Sinterklaas cadeau voor volwassenen in 2023: dit geef je!

Sinterklaas cadeau voor volwassenen in 2023: dit geef je!

Het bedenken van een Sinterklaas cadeau voor volwassenen is niet gemakkelijk. Voor kinderen is het vaak een fluitje van een cent, maar wat moet je jouw man, vrouw, je neef of nicht nu weer geven? In dit blog spelen we voor even de hulpsinterklaas om je tips te geven voor een origineel Sinterklaas cadeau voor volwassenen. Door te bestellen op MaxiAxi.com hoef je in ieder geval niet door de kou te sjouwen met allerlei Sinterklaas cadeaus voor volwassenen.

Sinterklaas cadeau voor een man

 

 

Het vinden van een Sinterklaas cadeau voor een man is altijd een leuke uitdaging, omdat je het liefst wel iets unieks wil geven. We zetten vijf Sinterklaas cadeaus voor volwassenen op een rijtje waar je mannen zeker mee weet te verrassen.

1. Fenton BoomBox500 met LED lichtshow, Bluetooth en een microfoon

Fenton BoomBox500 met LED lichtshow

Laten we beginnen met dé party speaker voor een geweldig huis- of tuinfeest. Onder meer het krachtige vermogen van de Fenton BoomBox500 zorgt ervoor dat letterlijk iedereen zonder problemen de boel op de kop kan zetten met zijn favoriete muziek. De BoomBox500 beschikt bovendien over tien verschillende lichtshows, waardoor het feest met één druk op de knop in een geweldig kleurrijk festival verandert. Een lichtshow en het krachtige vermogen zorgen er, in combinatie met een ingebouwde accu en Bluetooth 5.0, voor dat het dak er helemaal van af gaat tijdens een feestje. Ook heeft deze BoomBox500 een meegeleverde microfoon, een karaokeavondje is dus ook zeker een optie met dit sinterklaascadeau. Een BoomBox500 is bij uitstek een Sinterklaas cadeau voor mannen.

2. Audizio Ferrara internetradio en DAB radio

Audizio Ferrara internetradio en DAB radio

Een Audizio Ferrara is vooral een geweldig Sinterklaas cadeau voor volwassenen met een oudere stereo set die aan vernieuwing toe is of als er sprake van is dat er een stereo set aangeschaft gaat worden. Met deze Audizio Ferrara voeg je eenvoudig moderne functies aan je huidige stereo-set toe. Zo kun je met deze tuner bijvoorbeeld naar duizenden radiozenders luisteren via wifi & DAB+, draadloos streamen via Bluetooth en kun je een CD in de CD-speler doen om je CD-collectie nieuw leven in te blazen. Met een Audizio Ferrara haal je dus een apparaat in huis om je stereo set direct eenvoudig te updaten.

3. Audizio AD200B stereoversterker met Bluetooth

Audizio AD200B stereoversterker met Bluetooth

Onze derde aanrader is écht een Sinterklaas cadeau voor mannen. De Audizio AD200B stereo versterker combineert uitstekend geluid met een stijlvol uiterlijk. Deze 400W klasse A/B versterker heeft een elegant zwart geborsteld front en staat bekend om zijn superieure geluidskwaliteit, ideaal voor een hoogwaardige hifi-installatie. Uitgerust met Bluetooth en drie lijningangen biedt hij volop opties voor het afspelen van je favoriete muziek. Daarnaast beschikt de versterker over een subwoofer aansluiting, perfect voor het koppelen van een actieve subwoofer.

4. Vonyx CM300B studio condensator microfoon

Studio microfoon: uitermate geschikt als Sinterklaas cadeau

Een Vonyx CM300B studio condensator microfoon is misschien niet het eerste cadeau waar je aan denkt bij een Sinterklaas cadeau voor een man, maar is uitermate geschikt om cadeau te geven. Zowel voor mensen met een kantoorbaan als voor gamers of streamers is het een superleuke gift. Met een studio condensator microfoon verbeter je eenvoudig de kwaliteit van het geluid. Niets is vervelender dan dat je niet goed te horen bent tijdens bijvoorbeeld een vergadering via Zoom of tijdens het streamen.

Deze Vonyx studio condensator microfoon is de perfecte oplossing om de audiokwaliteit van spraak goed over te brengen op de mensen aan de andere kant van het scherm. Zo hoeft de ontvanger van het cadeau nooit meer in de herhaling te treden, doordat mensen ‘m niet konden verstaan. Doordat een studio microfoon over een USB-aansluiting beschikt, kun je ‘m ontzettend gemakkelijk koppelen aan bijvoorbeeld een computer of gameconsole. Deze studio condensator microfoon geldt dan ook wel als een perfect Sinterklaas cadeau voor volwassenen met een kantoorbaan of die van gamen houden.

