Goedkoop Sinterklaas cadeau: de 10x beste opties

Goedkoop Sinterklaas cadeau: de 10x beste opties

Het verzinnen van een goedkoop Sinterklaas cadeau kan nog een hele opgave zijn wanneer iemand zijn verlanglijstje weer eens niet heeft aangeleverd bij de goedheiligman. Om jou te helpen bij de zoektocht hebben we een lijst samengesteld van tien goedkope Sinterklaas cadeaus. Deze cadeaus zullen binnen de meeste budgetten moeten passen.

Onze selectie goedkope Sinterklaas cadeaus

Voordat we de producten stuk voor stuk voor je toelichten, beginnen we met een overzicht van alle producten. Hieronder vind je een snel overzichtje van onze top deals voor Sinterklaas!

 

 

1. MAX KM01 Karaoke microfoon

Zoek je een cadeau voor maximaal twintig euro? Dan is MAX KM01 karaoke microfoon het perfecte goedkope Sinterklaas cadeau voor jou! Met de KM01 haal je de complete karaoke ervaring in huis. De microfoon is namelijk al voorzien van een ingebouwde speaker en zelfs Bluetooth. Je verbindt dus gemakkelijk een telefoon of laptop waarvandaan je de karaoke nummers streamt. Vervolgens worden jouw zangkunsten en de muziek in de microfoon samengebracht en zal het dankzij de ingebouwde speaker ten gehore worden gebracht. Uren karaoke plezier zijn gegarandeerd met dit goedkope Sinterklaas cadeau! Je kunt overigens kiezen uit verschillende kleuren zoals goud, zilver, roze of blauw.

2. BeamZ Blacklight UV Spaarlamp 25W met E27 fitting

Blacklight E27 fitting

Ben jij of is degene waarvoor jij een goedkoop Sinterklaas cadeau voor zoekt helemaal weg van een neon of blacklight party? Dan is de BeamZ Blacklight UV Spaarlamp hét cadeau. De Beamz blacklight met E27 fitting installeer je eenvoudig door hem in een fitting van een tafel- of plafondlamp te draaien. Het blacklight effect zorgt er vervolgens voor dat witte of fluorescerende oppervlakten oplichten. Denk bijvoorbeeld aan witte T-shirts die mysterieus oplichten. De Beamz blacklight UV is simpelweg een erg leuk lichteffect voor een klein budget.

3. Fenton Sputnik 2 draagbare party speaker met Bluetooth 60W

Fenton Sputnik 2 draagbare party speaker

Met de Fenton Sputnik 2 heb je gegarandeerd een geweldig goedkoop Sinterklaas cadeau. Voor een klein feestje is deze speaker een geweldige sfeermaker en dat voor een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Je verbindt eenvoudig en snel je telefoon, laptop of tablet met de Fenton Sputnik 2. Tevens is de speaker ook nog eens gemakkelijk mee te nemen en werkt het altijd en overal door zijn ingebouwde accu. Maak de sfeer nóg beter op je eerstvolgende feestje met dit perfecte goedkope Sinterklaas cadeau. De Fenton Sputnik 2 is écht een cadeau voor jouw verlanglijstje voor Sinterklaas.

4. MAX Jelly Ball LED lichteffect

MAX Jelly Ball LED lichteffect

Een MAX Jelly Ball is een relatief goedkoop Sinterklaas cadeau, maar zal menig disco-liefhebber verbazen. Met een Jelly Ball tover je jouw woon- of slaapkamer binnen no-time om tot een heuse discotheek. Dit lichteffect verdeelt namelijk honderden lichtstralen door de ruimte. Voor een relatief klein budget haal je dus een geweldig lichteffect in huis. Nog een tip van ons: wanneer je een rookmachine samen met dit lichteffect gebruikt is het effect helemaal verbluffend!

5. Vonyx MEG020 megafoon met sirene

Vonyx MEG020 Megafoon met Sirene en Record functie

De Vonyx MEG020 megafoon zorgt ervoor dat jij op grote afstanden duidelijk te verstaan bent. De megafoon is natuurlijk voor velen een heel praktisch, maar goedkoop Sinterklaas cadeau. Maar ook voor kinderen kan het een erg leuk cadeau zijn. Denk maar aan het spelen van politieagent en het hebben van een alarmfunctie op de megafoon. Eindeloos vermaak is gegarandeerd.

