Karaokemicrofoon met bluetooth

Ben je op zoek naar een karaoke microfoon met Bluetooth? Sla dan je slag bij MaxiAxi. Een karaoke microfoon met Bluetooth is een ontzettend leuk cadeau om te geven, maar is ook een fantastisch hebbedingetje om voor jezelf in huis te halen.

Filteren
Filteren

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
 1. Afspeelmogelijkheden
  Bluetooth
Filteren

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Karaoke microfoons
❓Hoe werkt een karaoke microfoon?

De exacte werking van een karaoke microfoon verschilt per exemplaar. Zo zijn er bijvoorbeeld karaoke microfoons die met een kabel verbonden worden met een versterker of karaoke set, maar bestaan er ook karaoke microfoons met een ingebouwde speaker. Bovendien bestaan er ook draadloze karaoke microfoons. Let echter wel op dat niet alle karaoke microfoons zomaar met elke karaokeset te verbinden zijn.

🔌 Hoe sluit ik een karaoke microfoon aan?

Hoe je een karaoke microfoon aansluit, is erg afhankelijk van het soort karaoke microfoon. Bekabelde microfoons sluit je doorgaans aan op de microfoonaansluiting van een versterker, actieve speaker of karaoke set. Wanneer je over een draadloze microfoon en ontvanger beschikt, zul je de ontvanger op een versterker of actieve speaker aan moeten sluiten.

🕵 Hoe werkt een stermvervormer

Een stemvervormer zorgt ervoor dat je jouw stemgeluid vervormd door speakers hoort. Je kan hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een veel lager stemgeluid of juist een hoog geluid. Afhankelijk van de stemvervormer zijn er natuurlijk ook nog meer leuke effecten mogelijk.

🎤 Wat is karaoke?

Karaoke is het principe waarbij je - meestal in een groepje met amateurs - probeert om bekende nummers zo goed mogelijk na te zingen. Uiteraard wordt de zang van het nummer weggehaald, want jij gaat natuurlijk zelf de nummers zingen. Bij karaoke is het doel vooral om plezier te halen uit valse zang, verkeerd gezongen songteksten en een uithaal die niet helemaal klinkt zoals die bedoeld was.

🌏 Waar komt karaoke vandaan?

Karaoke kent zijn oorsprong op het Aziatische continent, in Japan om precies te zijn. Een Japanse muzikant ontwikkelde een apparaat voor zakenlieden, zodat ze verschillende liederen konden meezingen om na een drukke werkdag tot rust te komen. In de grote steden ontstonden steeds vaker kleinere ruimtes die men kon afhuren voor het zingen van karaoke en tot op de dag van vandaag puilen steden als Osaka en Tokyo uit van de karaokebars.

🎶 Wat betekent karaoke?

Het woord karaoke is opgebouwd uit twee delen, namelijk ‘kara’ en ‘oke’. Het eerste deel staat voor ‘leeg’, terwijl het tweede gedeelte van het woord ‘orkest’ betekent. Combineer je beide woorden, dan kom je dus tot ‘leeg orkest’. Deze term ontstond doordat men in het verleden gebruikmaakte van opnames van een orkest, waarbij geen zang aanwezig was.

Bezit je een karaoke microfoon Bluetooth, dan vergt een avondje lallen met je kameraden maar weinig voorbereidingstijd. De karaoke microfoon met Bluetooth is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wat te kiezen valt. Bestel vandaag nog je favoriete exemplaar, start met zingen, maar pas op dat de spiegels niet breken van valsheid!

Functies van de Bluetooth karaoke microfoon

Ieder exemplaar van de Bluetooth karaoke microfoon beschikt over een boel functionaliteiten waar je van versteld zult staan. Het leuke aan deze mogelijkheden is dat het jouw karaokeavond met vrienden, kennissen of familieleden een extraatje geeft. Ben je nieuwsgierig geworden naar het soort functies waar MaxiAxi het over heeft? Onderstaande opsomming verschaft je inzicht in de opties die onze Bluetooth karaoke microfoons hebben:

 • Kleine speaker. Sing it out loud! Veel Bluetooth karaoke microfoons beschikken over een kleine speaker die geïntegreerd is in de microfoon. Je hebt bij deze microfoons dus geen versterker of speakerset meer nodig om hoorbaar te zijn.
 • Vervormer van de stem. Een aantal Bluetooth karaokemicrofoons heeft een ingebouwde stemvervormer. Zo kan je het stemgeluid verlagen waardoor je klinkt als Darth Vader of juist een aantal octaven verhogen om als een van de chipmunks uit de film Alvin and the Chipmunks te klinken. Veel lol is met de stemvervormer in ieder geval gegarandeerd.
 • Echo: Ooit gehoord van reverb of galm? Dit is een functie waarmee jij je stem professioneler kan laten klinken, de oneffenheden zijn dankzij de echo nauwelijks nog hoorbaar.
 • Opnemen. Ambieer jij een carrière als popster? Verbeter jezelf door jouw ‘songs’ op te nemen met deze speciale functie. Zo kun je inschatten waar er nog wat geschaafd moet worden en in welke delen van je zang het geheel kraakhelder klinkt.

Waarom een Bluetooth microfoon karaoke?

Een Bluetooth microfoon voor karaoke is multifunctioneel inzetbaar. Zo komt hij onder andere tot zijn recht op avonden dat je een leuke introductie zoekt voor een avondje stappen, maar is hij ook een absolute sfeermaker op familieweekenden of verjaardagen. Daarnaast kun je een Bluetooth microfoon voor karaoke ook gebruiken om je zangkunsten te vertonen. Of je nu in je uppie bent of je je bevindt in het bijzijn van anderen: er is altijd wel een geschikt moment om de karaoke microfoon met Bluetooth erbij te pakken!

Zing de leukste nummers met de karaoke microfoon Bluetooth!

Met de karaoke microfoon met Bluetooth zing je de meest authentieke nummers samen met je vrienden. Om het maximale uit je karaoke microfoon met Bluetooth te halen, hebben we een aantal nummers voor je geselecteerd die doorgaans goed klinken met de karaoke microfoon met Bluetooth:

 • Aqua - Barbie Girl
 • VengaBoys - Boom Boom Boom
 • Robin S - Show me Love
 • Jennifer Lopez - Let’s get loud
 • Specktakel & Almklausi - Mama Lauda
 • 2 Unlimited - No Limit
 • Miranda - Vamos a la Playa
 • Dr. Alban - Sing Hallelujah
 • Pitbull - I know you want me

Koop je exemplaar bij MaxiAxi!

Heb je goed rondgekeken en ben je bijvoorbeeld te spreken over één van de gekleurde exemplaren die we verkopen in onze webshop? Koop dan je favoriet bij MaxiAxi. Onze webshop kenmerkt zich door razendsnelle leveringen en een klantenservice waar men weet waar ze het over hebben, waardoor we je altijd op weg kunnen helpen. We helpen je altijd aan de karaoke microfoon met Bluetooth die het best bij jou past, want we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Chatten