Goedkoop Sinterklaas cadeau: de 10x beste opties

Goedkoop Sinterklaas cadeau: de 10x beste opties

Het verzinnen van een goed Sinterklaas cadeau kan nog een hele opgave zijn wanneer iemand zijn verlanglijstje weer eens niet heeft aangeleverd bij de goedheiligman. Het is daarnaast gebruikelijk om bij het lootjes trekken een vast budget af te spreken met de Sint. Om het voor jou iets gemakkelijker te maken hebben we daarom een lijst samengesteld van 10 goedkope Sinterklaas cadeaus.

De BeamZ Blacklight UV Spaarlamp 25W met E27 fitting

Blacklight E27 fitting

We trappen deze blog af met een Sinterklaas cadeau dat binnen de meeste budgetten zal moeten passen. Namelijk de Beamz blacklight met E27 fitting. Dit leuke lichteffect installeer je eenvoudig door hem in een fitting van een tafel- of plafondlamp te schroeven. Het blacklight effect zorgt ervoor dat witte of fluoriderende oppervlakten oplichten. Denk bijvoorbeeld aan witte t-shirts die mysterieus oplichten. De Beamz blacklight UV is simpelweg een erg leuk lichteffect voor een klein budget.

BeamZ LED Stroboscoop Wit met 24 LED's

Witte LED stroboscoop met 24 LED's

Naast het blacklight effect is een stroboscoop ook een erg leuk goedkoop Sinterklaas cadeau voor bijvoorbeeld de beginnende DJ of simpelweg een feestliefhebber. De BeamZ LED stroboscoop beschikt over 24 witte leds die zorgen voor snelle flitsen. Of je hem nou een tijd lang aan laat staan waardoor de dansbewegingen van je publiek er vertraagd uit komen te zien of enkel bij de ‘’drop’’ van de muziek inzet, de BeamZ stroboscoop garandeert een hele hoop fun!

MAX Jelly Ball LED lichteffect

Discolamp, perfect voor de kinderkamer.

Dit goedkope Sinterklaas cadeau zal menig disco liefhebber verbazen. De MAX Jelly Ball tovert je woon- of slaapkamer binnen no-time om tot een heuse discotheek. Dit lichteffect verdeelt namelijk honderden lichtstralen door de ruimte. Voor een relatief klein budget haal je dus een geweldig lichteffect in huis. Nog een tip van ons: wanneer je een rookmachine samen met dit lichteffect gebruikt is het effect helemaal verbluffend!

Vonyx MEG020 megafoon met sirene

Vonyx MEG020 Megafoon met Sirene en Record functie

Deze megafoon zorgt ervoor dat jij op grote afstanden duidelijk te verstaan bent. De megafoon is natuurlijk voor velen een heel praktisch sinterklaas cadeau. Maar ook voor kinderen kan het een erg leuk cadeau zijn. Denk maar aan het spelen van politieagent en het hebben van een alarmfunctie op de megafoon. Eindeloos vermaak is gegarandeerd.

Fenton SBS60 Bluetooth speaker met accu

Fenton SBS60 Bluetooth speaker met accu, LED en mp3 speler

Voor de muziekliefhebber is dit een goedkoop Sinterklaas cadeau dat zeker weten in de smaak zal vallen! Met de Fenton SBS60 Bluetooth speaker haal je een goedkoop sinterklaas cadeau in huis met een gave retro look. Je verbindt eenvoudig je tablet of smartphone met deze Bluetooth speaker en zet je favoriete muziek op om overal van muziek te kunnen genieten. Dankzij de accu neem je dit apparaat eenvoudig mee de tuin in of naar het park. Dankzij het compacte formaat en gemakkelijke bediening is dit een ideaal goedkoop Sinterklaas cadeau voor iedereen die er van houdt om zijn of haar favoriete muziek te streamen.

