Party speaker met microfoon

In ons assortiment vind je bijna altijd een party speaker met microfoon zodat je je gasten altijd even snel kunt toespreken of om een geweldige karaokeavond te organiseren. Een party speaker met microfoon is simpelweg een geweldige alles-in-één-oplossing voor allerlei gelegenheden, van een feest tot een bijeenkomst. Kies een party speaker met microfoon en geniet morgen al van je favoriete muziek en zing mee!

Filteren
Filteren

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Aantal microfoons
    1
Filteren

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Party speakers
🔊 Wat is een party speaker?

Een party speaker lijkt in essentie erg op een standaard luidspreker. Party speakers hebben vaak ingebouwde lichtshows en beschikken bijna altijd over een accu. Met deze speaker weet je zeker dat je een knallend feest hebt!

❓Hoeveel vermogen moet mijn party speaker hebben?

Wil je thuis gewoon wat muziek luisteren, dan is een relatief eenvoudige party speaker van rond de 100 tot 150 watt meestal voldoende. Als je een tuinfeest geeft, heb je een grotere party speaker nodig. Bij dit type speakers praat je vaak over 600 watt of meer.

✅ Wat is de beste party speaker?

Er zijn veel goede party speakers. Het is vooral belangrijk om een party speaker te vinden die precies aan je behoeften voldoet. Iedereen gebruikt party speakers anders. Voor elke toepassing zijn verschillende modellen beschikbaar. Om het juiste model te vinden raden we je aan om te controleren welke functies je nodig hebt en vervolgens de filters op deze pagina te gebruiken om de beste party speaker te vinden.

🔋 Hoe lang kan de accu van mijn party speaker mee?

Hoe lang de accu van een party speaker meegaat, hangt af van verschillende factoren. Natuurlijk is de capaciteit van de accu een belangrijke factor en daarnaast hangt het er ook van af hoe je de party speakers gebruikt. Op hoog volume gaat je accu veel sneller leeg dan wanneer je op laag volume afspeelt.

🗺 Waar gebruik je een party speaker?

Door de ingebouwde accu kun je een party speaker eigenlijk overal gebruiken doordat je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Een party speaker is geschikt voor tal van gelegenheden. Van een karaokeavond in de woonkamer tot een groot feest buitenshuis. Waar je je party speaker dus voor wilt gebruiken, is helemaal je eigen keuze.

🎛 Heb ik een versterker nodig bij mijn party speaker?

Bij een party speaker heb je geen versterker nodig. De versterker is ingebouwd in de behuizing. Het enige wat je hoeft te doen is de party speaker aanzetten en je telefoon, laptop of tablet te verbinden om muziek te streamen.

Party speaker met microfoon voor geweldige karaoke

Dankzij de meegeleverde (draadloze) microfoon of microfoonaansluiting is een party speaker met microfoon geweldig om een karaokeavond te organiseren. Je hoeft de speakers alleen maar te verbinden met je telefoon, laptop of tablet en de feestgangers kunnen hun favoriete muziek opzetten om lekker mee te zingen.

Microfoon aansluiten op party speaker

Een voordeel van een party speaker is het feit dat microfoons gemakkelijk aan te sluiten zijn. Op vrijwel elke party speaker vind je wel een of meerdere microfoonaansluiting(en). Het belangrijkste om rekening mee te houden bij het aansluiten van een microfoon op een party speaker is dat de microfoonkabel op de microfoonaansluiting past. De meest voorkomende microfoonaansluitingen op party speakers zijn de XLR aansluiting en de 6.3 mm jack aansluiting. Wanneer je microfoon de verkeerde aansluiting heeft, kun je altijd een verloopkabel kopen. Een andere oplossing zijn draadloze microfoons, waardoor je je niet druk hoeft te maken over een situatie waar je gasten over een microfoonkabel kunnen struikelen.

Party speaker met microfoon, verschillende soorten mics

Hoewel veel van onze party speakers met microfoon worden geleverd, zijn er nog wel veel verschillende opties. Zo zijn er modellen met draadloze, maar ook draadgebonden microfoons. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de aankoop van een party speaker met microfoon leggen we je de voor- en nadelen uit van de verschillende microfoons.

  • Draadloze microfoon: Een draadloze microfoon komt het meest voor bij een party speaker. Het voordeel van een party speaker met draadloze microfoon is de bewegingsvrijheid. Niet alleen bij het toespreken van een menigte is het handig om vrijheid te hebben, maar ook bij een karaokeavond is het fijn om de microfoon door te kunnen geven van de ene feestganger naar de andere.
  • Draadgebonden microfoon: Ook een draadgebonden microfoon komt met grote regelmaat voor bij een party speaker met microfoon. Het grote voordeel van een draadgebonden microfoon is dat je altijd bereik hebt, zolang de microfoonkabel in de party speaker zit. De keerzijde bij een party speaker met draadgebonden microfoon is het feit dat je altijd een microfoonkabel nodig hebt waar mensen over kunnen struikelen.

Extra optie bij een party speaker met microfoon.

Naast de verschillende soorten microfoons is er bij een party speaker ook vaak een extra optie met een ‘Mic Prio’. Dit wil zeggen dat de muziek automatisch zachter gaat zodra er in de microfoon gesproken wordt. Deze functie is vooral bij een party speaker met microfoon heel handig als je een korte toespraak wilt houden tussen het feestgedruis door.

Party speaker met microfoon kopen?

Ben je op zoek naar een party speaker met microfoon? Als je ‘m voor 22.00 uur bestelt, zorgen we dat die razendsnel bezorgd wordt. Toch niet helemaal tevreden? Je kunt je bestelling tot 30 dagen na aankoop gratis retourneren. Onze productspecialisten van de klantenservice helpen je daarnaast graag bij het maken van de juiste keuze.

Chatten