Zo organiseer jij een onvergetelijk oud en nieuw feest!

Zo organiseer jij een onvergetelijk oud en nieuw feest!

Een oud en nieuw feest is onmisbaar om het nieuwe jaar op een goede manier in te luiden. Het organiseren van een oud en nieuw feest kan op allerlei verschillende manieren, maar we helpen je hier graag een handje bij. In deze blog leggen we je daarom in vier stappen uit hoe jij een spectaculair oud en nieuw feest organiseert. Lees snel verder om alles over een oud en nieuw feest te weten!

Stap 1: Kies een geschikte plaats

Om een oud en nieuw feest te organiseren, is het hebben van een geschikte plaats essentieel. De eerste optie is bijvoorbeeld het plaatsen van een partytent in een weiland, zodat omstanders geen last van jou, de muziek en het vuurwerk hebben. De keerzijde hiervan is natuurlijk dat niet iedereen beschikking heeft tot een weiland. Ben je niet van plan om vuurwerk af te steken? Dan is het ook een mogelijkheid om het bijvoorbeeld te vieren in een woonkamer, keet of mancave. Oliebollen op tafel, bier koud, en feesten maar! Geen keet, mancave of weiland beschikbaar? Zet een partytent in de voortuin of bij een van je buren op de oprit en sluit het jaar af met je buurt.

Stap 2: Benodigdheden voor oudjaarsdag

Naast een locatie is het handig om de juiste benodigdheden te hebben voor het perfecte feest op oudjaarsdag. Wij hebben de belangrijkste dingen op een rijtje gezet die absoluut niet mogen ontbreken.

 • Vuurwerk: Tijdens oudjaarsdag heb je natuurlijk vuurwerk nodig om knallend het nieuwe jaar in te gaan. Zo kan je bijvoorbeeld overdag carbid schieten en ‘s avonds samen met je vrienden en familie genieten van het mooiste siervuurwerk.
 • Eten: Ieder jaar haal iedereen alles uit de kast om de beste lekkernijen in te slaan. Denk aan al die lieve moeders en oma’s die heerlijke Vegters rolletjes maken, oliebollen die met liefde worden gebakken of de mensen die lekker simpel een bittergarnituur in de frituurpan of airfryer gooien. Deze versnaperingen mogen absoluut niet ontbreken tijdens jouw oud en nieuw feest op oudjaarsdag.
 • Drinken: Om je vrienden, familie of buurt helemaal goed te voorzien op oudjaarsdag moet je natuurlijk voldoende drankjes in huis halen. Haal de champagne, alcoholische dranken en frisdrank maar vast uit de kast, want het jaar moet goed worden afgesloten!
 • Versiering: Tot slot is het natuurlijk een leuke toevoeging om je locatie te versieren met slingers, confetti en ballonnen. Er zijn dus tal van mogelijkheden om jouw feestlocatie leuk aan te kleden.

Een vriendengroep geniet van een spectaculaire vuurwerkshow tijdens het oud en nieuw feest.

Stap 3:  Muziek tijdens je nieuwjaarsfeest

Bij jouw nieuwjaarsfeest hoort natuurlijk muziek. Om deze muziek af te spelen, zijn er natuurlijk allerlei verschillende audioapparaten. Wij hebben de beste mogelijkheden voor je op een rijtje gezet voor het beste nieuwjaarsfeest.

 • MAX MX700: Bouw een mooi feest met deze MAX MX700. Is het feest afgelopen? Zet de speakers in de schuur en haal ze bij het volgende feest weer uit de kast. Met deze speakerset blaas je het dak er helemaal van af dankzij het krachtige vermogen. Doordat deze set actief is, is de MAX MX700 eenvoudig te bedienen en op te bouwen. Hierdoor kun je deze set gemakkelijk gebruiken voor bijvoorbeeld een tijdelijke toepassing zoals een oud en nieuw feest!
 • Fenton FT215LED: Deze speaker is voorzien van twee microfoons, want waarom alleen zingen als je het ook met zijn tweeën kan doen! Doordat de Fenton FT215LED is voorzien van een ingebouwde accu is hij overal te gebruiken en heb je geen stopcontact nodig. Met gebruik van deze speaker zal je gegarandeerd met knallende muziek het nieuwe jaar ingaan.
 • MAX SoloArt klassieke akoestische gitaar (39"): Tijdens jouw oud en nieuw feest kan het erg gezellig zijn om bij het kampvuur of rondom de vuurkorf naar gepingel van de gitaar te luisteren. Denk er daarom eens over na om een gitaar aan te schaffen voor die gitarist in je vriendengroep, familie of buurt.

