10x Black Friday deals die je niet mag missen!

10x Black Friday deals die je niet mag missen!

Het is weer tijd voor de beste Black Friday deals! Je kunt er niet omheen: vrijdag 24 november is het Black Friday. Dit uit Amerika overgewaaide koopjesfestijn heeft ook Nederland compleet in z’n greep. De ene Black Friday deal lijkt nog mooier dan de ander. In deze blog vind je de meest onweerstaanbare Black Friday deals van MaxiAxi.com met de hoogste kortingen.

Onze 10 beste Black Friday deals:

 

 

1. Fenton MOVE80 mobiele speaker met Bluetooth - 120W

De Fenton MOVE280 mobiele speaker als Black Friday deal

Wanneer je op zoek bent naar een geweldige mobiele speaker voor thuis is dit hét moment om de Fenton MOVE80 aan te schaffen. Deze Black Friday deal is met maar liefst €15,90 afgeprijsd gedurende Black Friday. De Fenton MOVE80 is dé speaker voor kleine feestjes in en rondom huis. Dankzij de ingebouwde accu kun je deze party speaker overal gebruiken om te knallen! De speaker is uitgerust met lichteffecten voor een geweldige ambiance en wordt geleverd met een microfoon voor eindeloos zangplezier. Met de MOVE80 ben je verzekerd van een fantastische avond. Wacht niet langer en profiteer van deze Black Friday deal!

2. Audizio Rome DAB radio, internet radio met wifi + Bluetooth - Zwart

Black Friday deal: Audizio Rome

Ontdek de Audizio Rome, jouw ultieme audio-oplossing met een vleugje nostalgie! Geniet van het kristalheldere geluid van DAB radio, verbind draadloos via Bluetooth of verken een wereld aan stations met de internetradio. De Rome is compact genoeg om perfect te passen in je keuken of kantoor. En met zijn twee geïntegreerde alarmen transformeert hij moeiteloos in een wekkerradio om altijd lekker mee wakker te worden. De Audizio Rome is een ongekend genot. Profiteer nu van deze dikke Black Friday deal, want je hebt maar liefst 19 euro korting in de periode rondom Black Friday!

3. Fenton LIVE280 mobiele karaoke set met Bluetooth en 2 microfoons - 900 Watt

Fenton LIVE280: de mobiele speaker. Profiteer van de Black Friday deal!

Voor een karaokeavond, huis- of tuinfeestje is de Fenton LIVE280 de perfecte party speaker. Deze speaker behoort absoluut tot de beste Black Friday deals met een korting van 25 euro! De Fenton LIVE280 brengt extra sfeer met LED-verlichting die een levendige, kleurrijke lichtshow creëert. Dankzij functies zoals Bluetooth, een mp3-speler, AUX-ingang, echo-effect en meer, is de LIVE280 een veelzijdige, mobiele geluidsinstallatie. Wees er snel bij, want de Fenton LIVE280 vliegt als warme broodjes over de toonbank.

4. Fenton RP106W USB platenspeler met boxen - Bruin (hout)

Fenton RP106W USB platenspeler met speakers!

Grijp nu je kans met onze sensationele Black Friday deal op de Fenton RP106W platenspeler met speakers! Profiteer van een korting van €7,95 en maak van deze gelegenheid het ideale moment om jouw muziekcollectie op vinyl te luisteren. De RP106W staat garant voor eenvoud: uitpakken, aansluiten en je vinylavontuur kan beginnen. Met de ingebouwde speakers ervaar je rijk stereogeluid of kies ervoor om de platenspeler aan te sluiten op je eigen stereo-installatie voor een nóg beter geluid. De Fenton RP106W is ook een perfect cadeau voor Sinterklaas, Kerstmis of een verjaardag - een geschenk dat gegarandeerd in de smaak valt. Laat deze geweldige Black Friday deal niet aan je voorbijgaan!

5. BeamZ Whirlwind 3-in-1 LED lichteffect met roterende kop en gobo's

BeamZ Whirlwind 3-in-1 LED lichteffect

Grijp deze Black Friday aan voor een fantastische €30 korting op de BeamZ Whirlwind! Deze discolamp combineert drie verbluffende effecten in één, met een roterende kop die levendige kleuren en bewegingen brengt in elk feest of evenement. Deze Black Friday deal is ideaal voor DJ's en horecagelegenheden, met name door het gebruiksgemak met een afstandsbediening en optionele DMX-sturing. Of je nu kiest voor voorgeprogrammeerde programma's of geluidsgestuurde modi, de BeamZ Whirlwind is dé keuze voor een betaalbare, dynamische lichtervaring. Bekijk deze Black Friday deal direct voordat het te laat is!

6. Audizio Livorno DAB tuner met internet radio, wifi en FM

Audizio Livorno DAB tuner als Black Friday deal

Maak je audiosysteem compleet met de Audizio Livorno DAB+ tuner met wifi! En dat met een ongelooflijke Black Friday korting van €15! Deze tuner is een ware toevoeging aan elk audiosysteem, waarmee je moeiteloos kunt genieten van internetradio, DAB+ en Bluetooth. Met de Livorno kies je uit een indrukwekkend aanbod van 32.000 radiostations, waarvan je er 150 als favoriet kunt opslaan. Stream ook je geliefde muziek via Bluetooth vanaf je smartphone naar de Livorno. De Audizio Livorno beschikt niet over ingebouwde speakers, maar functioneert als een tuner die je aansluit op een bestaand audiosysteem met speakers. Upgrade je luisterervaring met de veelzijdige Audizio Livorno, nu extra voordelig tijdens onze Black Friday deals!

