Auna

Filter
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Auna, scherpe prijzen

De producten van Auna kenmerken zich door hun zeer scherpe prijsstelling waarbij op kwaliteit niet wordt ingeleverd. Door de brede kennis op het gebied van geluidsapparatuur is Auna van vele markten thuis. Car Audio en HiFi apparatuur zijn daarvan de twee grootste groepen. Voor deze beide groepen heeft Auna vanalles in huis zodat er voor iedereen wel iets tussen zit.

Sterk in Home HiFi

Maar ook voor de thuisgebruiker heeft Auna een zeer interessant productaanbod. Stereotorens en surroundsets zijn hier een goed voorbeeld van. De vele elegante stereosets zijn al in menig huiskamer te vinden en worden dagelijks met veel plezier gerbuikt. Ook de nieuwste technologiën zoals USB en Bluetooth ontbreken uiteraard niet. Voor de filmliefhebber die een film wil beleven in plaats van alleen kijken heeft Auna ook een groot assortiment aan surroundsets. En uiteraard geldt ook voor deze artikelen dat de kwaliteit hoog blijft tegen een zo laag mogelijke prijs.

 

Scherpe prijs, goede kwaliteit

Ben je een echte Car Audio freak of zoek je voor thuis een mooi geluidssysteem? Bij Auna ben je altijd aan het goede adres