TV tafelstandaard

Ben jij op zoek naar een TV tafelstandaard om jouw televisie op een TV-meubel te kunnen plaatsen? In ons assortiment vind je de ideale standaard voor jouw TV, geschikt voor iedere televisie. Met een TV tafelstandaard van MaxiAxi.com plaats je jouw televisie gemakkelijk op een stabiele ondergrond. Wacht niet langer en bestel de perfecte TV tafelstandaard direct!

Filteren
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type beugel
    TV tafelstandaard
Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Wat is een TV tafelstandaard?

Een TV tafelstandaard is voorzien van een stevig voetstuk en een verticale steun waaraan de televisie wordt bevestigd. Een TV tafelstandaard is simpelweg ontworpen om een televisie stabiel op een tafel, kast of dressoir te plaatsen. Over het algemeen geldt een TV tafelstandaard als alternatief voor het monteren van een televisie aan de muur. 

Waarom een TV standaard kopen?

Een TV standaard staat bekend om het gemak, maar waarom is dit type TV beugel zo handig? We sommen de belangrijkste voordelen van een TV tafelstandaard hieronder voor je op.

  • Eenvoudige installatie: TV standaards zijn over het algemeen eenvoudig te installeren en je hoeft niet in je muur te boren. Schroef de televisie aan de standaard, stekker in het stopcontact en TV kijken maar. Een kind kan de was doen.
  • Toegankelijkheid: Het ophangen van een TV aan de muur kan de toegankelijkheid van de aansluitingen en bedieningselementen aan de achterkant van de TV vermoeilijken. Door de TV aan een TV standaard te hangen, weet je zeker dat je altijd gemakkelijk en snel bij de achterkant van je televisie kunt.
  • Gemakkelijk te verplaatsen: In tegenstelling tot muurbeugels, maken TV tafelstandaards het gemakkelijker om de televisie te verplaatsen tussen verschillende locaties in huis.

Geschikt voor tal van televisies

In ons assortiment vind je vrijwel alleen maar TV tafelstandaards die geschikt zijn voor meerdere televisies. Het voordeel hiervan is dat je vrijwel elke televisie op dezelfde standaard kunt plaatsen, ook als je een nieuwe televisie hebt aangeschaft. 

TV tafelstandaard kopen

Ben je overtuigd en wil je een TV tafelstandaard kopen voor jouw televisie? Houd altijd rekening met de VESA-maat en het aantal inches van je TV. Deze zaken geven aan of jouw televisie op de TV tafelstandaard past. Heb je nog een vraag voor onze productexperts? Zij staan op doordeweekse dagen van 09.00 - 17.00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Op zoek naar andere producten om jouw huis een upgrade te geven? Bekijk dan onze andere producten uit onze home & hifi-categorie!

Chatten