5. Fenton SHFB65 hifi boekenplankspeakers - 6.5" - 200W

HiFi boekenplankspeakers

Ben je op zoek naar een speakerset als Sinterklaas cadeau voor een man, maar wil je niet te grote speakers in huis halen? Dan zijn de Fenton SHFB65 hifi boekenplankspeakers absoluut de juiste keuze. Deze luidsprekers hebben een vermogen van maximaal 200 W, waardoor je genoeg vermogen hebt om optimaal te genieten van je game, film of favoriete nummer. Deze hifi boekenplankspeakers zijn écht de perfecte audio-oplossing om te gebruiken als primaire speakers, maar ook als surroundspeakers bij je home cinema set zijn ze perfect in te zetten. Doordat dit cadeau passieve speakers zijn, heb je wel een passende versterker nodig om de speakers te laten werken.

Sinterklaas cadeau voor een vrouw

 

 

Nu je onze cadeautips voor mannen weet, gaan we verder met vijf sinterklaas cadeaus voor een vrouw. Met de onderstaande Sinterklaas cadeaus voor volwassenen weet je zeker dat een vrouw een leuke verrassing krijgt voor Sinterklaas. We hebben vijf mooie opties voor je op een rijtje gezet.

1. Fenton RP115 retro platenspeler met Bluetooth en USB

Fenton RP115 retro platenspeler met Bluetooth en USB

Een Fenton RP115 retro platenspeler is écht een geweldig Sinterklaas cadeau voor vrouwen, vooral als ze een echte muziekfanaat is. Met deze vintage platenspeler haal je niet alleen een mooie uitvoering van een platenspeler in huis, maar het past ook nog eens uitstekend bij de populaire interieurstijl van tegenwoordig. Ondanks dat het een retro platenspeler betreft, beschikt het over de meest moderne functionaliteiten zoals Bluetooth. Hiermee kun je, naast het afspelen van lp’s, altijd en overal je favoriete nummers draadloos streamen vanaf je telefoon, tablet of laptop. Met een platenspeler als Sinterklaas cadeau voor volwassenen maak je absoluut indruk op een vrouw!

2. Vonyx SBS55P karaokeset met 2 microfoons en lichteffect

Vonyx SBS55P karaokeset met 2 microfoons en lichteffect

Met de Vonyx SBS55P karaokeset kan je vrouw, vriendin of moeder eindelijk lekker meeblèren met haar favoriete hits. Deze karaokeset is vooral heel erg leuk omdat er twee microfoons worden meegeleverd, zodat er lekker samen met een vriendin of dochter met de muziek meegezongen kan worden. Ideaal voor het organiseren van een karaokeavond! Met een karaokeset met twee microfoons heb je nooit meer ruzie wie er mag zingen, maar kun je gewoon samen de sterren van de hemel zingen. Uiteraard is het niet verplicht om zelf mee te zingen, maar kun je ook gewoon de honderden lichtstralen van de Jelly Ball aanzetten, je eigen muziek opzetten en genieten van de volledigheid van deze karaokeset. Met de Vonyx SBS55P weet je zeker dat een avond met vriendinnen of familie een gezellige boel wordt. Een mooie optie om te geven als Sinterklaas cadeau voor volwassen!

3. MAX SoloArt klassieke akoestische gitaar (39") starterset

MAX SoloArt klassieke akoestische gitaar (39")

Of je nu een beginner of juist een voortvarende singer-songwriter bent die gitaar wil leren spelen. Met een MAX SoloArt akoestische gitaar leer je razendsnel de mooiste nummers spelen. Deze starterset beschikt over alle functies om zo snel mogelijk gitaar te leren spelen. Een gitaar is simpelweg een superleuk en betaalbaar Sinterklaas cadeau voor vrouwen, want er zijn natuurlijk genoeg gitaristes die de pannen van het dak spelen met een gitaar. Naast praktische voordelen zoals nylon snaren en een wat bredere hals is een MAX SoloArt ook nog eens supermooi om in huis te hebben door zijn elegante houtkleur, waardoor iedere vrouw ‘m wel in huis wil hebben!

