Trolley speaker

De trolley speaker is perfect voor wanneer je kwalitatief goed geluid tot je beschikking wilt hebben op verschillende plaatsen. De trolley speaker vervoer je net zoals je een rolkoffer zou vervoeren. Dat maakt de trolley speaker perfect voor allerlei mobiele toepassingen.

Filteren
Filteren

Producten 1-24 van 31

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op:
  1. Overige opties
    Trolley
Filteren

Producten 1-24 van 31

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Veelgestelde vragen over Mobiele geluidsinstallaties
🔉 Welke mobiele geluidsinstallatie moet ik kiezen?

Helaas is er niet echt een gemakkelijke manier om snel te bepalen welke mobiele geluidsinstallatie jij precies nodig hebt. Natuurlijk verschillen de exacte wensen voor iedereen. Daarom is het vooral belangrijk om zelf na te gaan over welke functies jouw mobiele geluidsinstallatie zou moeten voorzien alvorens je een keuze maakt.

🚀 Hoe haal ik het maximale uit een mobiele geluidsinstallatie?

Ga goed na welke functies je mobiele speaker moet hebben. Daarnaast is het vermogen en de accuduur van een speaker van belang. Zorg altijd voor een beetje spelingsruimte in vermogen en verwachte accuduur ten tijde van je aankoop. Zo weet je zeker dat je niet snel te kort komt.

🔋 Hoe lang gaat de accu van een mobiele speaker mee?

Hoelang de accu van je mobiele speaker het volhoudt is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk is de capaciteit van de accu een belangrijke factor. Daarnaast hangt het heel erg af van hoe je de speaker gebruikt. Bij hoge volumes zal je accu namelijk een stuk eerder leeg zijn dan wanneer je de muziek zachtjes afspeelt.

🔝 Wat is de beste mobiele speaker?

Er zijn veel goede mobiele speakers. Het is vooral belangrijk een speaker te vinden die precies aansluit op jouw wensen. Iedereen zal een mobiele geluidsinstallatie op een andere manier gebruiken. Voor elke toepassing is weer een ander model geschikt. Om een passend model te vinden raden we je aan om goed na te gaan welke functies je nodig hebt en vervolgens de filters op deze pagina te gebruiken om zo de beste mobiele speaker te vinden.

De voordelen van een trolley speaker

De trolley speaker biedt enorm veel gemak. Wanneer je een mobiele geluidsinstallatie nodig hebt die je overal in kan zetten biedt dit handige model de volgende voordelen:

  • Handvat: De handvaten zorgen ervoor dat je dit model gemakkelijk vervoert. Je tilt de speaker gemakkelijk op om hem in de auto te leggen. In veel gevallen heeft een trolley speaker ook een uitschuifbaar handvat zodat je hem net zoals een trolley koffer meeneemt.
  • Wielen: De wieltjes van de trolley speaker maken het mogelijk om de speaker gemakkelijk achter je aan te laten rollen.
  • Accu: Net zoals bij de gebruikelijke mobiele geluidsinstallaties zorgt de ingebouwde accu er voor dat deze speaker op wielen overal voor geruime tijd gebruikt kan worden zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn.

Muziek box op wielen

Met de muziek box op wielen ben je er van verzekerd dat je een speaker hebt die overal te gebruiken is. Met deze muziek box op wielen bouw je overal en nergens gemakkelijk een feestje. Daarnaast leent dit model speaker zich ook uitstekend voor bijvoorbeeld presentaties en is dit model natuurlijk ook geschikt voor bijvoorbeeld voetbalteams die in de kleedkamer een feestje willen bouwen.

Trolley speaker kopen

Ben je overtuigd van het gemak van een trolley speaker? Bestel deze mobiele geluidsinstallatie op wieltjes dan snel bij MaxiAxi en ontvang hem nog supersnel in huis. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op met een van onze productspecialisten, ze helpen je namelijk graag.

Chatten