Bluetooth party speaker

Met een Bluetooth party speaker bouw je overal een geweldig feest! Verbind je telefoon via Bluetooth met je party speaker en je geniet direct van je favoriete nummers of playlists. Bovendien zorgt de combinatie van LED-verlichting en Bluetooth van de Bluetooth party speaker dat het feest direct begint, waar je ook bent!

Filteren
Filteren

Producten 1-24 van 43

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Afspeelmogelijkheden
    Bluetooth
Filteren

Producten 1-24 van 43

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Party speakers
🔊 Wat is een party speaker?

Een party speaker lijkt in essentie erg op een standaard luidspreker. Party speakers hebben vaak ingebouwde lichtshows en beschikken bijna altijd over een accu. Met deze speaker weet je zeker dat je een knallend feest hebt!

❓Hoeveel vermogen moet mijn party speaker hebben?

Wil je thuis gewoon wat muziek luisteren, dan is een relatief eenvoudige party speaker van rond de 100 tot 150 watt meestal voldoende. Als je een tuinfeest geeft, heb je een grotere party speaker nodig. Bij dit type speakers praat je vaak over 600 watt of meer.

✅ Wat is de beste party speaker?

Er zijn veel goede party speakers. Het is vooral belangrijk om een party speaker te vinden die precies aan je behoeften voldoet. Iedereen gebruikt party speakers anders. Voor elke toepassing zijn verschillende modellen beschikbaar. Om het juiste model te vinden raden we je aan om te controleren welke functies je nodig hebt en vervolgens de filters op deze pagina te gebruiken om de beste party speaker te vinden.

🔋 Hoe lang kan de accu van mijn party speaker mee?

Hoe lang de accu van een party speaker meegaat, hangt af van verschillende factoren. Natuurlijk is de capaciteit van de accu een belangrijke factor en daarnaast hangt het er ook van af hoe je de party speakers gebruikt. Op hoog volume gaat je accu veel sneller leeg dan wanneer je op laag volume afspeelt.

🗺 Waar gebruik je een party speaker?

Door de ingebouwde accu kun je een party speaker eigenlijk overal gebruiken doordat je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Een party speaker is geschikt voor tal van gelegenheden. Van een karaokeavond in de woonkamer tot een groot feest buitenshuis. Waar je je party speaker dus voor wilt gebruiken, is helemaal je eigen keuze.

🎛 Heb ik een versterker nodig bij mijn party speaker?

Bij een party speaker heb je geen versterker nodig. De versterker is ingebouwd in de behuizing. Het enige wat je hoeft te doen is de party speaker aanzetten en je telefoon, laptop of tablet te verbinden om muziek te streamen.

Hoe werkt een Bluetooth party speaker?

Een Bluetooth party speaker koppel je draadloos via Bluetooth. Je maakt eenvoudig een verbinding met je telefoon, tablet en/of laptop. Vervolgens stream je eenvoudig je favoriete muziek naar je Bluetooth party speaker en ben je dus volledig ‘in control’ over de muziek. Start je playlist op Spotify, zoek je favoriete nummer op via YouTube of gebruik een andere streamingdienst om te genieten van je eigen nummers of afspeellijsten.

Belangrijke kenmerken van een party Bluetooth speaker

Een party Bluetooth speaker maakt een draadloze verbinding met Bluetooth, heeft een ingebouwde lichtshow en beschikt over een ingang voor een of meerdere microfoons. Dankzij de USB-ingang heb je ook nog eens de mogelijkheid om je feestmuziek direct vanaf een USB-stick (mp3) af te spelen.

Party speaker op accu

Een feest duurt vaak langer dan een uurtje en daarom is het belangrijk dat je een goede accu hebt. Om zeker te weten dat je het hele feest muziek kan draaien, moet je wel even kijken naar de accu van je speakers. De afspeeltijd van een party Bluetooth speaker hangt uiteraard af van verschillende factoren, zoals het volume en de lichteffecten. Wanneer dit constant aanstaat zal de accuduur ook korter zijn.

Lichtshow

Een Bluetooth party speaker is vrijwel altijd voorzien van een lichteffect die op elk feest de juiste sfeer geven. De lichteffecten van de party Bluetooth speaker zijn heel verschillend en variëren per model. Het meest voorkomende lichteffect is een speaker met lichtringen, die de woofer van de speaker uitlicht en reageert op de volumepieken van de muziek. Er zijn ook speakers met een Jelly Ball bovenop de Bluetooth party speaker. Het licht van de LED’s in die Jelly Ball schijnt door een halfronde bol op de speaker waardoor er veel prachtige lichtstralen te zien zijn. Het laatste lichteffect is een LED-balk die is ingebouwd in de Bluetooth party speaker en telkens van kleur verandert, waardoor een kleurrijk lichteffect ontstaat.

Karaoke met microfoon

Zowel professionele zangers als feestgangers kunnen hun stem laten horen met de karaokefunctie van de Bluetooth party speaker. Sluit de microfoon aan en maak van je feestje een echte karaoke party. Welke en hoe veel microfoons er worden meegeleverd verschilt per party Bluetooth speaker. De microfooningang kun je in de meeste gevallen vinden aan de achterzijde van de speaker. En wist je trouwens al van de karaoke-functie op Spotify? Lees het in het door ons geschreven blog!

USB mp3 speler

Stel vooraf je playlists samen, zet ze op een USB-stick en plug deze in de party Bluetooth speaker met USB-ingang. Het grootste voordeel van een USB mp3 speler is dat je geen internetverbinding of telefoon nodig hebt om muziek af te spelen.

Draadloze Party speaker

Een Bluetooth party speaker is ook een perfecte optie voor de mensen die een feestje in de tuin, woonkamer of op het strand willen houden. Vooral het feit dat een Bluetooth party speaker volledig draadloos is, is ontzettend handig omdat je hierdoor op iedere gewenste plek muziek kunt afspelen. Je bent hierdoor niet afhankelijk van een stopcontact in de buurt, maar kunt overal genieten van je favoriete nummers of playlist.

Bluetooth party speaker kopen?

Ben je op zoek naar een Bluetooth party speaker? Wanneer je hem vandaag bestelt, heb je hem morgen al in huis. Toch niet helemaal tevreden? Je hebt bij ons altijd 30 dagen de tijd om je bestelling gratis terug te sturen. Heb je moeite met het maken van een keuze voor de juiste Bluetooth party speaker? Onze productspecialisten van de klantenservice helpen je graag!

Chatten