Party speakers

Met party speakers maak je je feestje helemaal compleet. Party speakers zijn gemakkelijk te bedienen en uitermate geschikt om te gebruiken tijdens feestjes. Vaak zijn deze speakers voorzien van een gaaf lichteffect en handige functies zoals Bluetooth. Kortom, kies één van onze party speakers en je feest wordt gegarandeerd een daverend succes.

Meer
Filteren

Producten 25-45 van 45

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 25-45 van 45

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Party speakers
🔊 Wat is een party speaker?

Een party speaker lijkt in essentie erg op een standaard luidspreker. Party speakers hebben vaak ingebouwde lichtshows en beschikken bijna altijd over een accu. Met deze speaker weet je zeker dat je een knallend feest hebt!

❓Hoeveel vermogen moet mijn party speaker hebben?

Wil je thuis gewoon wat muziek luisteren, dan is een relatief eenvoudige party speaker van rond de 100 tot 150 watt meestal voldoende. Als je een tuinfeest geeft, heb je een grotere party speaker nodig. Bij dit type speakers praat je vaak over 600 watt of meer.

✅ Wat is de beste party speaker?

Er zijn veel goede party speakers. Het is vooral belangrijk om een party speaker te vinden die precies aan je behoeften voldoet. Iedereen gebruikt party speakers anders. Voor elke toepassing zijn verschillende modellen beschikbaar. Om het juiste model te vinden raden we je aan om te controleren welke functies je nodig hebt en vervolgens de filters op deze pagina te gebruiken om de beste party speaker te vinden.

🔋 Hoe lang kan de accu van mijn party speaker mee?

Hoe lang de accu van een party speaker meegaat, hangt af van verschillende factoren. Natuurlijk is de capaciteit van de accu een belangrijke factor en daarnaast hangt het er ook van af hoe je de party speakers gebruikt. Op hoog volume gaat je accu veel sneller leeg dan wanneer je op laag volume afspeelt.

🗺 Waar gebruik je een party speaker?

Door de ingebouwde accu kun je een party speaker eigenlijk overal gebruiken doordat je niet afhankelijk bent van een stopcontact. Een party speaker is geschikt voor tal van gelegenheden. Van een karaokeavond in de woonkamer tot een groot feest buitenshuis. Waar je je party speaker dus voor wilt gebruiken, is helemaal je eigen keuze.

🎛 Heb ik een versterker nodig bij mijn party speaker?

Bij een party speaker heb je geen versterker nodig. De versterker is ingebouwd in de behuizing. Het enige wat je hoeft te doen is de party speaker aanzetten en je telefoon, laptop of tablet te verbinden om muziek te streamen.

Party speakers met lichteffect

Laten we beginnen met datgene wat het meest opvalt bij party speakers, het lichteffect. Je zult misschien vaker party speakers met een lichteffect hebben gezien, dan weet je ook hoe goed dit bijdraagt aan de feestsfeer. Maar er zijn veel verschillende lichteffecten die je regelmatig ziet verschijnen bij party speakers. We sommen de belangrijkste effecten voor je op.

  • Party speakers met lichtringen: Dit is eigenlijk het meest voorkomende lichteffect bij party speakers. De rand van de woofer wordt met LED-verlichting uitgelicht. Vaak reageren deze, bijna altijd meerkleurige, LED’s op de volumepieken van de muziek waardoor het lichteffect niet bediend hoeft te worden om een passende lichtshow te maken.
  • Party speakers met discolamp: Dit effect wordt in de meeste gevallen een Jelly Ball genoemd. Een Jelly Ball is een lichteffect waarbij meerdere LED’s door de lenzen van een halfronde bol schijnen waardoor heel veel prachtige lichtstralen ontstaan. Het bewegende en knipperende lichteffect zorgt voor een leuk effect door de hele ruimte.
  • Party speakers met ingebouwde LED-verlichting: Er zijn ook party speakers die zijn voorzien van een LED-balk die continu van kleur verandert. Door het samenspel van de LED’s in de party speaker ontstaat er een kleurrijk lichteffect wat de gezelligheid op je feestje zeker ten goede komt.

Natuurlijk zijn er ook speakers die zijn voorzien van een combinatie van meerdere van de hierboven genoemde lichteffecten.

