Neon feest organiseren: deze verlichting móét jij gebruiken!

Neon feest organiseren: deze verlichting móét jij gebruiken!

Ben je benieuwd naar de ins en outs van verlichting voor een neon feest? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog ordenen we onze blacklights van minst naar meest krachtig en delen we alle details over de soorten neon feestverlichting die essentieel zijn voor jouw neon feest. Zo helpen we je het ultieme neon feest te organiseren!

#1. BeamZ BUV63: licht je wand paars uit

De BeamZ BUV63 is geschikt voor een kleiner neon feest.

Op een neon feest mag de BeamZ BUV63 eigenlijk niet ontbreken. Deze blacklight lamp is zeer geschikt voor een (kleiner) neon feest. Deze BeamZ BUV63 transformeert elke ruimte met zijn vermogen om witte en UV-reactieve materialen helder te laten oplichten. Stop de stekker in het stopcontact en laat je neon feest maar beginnen. De BUV63 is perfect voor DJ's, clubs en themafeesten. Haal nu de beste blacklight ervaring in huis met de BeamZ BUV63.

#2. MAX Blacklight PartyPar: voor een gezellig neon feest

De MAX Blacklight PartyPar is leuk voor een neon feest.

Deze blacklight lamp geeft jouw neon feestje net een extra tintje. We hebben het over de MAX Blacklight PartyPar. Deze blacklight lamp beschikt over twaalf LED’s die kunnen reageren op volumepieken van muziek. Ook is het mogelijk om de blacklight lamp te gebruiken met DMX of de voorgeprogrammeerde shows. Kortom, deze kanjer is geschikt voor kleinere tot een dertig personen neon feest!

#3. BeamZ BUV463: flitsende blacklight

De BeamZ BUV463 is een gave blacklight.

De BeamZ BUV463 heeft een stroboscoop functie. Deze blacklight lamp heeft 24 LED’s en is verdeeld in secties van zes. De BUV463 heeft een vermogen van 85W en is daardoor ideaal voor een neon party van groter formaat! De blacklight kan ook reageren op de volumepieken van de muziek en is ook aan te sturen door middel van DMX met maar liefst zeven kanalen. 

#4. BeamZ Flood36UV: de blacklight voor grotere neon feesten

De BeamZ Flood36UV is geschikt voor een neon feest.

Klaar voor het echte werk? Met deze grote jongen wordt jouw neon feest een groot succes. De BeamZ Flood36UV beschikt over maar liefst 36 LED’s, die genoeg vermogen hebben om ook in grotere zalen gebruikt te worden. De LED’s kunnen per sectie van vier worden aangestuurd. Zo heb je vier secties van negen LED’s, zoals je op de afbeelding kunt zien. Hierdoor kunnen de LED’s zich fraai opdelen en zorgt dit voor extra sfeer tijdens jouw neon feest. De blacklight kan tot wel twaalf flitsen per seconde afgeven, wat betekent dat het op je neon feest lekker flitsend wordt! Die flitsen zijn het stroboscoop-effect van de Flood36UV wat een gaaf effect oplevert. De bediening gaat via de display en knoppen op de blacklight zelf. Er is ook een mogelijkheid om de blacklight lamp met DMX te besturen voor professioneel gebruik. De blacklight lamp heeft ook andere variërende functies zoals reageren op geluidspieken.

#5 BeamZ COB30UV een zeer krachtige blacklight

De BeamZ COB30UV is een uitstekende blacklight lamp.

De BeamZ COB30UV is net als alle andere bovenstaande producten een echte topper voor gebruik bij een neon feest. Deze blacklight is echter krachtiger met een vermogen van 30W. Ook deze blacklight maakt gebruik van DMX en een automatisch programma. Er zijn meerdere programma's die te bedienen zijn met de display en knoppen op de lamp. Bij deze blacklight lamp krijg je ook een afstandsbediening meegeleverd om de bediening extra eenvoudig te maken.

Welke speaker is geschikt voor een neon feest?

Op een neon feest mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Laten we daarom eens kijken naar verschillende soorten speakers die jouw neon feest fantastisch maken.

  • Actieve speakerset: Wil je geluid vanuit alle hoeken van je feestlocatie laten komen? Dan is een actieve speakerset ideaal voor jouw neon feest! Deze luidsprekers leveren uitstekend geluid voor je hele feestlocatie. Bovendien kun je eenvoudig verbinding maken via Bluetooth met de speakerset en is het plug-and-play.
  • Party speaker: Als je zoekt naar een enkele speaker met meerdere leuke functies, dan is een party speaker precies wat je nodig hebt voor jouw neon feest. De party speaker is makkelijk te bedienen, is uitgerust met kleurrijke lichteffecten, Bluetooth en microfooningangen.
  • Complete geluidsinstallatie: Als alleen luidsprekers niet voldoende zijn en je op zoek bent naar een complete installatie, overweeg dan een complete geluidsinstallatie. Deze complete sets zijn samengesteld door onze productkenners. Er zijn voor jou genoeg opties samengesteld waarmee jouw neon feest een succes wordt!
 

 

Een mevrouw tijdens een neon feest.

(Extra) producten die jouw neon feest onvergetelijk maken

We hebben natuurlijk het belangrijkste materiaal voor een neon feest benoemd. Maar naast blacklight zijn er ook andere leuke producten die jouw neon feest onvergetelijk maken. We zullen er een aantal voor je benoemen, zodat jij weet welke leuke producten jij extra kunt gaan gebruiken voor jouw neon feest!

Rookmachine

Jouw neon feest moet natuurlijk een geweldige ervaring worden! Daarom raden we je aan een rookmachine te gebruiken op je neon feest! Door de rook die een rookmachine creëert, wordt het licht van de blacklights nog zichtbaarder en mooier. Je krijgt het gevoel alsof je bij een neon feest in een club staat. Dit gave effect mag zeker niet ontbreken op jouw neon feest!

Rook uit een rookmachine tijdens een neon feest.

Bellenblaasmachine

Waarom geen bellenblaasmachine toevoegen aan je neon feest? Het zorgt voor een fantastische sfeer, vooral voor kinderen. Bij het zien van de zwevende bellen verschijnt er vrijwel direct een stralende glimlach op het gezicht van elk kind. De bellen vullen de hele feestlocatie met een bijna magische effect, vooral wanneer de duisternis buiten het blacklight effect versterkt. Onder dit opvallende licht lijken de bellen die uit de bellenblaasmachine komen nog spectaculairder en lijken ze bijna te dansen in de lucht. Kortom, met een bellenblaasmachine wordt jouw neon feestje pas écht compleet!

Bellen uit een bellenblaasmachine.

Jouw neon feest kan beginnen

We hopen dat je na het lezen van deze blog een geschikte blacklight lamp hebt gevonden voor jouw neon feest! Is het nog niet helemaal gelukt en heb je nog geen keuze kunnen maken uit de bovenstaande producten? Dan raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice die maandag t/m vrijdag van 9:00  –  17:00 uur bereikbaar is voor extra informatie of vragen.

Thom Bakhuis

Stagiair

Chatten