Audizio AMR10 Universele monitorstandaard

Audizio AMR10 universele monitorstandaard in hoogte verstelbaar

De Audizio AMR10 is een ideaal Sinterklaas cadeau voor de thuiswerker of gamer. Met dit Sinterklaas cadeau zet je namelijk gemakkelijk jouw computer monitor op ideale werkhoogte. Dit zorgt er onder andere voor dat je tijdens het werk een betere houding aanhoudt en is dus helemaal ergonomisch verantwoord. De gleuf aan de voorzijde van de AMR10 maakt het zelfs mogelijk om een telefoon of tablet in je monitor standaard te plaatsen. Met dit Sinterklaas cadeau creëer je dus gemakkelijk de perfecte (thuis)werkplek.

MAX KM01 Karaoke microfoon

Zoek je een Sinterklaas cadeau tot 20 euro? Dan valt deze karaoke microfoon precies binnen het budget! Met de KM01 haal je de complete karaoke ervaring in huis. De microfoon is namelijk al voorzien van een ingebouwde speaker en zelfs Bluetooth. Je verbindt dus gemakkelijk een telefoon of laptop waarvandaan je de karaoke nummers streamt. Vervolgens worden jouw zangkunsten en de muziek in de microfoon samengebracht en zal het dankzij de ingebouwde speaker ten gehore worden gebracht. Uren karaoke plezier zijn gegarandeerd met dit Sinterklaas cadeau tot 20 euro! Je kan overigens kiezen uit verschillende kleuren zoals goud, zilver, roze of blauw.

Power Dynamics PDX20 digitaal / analoog converter

Power Dynamics PDX20 digitaal / analoog converter USB - RCA

De PDX20 is het ideale Sinterklaas cadeau voor de liefhebber van vinyl of cassettes. Met dit product haal je een goedkoop sinterklaas cadeau in huis waarmee het mogelijk wordt om je favoriete plaat of cassette te digitaliseren. Je koppelt de PDX20 aan je laptop of pc en bijvoorbeeld je platenspeler. Vervolgens open je de opnamesoftware en speel je de plaat af. Je digitaliseert zo gemakkelijk je favoriete muziek. Daarmee wordt het mogelijk om gemakkelijk naar je favoriete plaat te blijven luisteren waar je ook bent. Want zeg nu zelf, een platenspeler gaat toch een stuk minder makkelijk mee in de trein dan een mobiele telefoon met daarop de gedigitaliseerde audiosporen van je favoriete plaat. De Power Dynamics PDX20 is daarom een ideaal goedkoop Sinterklaas cadeau voor de vinyl/vintage liefhebber die ook onderweg wil genieten van zijn favoriete tracks.

Vonyx SBS50 karaoke set

Vonyx SBS50B Karaokeset met microfoon, Bluetooth en lichteffect

De Vonyx SBS50 is in meerdere kleurvarianten te verkrijgen en is het ultieme Sinterklaas cadeau voor de echte karaoke fanaat. Deze karaokeset beschikt over bluetooth waardoor het streamen van karaokemuziek super eenvoudig gaat. De benodigde microfoon wordt gewoon meegeleverd en je vindt zelfs een super gave Jelly Ball bovenop de SBS50. Je woon- of slaapkamer wordt dus helemaal omgetoverd tot een disco. Muziek aan en zingen maar!

Audizio Parma draagbare DAB radio

Audizio Parma draagbare DAB radio

De Audizio Parma is het perfecte Sinterklaas cadeau voor de radio liefhebber. De DAB functionaliteit zorgt ervoor dat de favoriete zenders in geweldige kwaliteit ontvangen kunnen worden. Zaken zoals ruis zijn verleden tijd dankzij DAB. Daarnaast is het compacte formaat van de Audizio Parma erg handig, je neemt hem bijvoorbeeld gemakkelijk mee wanneer je gaat kamperen. Doordat de radio op batterijen werkt, hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Je gebruikt deze DAB radio dus ook makkelijk buiten, ideaal om op de zomerdag buiten naar je favoriete radioprogramma te luisteren.

Zie ginds komt de pakjesboot

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog genoeg inspiratie opgedaan om een leuk sinterklaas cadeau te kunnen regelen. Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze productspecialisten. Ben je er helemaal over uit? Bestel dan vandaag nog, de inpakpieten van MaxiAxi gaan razendsnel voor je aan de slag zodat de PostNL piet morgen nog met het pakket bij je voor de deur staat.

Gerelateerde producten

Chatten