Sneeuwvloeistof

Is je sneeuwvloeistof op? Of heb je graag wat extra voorraad? Dan ben je bij MaxiAxi.com aan het juiste adres. In ons assortiment kan je namelijk terecht voor gecertificeerde vloeistoffen voor je sneeuwmachine.

Filteren
Filteren

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type vloeistof
    Sneeuwvloeistof
Filteren

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Wat is sneeuwvloeistof?

Waarschijnlijk heb je een sneeuwmachine of sta je op het punt om een sneeuwmachine aan te schaffen. Zonder de juiste vloeistof heb je niets aan je machine. Sneeuwvloeistof is namelijk de basis voor het creëren van winterse sferen. Je hoeft de vloeistof alleen nog maar in de tank te gieten en je sneeuwmachine zorgt dat de vloeistof omgezet wordt naar kleine schuimvlokken. Deze vlokken worden door de ruimte geblazen waardoor je een winterse sneeuwbui creëert.

Kan ik zelf sneeuwvloeistof maken?

We raden het af om zelf vloeistoffen te maken. Het is namelijk van belang dat de juiste vloeistoffen en verhoudingen gebruikt worden. Zelfgeproduceerde vloeistoffen kunnen zeer schadelijk zijn voor mens en machine. Wil je zeker zijn dat je de juiste vloeistof gebruikt? Dan raden we je altijd aan om gecertificeerde vloeistoffen te gebruiken zoals de sneeuwvloeistoffen van BeamZ.

Welke sneeuwvloeistof heb ik nodig?

In ons assortiment kan je terecht voor gecertificeerde vloeistoffen. Dit houdt in dat de vloeistoffen veilig te gebruiken zijn. Ons vloeistoffen zijn dus bij normaal gebruik niet gevaarlijk voor de gezondheid en zijn geschikt voor alle sneeuwmachines.

Hoeveel vloeistof heb ik nodig?

Bij ons is niets te gek! Wil je thuis graag een winterse sfeer creëren? Dan kan je bij ons terecht voor 1 liter verpakkingen. Neig je meer naar een sneeuwstorm? Dan kan je hoeveelheden tot wel 20 liter per verpakking bestellen.

Sneeuwvloeistof kopen?

Bij MaxiAxi.com kan je terecht voor de beste sneeuwvloeistof. Vandaag geplaatste bestellingen worden supersnel bezorgd. Heb je toch nog vragen? Onze productspecialisten zijn dagelijks bereikbaar voor al je vragen.

Chatten