroboscopen gaan mensen gegarandeerd helemaal uit hun dak. Dus laat die lampen maar lekker shinen en maak van jouw afterparty een feest om nooit te vergeten! Hieronder zie je een aantal interessante opties voor feestverlichting.

 

 

Stap 4: Maak of kies een geweldige playlist voor je afterparty

Het kiezen van de juiste muziek is erg belangrijk. Zorg er daarom voor dat je een goede afspeellijst hebt samengesteld met nummers die passen bij de sfeer van het feestje. Wij zouden MaxiAxi.com niet zijn als we geen afterparty playlist voor jullie hadden gemaakt. Met onze playlist en de bovenstaande speakers heb je in ieder geval de garantie dat de voeten van je gasten van de vloer gaan.



Stap 5: Organiseer (drank)spelletjes

Yes, party people! Het toevoegen van spelletjes aan jouw afterparty is een absolute must om het feestje nog epischer te maken! Bierpong is bijvoorbeeld een spel dat altijd een hit is. Gooi de pingpongballen in de bekers en de verliezer moet zijn drankje opdrinken. Of wat dacht je van ‘Mexicaantje’? Hét dobbelspel wat al jaren niet meer weg te denken is bij vriendengroepen. Maar uiteraard zijn er veel meer leuke spelletjes zoals Jenga, Kingsen of andere kaartspellen. Bekijk simpelweg welke spelletjes bij jouw vrienden of familie in de smaak vallen.

Beerpong is een razendpopulair spel onder jongeren en is daardoor superleuk voor je afterparty

Afterparty organiseren? Feesten maar!

Het organiseren van een afterparty hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de juiste locatie, drank en eten, muziek, verlichting en sfeer kun je een gezellig feestje organiseren die je gasten niet snel zullen vergeten. Zorg ervoor dat je alles van tevoren goed plant, zodat je op de avond zelf alleen nog maar hoeft te genieten van de sfeer en het gezelschap van je vrienden en familie.

Gerelateerde berichten
Bij veel feestjes staat muziek centraal en om deze muziek weer te geven heb je natuurlijk de beste party speaker nodig. Er worden ontzettend veel verschillende speakers aangeboden en het is voor velen dan ook lastig om te bepalen wat de beste party speaker voor hun feestje is. In dit blog helpen we je bij het kiezen van de beste party speaker. Na ...
Het organiseren van een neon party is tegenwoordig helemaal ‘hot’. In dit blog nemen we je stap voor stap mee, zodat je precies weet waar je aan moet denken bij het organiseren. Een neon party kun je overal organiseren of je nu een Sweet Sixteen feestje of een gezellige avond met je studentenvereniging hebt. Wat is een neon party? Een neon ...
Het aantal corona besmettingen in Nederland neemt de afgelopen tijd flink af. Daardoor neemt het aantal maatregelen ook af en dat is goed nieuws voor de party animals onder ons! Geef jij binnenkort weer een van de eerste feestjes thuis? Dan wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat het feest onvergetelijk wordt. Om je daarbij te helpen hebben we een...
Waar denk jij aan bij een disco? Wij denken direct aan muziek en discoverlichting! Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten discolampen en wij begrijpen dan ook goed dat het lastig is om te bepalen welke discoverlichting je precies moet hebben voor je huisfeest. MaxiAxi.com heeft daarom een selectie gemaakt van een aantal unieke ...
Chatten