Vacature: Vertaler / Contentspecialist - Native Duits

Word je enthousiast van het schrijven van content en is het vertalen van Nederlandse teksten naar het Duits voor jou geen enkel probleem? Dan hebben we bij MaxiAxi.com een hele toffe fulltime functie voor je!
Hebben we je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

 

Wie zijn we?

MaxiAxi.com bestaat al meer dan 10 jaar en is gespecialiseerd in de verkoop van (feestelijk) licht en geluid. Hierbij kan je denken aan de gaafste lichteffecten en rookmachines, maar bijvoorbeeld ook aan karaokemachines, muziekinstrumenten en nog véél meer.

Wie worden je collega’s?

Dagelijks werken we met een jong en enthousiast team aan het behalen van onze doelstellingen en het tevredenstellen van onze klanten in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit meer dan 10 medewerkers met allemaal hun eigen specialisaties

Wat ga je doen?

Als vertaler/contentspecialist ben je verantwoordelijk voor onze Duitstalige content. In je functie ben je daarom dagelijks bezig met het vertalen van product-, categorie- en marketingteksten en word je ingezet voor het schrijven van nieuwe, Duitstalige, content. Voor deze functie is het dus van belang dat je de Duitse (native) en Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst.  

Functie eisen:

Voor deze functie is het van belang dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je beheerst de Duitse taal in woord en geschrift (native).
  • Je beheerste de Nederlandse taal waardoor je gemakkelijk teksten kunt vertalen naar het Duits.
  • Je bent fulltime inzetbaar.
  • Je hebt affiniteit met e-commerce.

Als content vertaler/contentspecialist ben je een belangrijk onderdeel van onze groeiambities over de grens. We zijn daarom op zoek naar iemand die weet van aanpakken en het avontuur samen met ons durft aan te gaan.  

Wat kunnen wij je bieden?

Zoals je ziet stellen we wel wat eisen, we zijn namelijk op zoek naar een collega waarmee we verder kunnen bouwen aan de toekomst. Hier staat natuurlijk ook iets tegenover. Wij bieden je namelijk:

  • Een informele werksfeer in een inspirerende en creatieve omgeving.
  • Een plek binnen een jong en enthousiast team.
  • Een marktconform salaris, vastgesteld op je ervaring en de door jou behaalde diploma’s.
  • Diverse bedrijfsborrels en feestjes (Zodra het weer kan).
  • Personeelskorting op het hele assortiment.
  • Uitzicht op een vast contract.

Ben je geïnteresseerd in de functie? Verras en overtuig ons dan met je CV. Deze kan je sturen naar sven@maxiaxi.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Let op: Voor deze functie zijn we niet op zoek naar vertaalbureaus of andere organisaties.

Chatten