Bellenblaasvloeistof

Ben je op zoek naar bellenblaasvloeistof? Dan ben je bij MaxiAxi.com aan het juiste adres. In ons assortiment kan je terecht voor gecertificeerde bellenblaasvloeistoffen die perfect zijn voor je bellenblaasmachine.

Filteren
Filteren

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
Gefilterd op:
  1. Type vloeistof
    Bellenblaasvloeistof
Filteren

7 producten

Van laag naar hoog sorteren

Welke bellenblaasvloeistof heb ik nodig?

We krijgen regelmatig de vraag of je bellenblaasvloeistof niet zelf kan maken. Wij raden het altijd af om zelf aan de gang te gaan met vloeistoffen. Het is namelijk erg belangrijk dat je de juiste vloeistoffen met elkaar mengt. Gebruik je de verkeerde vloeistoffen of een onjuiste verhouding? Dan kan dit effect hebben op je gezondheid. We raden daarom altijd gebruik te maken van gecertificeerde vloeistoffen zoals de bellenblaasvloeistof van BeamZ.

Hoeveel bellenblaasvloeistof heb ik nodig?

Dit hangt natuurlijk af van hoe jij je bellenblaasmachine gebruikt. Wil je een grotere ruimte voorzien van de mooiste bellen? Dan maak je waarschijnlijk gebruik van een professionele bellenblaasmachine. Deze machines produceren meer volume waardoor je meer bellenblaasvloeistof nodig hebt. Je kan daarom beter kiezen voor een 20 liter verpakking, je wilt namelijk niet zonder vloeistof komen te zitten. Heb je een kleinere bellenblaasmachine en gebruik je deze voornamelijk voor recreatief gebruik? Dan heb je voldoende aan een liter. Altijd wat extra op voorraad hebben? Kies dan voor een 5 liter verpakking.

Bellenblaasvloeistof kopen?

Is je vloeistof op? Bestel dan je bellenblaasvloeistof gemakkelijk en snel bij MaxiAxi.com. Vandaag besteld is supersnel thuisbezorgd. Heb je toch nog een vraag? Neem dan direct contact op met onze gespecialiseerde klantenservice.

Chatten