6. Fuzzix AurorA galaxy projector LED’s, lasers en Bluetooth speaker

De Fuzzix AurorA galaxy projector met speaker en lichteffect

Op zoek naar een uniek maar goedkoop Sinterklaas cadeau? De Fuzzix AurorA galaxy projector combineert muziek en een sterrenhemel, wat voor een geweldig effect zorgt. Zowel muziekliefhebbers als sterrenkijkers zijn helemaal weg van deze Fuzzix AurorA. Dankzij Bluetooth verbind je moeiteloos je smartphone of tablet en speel je jouw favoriete muziek af. Terwijl je geniet van de muziek creëert deze discobal een magische sterrenhemel in je kamer. De Fuzzix AurorA is een uitstekende oplossing voor een goedkoop Sinterklaas cadeau.

7. Audizio AMR10 Universele monitorstandaard

Audizio AMR10 universele monitorstandaard in hoogte verstelbaar

De Audizio AMR10 is een ideaal goedkoop Sinterklaas cadeau voor een thuiswerker of gamer. Met dit Sinterklaas cadeau zet je namelijk gemakkelijk jouw computermonitor op de juiste hoogte. Dit zorgt er onder andere voor dat je een betere houding aanhoudt en dat is dus helemaal ergonomisch verantwoord. De gleuf aan de voorzijde van de AMR10 maakt het zelfs mogelijk om een telefoon of tablet in je monitor standaard te plaatsen. Met dit goedkope Sinterklaas cadeau creëer je dus gemakkelijk de perfecte (werk)plek.

8. Power Dynamics PDX20 digitaal / analoog converter

Power Dynamics PDX20 digitaal / analoog converter USB - RCA

De Power Dynamics PDX20 converter is een praktisch, maar goedkoop Sinterklaas cadeau voor de liefhebber van vinyl of cassettes. Hiermee wordt het namelijk mogelijk om je favoriete plaat of cassette te digitaliseren. Daardoor kun je gemakkelijk naar je favoriete plaat luisteren waar je ook bent. Want zeg nu zelf, een platenspeler gaat toch een stuk minder makkelijk mee in de trein dan een mobiele telefoon met daarop de gedigitaliseerde plaat. De Power Dynamics PDX20 is daarom een ideaal goedkoop Sinterklaas cadeau voor de vinyl/vintage liefhebber die ook onderweg wil genieten van zijn favoriete tracks.

9. Vonyx SBS50B karaoke set

Vonyx SBS50B Karaokeset met microfoon, Bluetooth en lichteffect

De Vonyx SBS50B is in meerdere kleurvarianten te verkrijgen en is het ultieme goedkope Sinterklaas cadeau voor de echte karaoke fanaat. Deze karaokeset beschikt over Bluetooth waardoor het streamen van karaokemuziek supereenvoudig gaat. De benodigde microfoon wordt gewoon meegeleverd en je vindt zelfs een supergave Jelly Ball bovenop de SBS50B. Je woon- of slaapkamer wordt dus helemaal omgetoverd tot een disco. Muziek aan en zingen maar!

10. Audizio Anzio draagbare DAB radio

Audizio Anzio draagbare DAB radio

De Audizio Anzio is een goedkoop Sinterklaas cadeau voor radioliefhebbers. De DAB functionaliteit zorgt ervoor dat de favoriete zenders in geweldige kwaliteit ontvangen kunnen worden. Zaken zoals ruis zijn verleden tijd dankzij DAB. Daarnaast is het compacte formaat van de Audizio Anzio erg handig, je neemt hem bijvoorbeeld gemakkelijk mee wanneer je gaat kamperen. Doordat de radio op een accu werkt, hoeft er geen stopcontact in de buurt te zijn. Je gebruikt deze DAB radio dus ook gemakkelijk buiten, ideaal om op de zomerdag buiten naar je favoriete radioprogramma te luisteren.

Zie ginds komt de pakjesboot

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog genoeg inspiratie opgedaan om een leuk, maar goedkoop Sinterklaas cadeau te kunnen regelen. Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze productspecialisten. Ben je er helemaal over uit? Bestel dan vandaag nog, de inpakpieten van MaxiAxi gaan razendsnel voor je aan de slag zodat de PostNL-piet morgen nog met het pakket bij je voor de deur staat.

Gerelateerde berichten
Een Sinterklaas cadeau voor kinderen is elk jaar weer een leuke uitdaging, omdat het sinterklaasfeest voor kids écht het hoogtepunt van het jaar is. Heb jij inspiratie nodig voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen? In dit blog geven we je de beste cadeautips voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen, zodat je kinderen nooit meer teleurgesteld ...
Het bedenken van een Sinterklaas cadeau voor volwassenen is niet gemakkelijk. Voor kinderen is het vaak een fluitje van een cent, maar wat moet je jouw man, vrouw, je neef of nicht nu weer geven? In dit blog spelen we voor even de hulpsinterklaas om je tips te geven voor een origineel Sinterklaas cadeau voor volwassenen. Door te bestellen op ...

Gerelateerde producten

Chatten