7. BeamZ MHL90 LED Movinghead Wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's

De BeamZ MHL90 LED movinghead

Dit is jouw kans om tijdens Black Friday 30 euro te besparen op de BeamZ MHL90 LED movinghead wash met RGBAW-UV LED's! De MHL90 is perfect voor het creëren van een adembenemende lichtshow. Deze professionele movinghead bevat 5 krachtige 18W LED's, elk met 6 kleuren voor een eindeloze variatie aan kleureffecten. De beweegbare kop zorgt voor een indrukwekkend bereik, terwijl het UV-licht een extra dimensie in je show brengt. Zo vallen witte en UV-gevoelige materialen extra goed op. Met functies als een stroboscoopeffect en een elektronische dimmer is de MHL90 absoluut één van de veelzijdigste movingheads. De bediening is simpel met DMX of de ingebouwde microfoon voor automatische muzieksturing. Ideaal voor cafés, clubs, feesten en meer. De BeamZ MHL90 verzekert je van een spectaculaire lichtshow waar je ook bent!

8. Vonyx VSA15 actieve speaker 15" bi-amplified - 1000W

Een Black Friday deal die je niet mag missen: de Vonyx VSA15

Profiteer van een ongelooflijke €30 Black Friday korting op de Vonyx VSA15, de actieve speaker die veelzijdigheid en kracht combineert! Wanneer je de VSA15 als set haalt, heb je zelfs 60 (!) euro korting! Deze speaker met een robuuste ABS kunststof behuizing en ingebouwde bi-amplified versterker van 1000W levert krachtig geluid met diepe bassen, ideaal voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een huisfeest, toespraak of een groter evenement, de VSA15 past zich moeiteloos aan je behoeften aan. Met lijn-, microfoon- en gitaaringangen, en de mogelijkheid om een tweede speaker aan te sluiten via de line out, biedt de VSA15 uitstekende connectiviteit. Geniet van superieure geluidskwaliteit dankzij de aparte aansturing van de woofer en tweeter. Of je nu een DJ bent, een band, of een spreker, de Vonyx VSA15 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, krachtige speaker.

9. MAX GigKit elektrische gitaar set met o.a. gitaarstandaard - Zwart

Elektrische gitaar: een van de beste Black Friday Deals

Deze Black Friday deal mag je niet missen! Sla je slag met een fantastische korting van €15,95 op de MAX GigKit elektrische gitaarset - perfect voor zowel beginners als gevorderden! De set, inclusief een stratocaster model elektrische gitaar, combineert een robuuste bouw met een lichtgewicht. Met 22 frets en een solid body, geniet je van heldere, zuivere klanken. De MAX GigKit set heeft alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met gitaarspelen. Mis deze kans niet om je muzikale reis te starten of voort te zetten met de MAX GigKit, nu tegen een onweerstaanbare Black Friday prijs!

10. Fenton SHFT60B hifi luidsprekers - 2x 6.5'' - 500W

Fenton SHFT60B als Black Friday deal: wacht niet langer!

Dompel jezelf onder in superieure geluidskwaliteit met de Fenton SHFT60B hifi speakerset, nu met een geweldige korting van €15,90! Deze krachtige 3-weg speakerset is perfect voor elke audioliefhebber, of je nu van muziek, films of games houdt. Geniet van een rijk, levendig geluid in een stereo- of home cinema-opstelling. Met een imponerend vermogen van 500W, kan de SHFT60B je een meeslepende ervaring bieden, vooral als deze gekoppeld wordt aan een kwaliteitsversterker. De speakers zijn ontworpen voor zowel esthetische veelzijdigheid als uitmuntende geluidsweergave, met een afneembaar front voor een strak of stoer uiterlijk naar keuze. Laat deze Black Friday deal niet aan je voorbijgaan en ervaar de volledige potentie van geluid met de Fenton SHFT60B speakerset!

Profiteer van onze Black Friday deals!

De bovenstaande Black Friday deals zijn dé aanbiedingen voor dit jaar! Wacht niet te lang, want op = op. Heb je vragen over één van de producten? Onze productspecialisten staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Gerelateerde berichten
Het bedenken van een Sinterklaas cadeau voor volwassenen is niet gemakkelijk. Voor kinderen is het vaak een fluitje van een cent, maar wat moet je jouw man, vrouw, je neef of nicht nu weer geven? In dit blog spelen we voor even de hulpsinterklaas om je tips te geven voor een origineel Sinterklaas cadeau voor volwassenen. Door te bestellen op ...
Een Sinterklaas cadeau voor kinderen is elk jaar weer een leuke uitdaging, omdat het sinterklaasfeest voor kids écht het hoogtepunt van het jaar is. Heb jij inspiratie nodig voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen? In dit blog geven we je de beste cadeautips voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen, zodat je kinderen nooit meer teleurgesteld ...
Het verzinnen van een goedkoop Sinterklaas cadeau kan nog een hele opgave zijn wanneer iemand zijn verlanglijstje weer eens niet heeft aangeleverd bij de goedheiligman. Om jou te helpen bij de zoektocht hebben we een lijst samengesteld van tien goedkope Sinterklaas cadeaus. Deze cadeaus zullen binnen de meeste budgetten moeten passen. Onze ...
Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor je vrouw, (schoon)dochter, nicht, oma, zus, tante of (schoon)moeder? MaxiAxi helpt je graag verder! We zetten vijf tips voor een gaaf kerstcadeau voor de vrouw voor je op een rijtje, zodat jij je ideale kerstcadeau hebt! We gaan ervan uit dat je na het lezen van deze blog hét kerstcadeau vrouw hebt gevonden...
Chatten