4. BeamZ JB60R Jelly Ball LED discobal lichteffect

BeamZ JB60R Jelly Ball LED discobal lichteffect

Wanneer ze regelmatig een feestje organiseert, is een BeamZ Jelly Ball ook een superleuk sinterklaascadeau. Met zo’n Jelly Ball hoef je enkel de stekker in het stopcontact te steken en kan ze al genieten van een ware disco in de hele ruimte. En een JB60R Jelly Ball heeft niet één lichtstraal, maar wel honderden kleurrijke lichtstralen. Tevens kan er met dit Sinterklaas cadeau voor vrouwen ook nog gekozen worden voor verschillende voorgeprogrammeerde shows of de geluidsgestuurde modus, waardoor de lichtstralen reageren op de volumepieken van de muziek. Met deze Jelly Ball weet je zeker dat je elk feestje opfleurt!

5. MAX KB4 Beginners Keyboard met trainingsfunctie

MAX KB4 Beginners Keyboard met trainingsfunctie

Deze KB4 beginners keyboard is door de ingebouwde trainingsfunctie écht een ideaal Sinterklaas cadeau voor vrouwen die willen beginnen met spelen. Met de 3-staps trainingsfunctie leer je de toetsen binnen no-time kennen en kun je razendsnel allerlei liedjes spelen. Dit beginnersmodel heeft allerlei handige functies zoals 255 timbres, 255 rhythms en 50 demo songs. Genoeg mogelijkheden om het keyboard spelen helemaal onder de knie te krijgen. Een vrouw of vriendin heeft hiermee direct een nieuwe hobby waar ze haar ei helemaal in kwijt kan.

Sinterklaas cadeaus ideeën voor je verlanglijst

Hoewel je nu al genoeg Sinterklaas cadeaus ideeën hebt, zijn er natuurlijk nog voldoende andere mogelijkheden om te geven of te vragen als Sinterklaas cadeau voor volwassenen. De onderstaande producten zijn zeker geschikt voor een verlanglijstje van zowel mannen als vrouwen.

  • Discolampen: Als wij het hebben over discolampen doelen we vooral op discolichten voor thuisgebruik. Discolampen geven net dat beetje extra sfeer op een huis- en tuinfeest. In het assortiment van MaxiAxi vind je discolampen voor ieder feestje.
  • DAB radio’s: Je kunt je tegenwoordig bijna geen keuken of woonkamer zonder DAB radio voorstellen. Een DAB radio is een perfect Sinterklaas cadeau voor volwassenen, zowel voor mannen als vrouwen. Met een DAB radio luister je naar je favoriete radiostation in de hoogste geluidskwaliteit.
  • Rookmachines: Wanneer je regelmatig huisfeestjes geeft, is een rookmachine een musthave. Met een rookmachine creëer je niet alleen een geweldig rookeffect, maar komen discolampen ook nog eens beter tot hun recht.
  • DJ beginnersset: In ons assortiment vind je ook enkele DJ beginnerssets, die perfect zijn voor de beginnende DJ. Deze DJ beginnerssets zijn ideaal voor de start van een Dj-carrière, of je nu jong of volwassen bent.

Sinterklaas cadeau voor volwassenen kopen?

Het kopen van een Sinterklaas cadeau voor volwassenen was nog nooit zo gemakkelijk! Na het lezen van dit blog heb je alles voorhanden om de juiste keuze te maken voor het perfecte sinterklaascadeau. Heb je toch nog niet het juiste Sinterklaas cadeau voor volwassenen gevonden? Kijk dan ook eens tussen ons ruime assortiment met andere sinterklaascadeaus.

Gerelateerde berichten
Het is weer tijd voor de beste Black Friday deals! Je kunt er niet omheen: vrijdag 24 november is het Black Friday. Dit uit Amerika overgewaaide koopjesfestijn heeft ook Nederland compleet in z’n greep. De ene Black Friday deal lijkt nog mooier dan de ander. In deze blog vind je de meest onweerstaanbare Black Friday deals van MaxiAxi.com met de ...
Een Sinterklaas cadeau voor kinderen is elk jaar weer een leuke uitdaging, omdat het sinterklaasfeest voor kids écht het hoogtepunt van het jaar is. Heb jij inspiratie nodig voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen? In dit blog geven we je de beste cadeautips voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen, zodat je kinderen nooit meer teleurgesteld ...
Het verzinnen van een goedkoop Sinterklaas cadeau kan nog een hele opgave zijn wanneer iemand zijn verlanglijstje weer eens niet heeft aangeleverd bij de goedheiligman. Om jou te helpen bij de zoektocht hebben we een lijst samengesteld van tien goedkope Sinterklaas cadeaus. Deze cadeaus zullen binnen de meeste budgetten moeten passen. Onze ...

Gerelateerde producten

Chatten