Party Bluetooth speakers

Party Bluetooth speakers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op een feestje. Bluetooth is dé manier om je favoriete muziek te streamen op je Party Bluetooth speakers. Je hoeft alleen je smartphone, laptop of tablet via Bluetooth te verbinden met je party Bluetooth speakers en je kunt al genieten van je favoriete nummers of playlist op een streamingdienst naar keuze.

Niet alleen het streamen van je favoriete muziek is een pluspunt van party Bluetooth speakers. Door deze functie kun je namelijk ook de muziek van een afstandje regelen. Wil je snel een ander nummer opzetten, maar ben je niet in de buurt van de speaker? Geen probleem. Met Bluetooth kun je op zo’n tien meter de muziek nog bedienen, waardoor je niet telkens je audiobron in de buurt hoeft te houden van de speakers.

Draadloze muziekbox voor een feestje

Een draadloze muziekbox is ideaal voor feestjes vooral doordat deze speaker voorzien is van een accu. Een draadloze muziekbox met accu is natuurlijk een perfecte oplossing als je je speakerset snel opgebouwd wilt hebben en je zo min mogelijk bekabeling wilt om eventuele valpartijen te voorkomen. Daarnaast kun je met een draadloze muziekbox urenlang muziek afspelen zonder dat je speaker op het stopcontact aangesloten hoeft te zijn. Deze functie is dan ook ideaal voor feestjes in je tuin waar normaal gesproken geen stopcontact in de buurt is.

Partyspeakers voor DJ's

Er zijn uiteraard ook genoeg feestjes met een ingehuurde DJ. In zulke gevallen zijn partyspeakers ook zeker geschikt voor DJ’s. Het is namelijk niet in alle situaties even handig om als DJ je complete geluidsinstallatie mee te moeten nemen en op te moeten bouwen. Voor de kleinere feestjes is een complete geluidsinstallatie vaak ook gewoon wat te veel van het goede. Partyspeakers lenen zich ook uitstekend voor deze gelegenheden, doordat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn en je ze niet hoeft op te bouwen. Partyspeakers kun je in de meeste gevallen gemakkelijk aanzetten door alleen maar een stekker in het stopcontact te steken.

Daarnaast bieden partyspeakers voldoende volume voor een feestje en kun je je DJ controller vaak gemakkelijk verbinden met bijvoorbeeld een RCA kabel. Zo ben je als DJ op de relatief kleinere feestjes toch voorzien van de juiste partyspeaker voor de gelegenheid en kun je toch je eigen effecten aan de muziek geven.

Party speaker met microfoon voor karaoke

Een microfoon is een leuke toevoeging bij een party speaker. In veel gevallen is een party speaker met microfoon natuurlijk leuk om je publiek toe te kunnen spreken of voor iemand die graag een hit mee wil zingen. Wanneer je feestje al een tijdje gaande is wil er namelijk altijd wel iemand zijn favoriete nummer keihard meeblèren. Veel modellen van een party speaker met microfoon hebben een aansluiting voor een of meerdere microfoons, perfect voor een karaokeavond.

Er zijn zowel party speakers met draadloze als draadgebonden microfoons. Het voordeel van een draadloze microfoon is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de bekabeling rondom je party speaker. Er is dan namelijk geen microfoonkabel nodig die voor onhandige situaties kan zorgen en de microfoon kan gemakkelijk van het ene zangtalent worden doorgegeven naar het andere zangtalent.

De beste party speaker voor een feestje

Wat de beste party speaker voor je feestje is, hangt helemaal af van de eisen die je hebt bij een party speaker. Iedereen heeft eigen wensen en eisen bij het kopen van een speaker. Met de verschillende functionaliteiten kun je zelf bepalen welke speaker de beste party speaker voor je feestje is.

Party speaker kopen?

Wanneer je met enige regelmaat een feestje geeft is een goede party speaker onmisbaar. Bestel je party speaker op werkdagen bij MaxiAxi en ontvang hem de volgende dag nog in huis. Je mag de party speaker gewoon thuis uitproberen en indien nodig binnen 30 dagen gratis retourneren. Heb je toch nog vragen of weet je niet goed welke party speaker het beste voor jou is? Neem dan gerust contact op met een van onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.

Chatten