Stap 4: Feestverlichting tijdens oud en nieuw 2024

Een Jelly Ball laat op jouw oud en nieuw feest honderden lichtstralen door de ruimte schijnen.

Een feest met oud en nieuw 2024 zonder de beste feestverlichting erbij, is geen echt oud en nieuw feest. Wij hebben daarom de beste lichteffecten voor oud en nieuw 2024 voor je opgesomd.

 • BeamZ JB60R Jelly Ball: Deze discolamp werkt geheel zelfstandig waardoor de stekker in het stopcontact steken in principe al voldoende is voor een geweldig kleurenspektakel. Met deze JB60R Jelly Ball schijnen er straks honderden lichtstralen door de hele tent of ruimte. Deze worden nog beter zichtbaar bij gebruik van een rookmachine.
 • BeamZ BBP94: Geef je een groter oud en nieuw feest, dan is dit product een aanrader. Je tovert een locatie binnen no-time om tot een kleurrijke feesttent. Let op! De beamZ BBP94 Uplights zijn niet waterdicht. Mocht het dus regenen bij jouw oud en nieuw feest, zorg dan dat je ze goede bescherming biedt en dat ze niet nat worden.
 • BeamZ LCB144 LED BAR: Wil je de keet of mancave sfeervoller maken? Dan is deze beamZ LED BAR een aanrader. Met deze LED BAR kan jij bijvoorbeeld gemakkelijk de wanden en het plafond verlichten in allerlei verschillende kleuren. Door meerdere LCB144 bars met elkaar te koppelen, creëer je een indrukwekkende en kleurrijke lichtshow.
 • De BeamZ Partybar2 lichtset: Hiermee beleef jij het meeste gemak en plezier tijdens jouw oud en nieuw feest. De vier units zorgen samen voor een kleurenspektakel. Plaats het statief net iets boven ooghoogte van de gasten en geniet van een geweldige lichtshow. 

Extra tip: oud en nieuw playlist

Zodra je voorzien bent van een locatie, speakers en feestverlichting is het tijd om te feesten! Maar om de beste hits tijdens jouw oud en nieuw feest te draaien, kun je niet zonder een te gekke playlist! Wij hebben al een geweldige playlist voor je gemaakt met de beste nummers om het nieuwe jaar knallend in te gaan. We geven je ook onze top 10:

 1. Europe - The Final Countdown
 2. Katy Perry - Firework
 3. 50 Cent - Happy New Year
 4. ABBA - Happy New Year
 5. Carlo & Irene - Nog 3... 2... 1...
 6. U2 - New Years Day
 7. Brave Combo – New Year’s Polka
 8. Kool & The Gang - Celebration
 9. Robbie Williams - New Year's Day
 10. De Berini’s – Oliebollen

Oud en nieuw feest organiseren?

Als je alle stappen zorgvuldig doorlopen hebt, heb je alle nodige informatie om het beste oud en nieuw feest te organiseren! Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling!

Thom Bakhuis

Stagiair

Gerelateerde berichten
Als de examens eindelijk voorbij zijn, is het tijd om dat te vieren met een examenfeest! Omdat er bij het organiseren van een goed examenfeest nogal wat nodig is, denken wij graag met je mee. Of je nu een groot of klein feest wilt organiseren, er zijn een paar dingen die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je examenfeest onvergetelijk wordt. Hier...
Het aantal corona besmettingen in Nederland neemt de afgelopen tijd flink af. Daardoor neemt het aantal maatregelen ook af en dat is goed nieuws voor de party animals onder ons! Geef jij binnenkort weer een van de eerste feestjes thuis? Dan wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat het feest onvergetelijk wordt. Om je daarbij te helpen hebben we een...
Bij veel feestjes staat muziek centraal en om deze muziek weer te geven heb je natuurlijk de beste party speaker nodig. Er worden ontzettend veel verschillende speakers aangeboden en het is voor velen dan ook lastig om te bepalen wat de beste party speaker voor hun feestje is. In dit blog helpen we je bij het kiezen van de beste party speaker. Na ...
Feestje? Dan is feestverlichting dé manier om het onvergetelijk te maken. Er zijn talloze lichteffecten, maar we kunnen ons goed voorstellen dat je niet precies weet welke feestverlichting je nodig hebt. In deze blog zetten we de beste opties voor je op een rijtje en geven we je uitgebreid advies. Zo kies jij gegarandeerd de beste feestverlichting...

Gerelateerde producten

Chatten