Top 5 artikelen om je huisfeest compleet te maken

Top 5 artikelen om je huisfeest compleet te maken

Het aantal corona besmettingen in Nederland neemt de afgelopen tijd flink af. Daardoor neemt het aantal maatregelen ook af en dat is goed nieuws voor de party animals onder ons! Geef jij binnenkort weer een van de eerste feestjes thuis? Dan wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat het feest onvergetelijk wordt. Om je daarbij te helpen hebben we een vijftal producten geselecteerd die geweldig zijn om tijdens jouw huisfeest te gebruiken.

1. Speakers

Een absolute must is natuurlijk een goede set speakers. Je wil uiteraard dat de muziek voor elke feestganger goed te horen is. Het is bij feestjes belangrijk ervoor te zorgen dat je een relatief stevige en complete geluidsset hebt. Je wil namelijk dat het volume van de muziek hard genoeg kan staan zodat er goed op de muziek gedanst kan worden. Ook zou het jammer zijn als het geroezemoes van het publiek boven het geluid van je speakerset uit zou komen. De VSA120S actieve stereo speakerset 12" van Vonyx is een speakerset die zich uitermate goed voor dit soort feesten leent. De set is relatief zacht in prijs maar over het volume dat uit de set komt kunnen we niet hetzelfde zeggen. De Vonyx VSA120S is voorzien van een een ingebouwde versterker en dat maakt het aansluiten erg eenvoudig omdat je niet met allerlei losse apparatuur en kabels in de weer hoeft. Een speaker met een ingebouwde versterker noemen ze een actieve speaker. Naast het volume en het gebruiksgemak heeft deze speakerset nog een groot voordeel en dat zijn de diverse afspeelmogelijkheden waar de set over beschikt. Zo verbind je dankzij de Bluetooth functie gemakkelijk een telefoon of tablet. Maar ook het afspelen van mp3 bestanden en het aansluiten van een aux kabel is mogelijk. Kortom: De VSA120S speakerset van Vonyx zorgt ervoor dat elke feestganger de muziek goed zal horen en nodig je buren ook maar vast uit want die zullen de muziek ook zeker horen.

2. Lichteffect

Goede muziek is een essentieel onderdeel van elk knalfeest maar sfeervolle verlichting wordt echter vaak over het hoofd gezien. Toch is dat raar want deze verlichting zorgt er juist voor dat iedereen die op jouw feest aanwezig is zich echt in een feestsfeer waant. Een van de bestsellers van MaxiAxi in de categorie verlichting & effects is de MAX Jelly DJ Ball. De discolamp is erg makkelijk in gebruik en geeft een hoeveelheid licht die menig woonkamer omtovert tot een ware disco. Alles wat je hoeft te doen is de stekker van de Jelly Ball aan te sluiten op een stopcontact en het effect doet zijn werk. Dit product komt helemaal tot zijn recht wanneer je het samen met het volgende product uit deze lijst gebruikt.

3. Rook

In de meeste discotheken zal het je niet zijn ontgaan dat er gebruik wordt gemaakt van een rookmachine. Maar ook in jouw woonkamer is dat mogelijk! Is je woonkamer niet al te groot? Dan raden de Beamz S900 Rookmachine aan. Het gebruik van deze rookmachine is erg gemakkelijk. Je vult de rookmachine met vloeistof en je zorgt ervoor dat de stekker wordt aangesloten op een stopcontact. Vervolgens begint de rookmachine met opwarmen. Na enige tijd is de machine warm en met een druk op de bijgeleverde knop spuit je jouw woonkamer vol met rook. De rookmachine zorgt ervoor dat jouw lichteffecten nog beter te zien zijn in de ruimte. Het gebruik van een rookmachine is in tegenstelling tot wat sommigen denken niet schadelijk. Het enige aandachtspunt is dat je de rookmelder in je kamer even uit zal moeten schakelen, die gaat anders namelijk af.

Lichteffect met en zonder rookmachine

4. DJ controller 

Nu je van verlichting, geluid en special effects bent voorzien kunnen de bezoekers in principe al over de vloer komen. Wil je toch nog een stapje verder gaan en zelf draaien als DJ op je feest? Dan is de Hercules DJControl Starlight een uitkomst. Deze controller is compact en je leert het draaien gemakkelijk. Je sluit de DJ controller aan op je laptop en bedient met de controller de meegeleverde software op je laptop. Vervolgens sluit je de DJ controller aan op je speakerset en je bent de DJ op je eigen feest!

5. Partybar

Met de Jelly Ball in combinatie met de rookmachine heb je al een behoorlijk lichteffect in huis. Het is alleen wel zo leuk om gebruik te maken van meerdere lichteffecten. Met meerdere lichteffecten creëer namelijk je een mooi ruimtevullend en afwisselend geheel. De BeamZ Partybar2 is hiervoor enorm geschikt. Bij de Partybar zijn er meerdere verschillende lichteffecten gemonteerd aan een T-bar. Hierdoor hoef je niet alle lichteffecten apart aan te sluiten of aan te sturen. Het gemak van de Partybar samen met het gave effect dat dit lichteffect weet te creëren maakt dat dit lichteffect enorm geschikt voor een huisfeest. Je bedient de Partybar gemakkelijk met een afstandsbediening of je stelt het apparaat in op de muziekgestuurde modus. Je hebt dus geen kennis van DMX/lichtsturing nodig. Ook het op- en afbouwen is gemakkelijk, je plaatst de Partybar op het statief en sluit hem aan op het dichtstbijzijnde stopcontact en het feest is klaar om te beginnen!

Confetti

Extra tip: 

Licht, geluid, rook en DJ gear…. je bent nu van al het broodnodige voor een goed feest. Wil je het feest helemaal onvergetelijk maken en een extravagant element toevoegen? Denk dan eens aan een confetti kanon. Wanneer je een confettikanon op het juiste moment inschakelt zal het publiek helemaal los gaan. Natuurlijk is het opruimen van de confetti na het feest een flinke klus maar het is het meer dan waard. 

 

Gerelateerde producten

Chatten