Sinterklaas cadeau voor kinderen: dit móét je geven!

Sinterklaas cadeau voor kinderen: dit móét je geven!

Een Sinterklaas cadeau voor kinderen is elk jaar weer een leuke uitdaging, omdat het sinterklaasfeest voor kids écht het hoogtepunt van het jaar is. Heb jij inspiratie nodig voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen? In dit blog geven we je de beste cadeautips voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen, zodat je kinderen nooit meer teleurgesteld hoeven te zijn met hun cadeau.

Onze selectie Sinterklaas cadeaus voor kinderen

Op zoek naar het perfecte Sinterklaas cadeau voor kinderen? Hier zijn vijf originele en leuke Sinterklaas cadeau-ideeën voor kinderen die zeker in de smaak zullen vallen.

 

 

#1 MAX Karaoke microfoon met ingebouwde speaker

De MAX KM01 karaoke microfoon is hét perfecte Sinterklaas cadeau voor kinderen. De KM01 is beschikbaar in vier verschillende kleuren, namelijk roze, blauw, goud en zilver. Voor elk kind is er dus wel een geschikte variant. Tevens beschikt deze karaoke microfoon over allerlei mooie functionaliteiten. Zo is de microfoon voorzien van een ingebouwde speaker, stemvervormer en een selfie functie. De stemvervormer is bijvoorbeeld heel erg grappig, omdat je stem kan klinken als Darth Vader of SpongeBob. Met de KM01 heb je bovendien geen losse speaker meer nodig door de ingebouwde speakers. Verbind een mobiel, laptop of tablet draadloos via Bluetooth en laat je kinderen genieten van hun favoriete muziek, van de beste nummers van Justin Bieber tot sinterklaasnummers van de Muziekpiet.

#2 MAX UKEY Ukelele set met 21"

Het perfecte Sinterklaas cadeau kinderen: Ukelele

Een ukelele is een geweldig Sinterklaas cadeau voor kinderen die gitaar willen leren spelen. Vaak merken ouders dat het formaat van een gitaar net wat te groot is voor de kids en daarom is een ukelele een goede oplossing. Een ukelele set van 21'' is perfect voor kinderen tussen de pakweg 5 en 12 jaar oud. Bovendien is het leren spelen van ukelele een stuk minder lastig, doordat het bijvoorbeeld minder snaren heeft. Hoewel kinderen nog weleens uitgekeken raken op een hobby neem je met een ukelele set vaak een minder groot risico, omdat je vrijwel nooit de hoofdprijs betaalt.

#3 Fuzzix PLB20S plasma bol 20cm - Magisch effect met bliksems

Plasmabol als Sinterklaas cadeau voor kinderen

Een Fuzzix PLB20S plasmabol is een superleuk Sinterklaas cadeau voor kinderen. De bol is 20 centimeter groot, waardoor het perfect in de kinderkamer kan staan. In de plasmabol schieten bliksemflitsen vanuit het midden naar het glas, waardoor kinderen kunnen genieten van een geweldig schouwspel. Een plasmabol is niet alleen een mooi aanzicht, maar beschikt ook over de muziekgestuurde modus waarmee de bliksemflitsen reageren op de volumepieken van de muziek. Bovendien zijn plasmabollen aanraakgevoelig. Wanneer kinderen een vinger of hand op de bol leggen, gaan de bliksemflitsen daar ook naartoe. Kinderen kunnen dus letterlijk zelf bepalen hoe en waar de bliksemflitsen heen gaan.

#4 Vonyx SBS55B karaoke set met 2 microfoons en lichteffect

Met een Vonyx SBS55B karaoke set hebben je kinderen nooit meer ruzie over wie er mag zingen. Deze karaoke set wordt geleverd met twee microfoons en geldt dan ook als perfect Sinterklaas cadeau voor kinderen. Het is zelfs mogelijk om het als gezamenlijk cadeau te geven. De SBS55B is een compacte karaoke set met geweldige lichteffecten. Dit apparaat is voorzien van een Jelly Ball en heeft een ingebouwde LED ring rondom de woofer, waardoor je geniet van een geweldige lichtshow met honderden lichtstralen. Je kinderen hoeven alleen hun favoriete hits draadloos te streamen via Bluetooth en de kinderdisco kan beginnen!

#5 BeamZ JB60R Jelly Ball LED discobal lichteffect

Jelly Ball als Sinterklaas cadeau voor kinderen

Een beamZ JB60R Jelly Ball produceert honderden lichtstralen en zorgt met patronen en effecten voor een geweldige disco sfeer tijdens een kinderdisco in bijvoorbeeld de kinderkamer. Een van de grootste voordelen is dat discoballen vrijwel altijd beschikken over een geluidsgestuurde modus en automatisch programma’s. Hierdoor hoeven jij en je kinderen geen enkele kennis van lichteffecten te hebben, maar kun je gewoon genieten van de mooie lichtstralen. Stop de stekker in het stopcontact en feesten maar!

Sinterklaas cadeau kinderen: tips voor verlanglijstje

Je hebt nu over vijf specifieke Sinterklaas cadeau kinderen gelezen, maar er zijn uiteraard meer mogelijkheden. We zetten nog een aantal tips voor het verlanglijstje van je kinderen op een rijtje.

  • Instrumenten: Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat instrumenten zoals een keyboard of gitaar erg goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Het komt de motoriek en concentratie van kinderen ten goede. Een keyboard of drumstel is dan ook zeker een geschikt Sinterklaas cadeau voor kinderen.
  • Party speakers: Om er samen met je kinderen een leuk feestje met harde muziek van te maken, is een party speaker een must have. In ons assortiment vind je party speakers in allerlei soorten en maten. Met name de lichteffecten en het hoge vermogen zorgen ervoor dat dit écht Sinterklaas cadeau voor kinderen is.
  • DJ controllers: Wanneer je jouw zoon of dochter later wel achter een DJ Booth ziet staan, is het een leuk idee om een DJ controller te geven. We merken dat veel kinderen helemaal opfleuren als ze dit Sinterklaas cadeau voor kinderen krijgen. Wie weet wordt jouw zoon of dochter wel de nieuwe Martin Garrix of Rachel Green.

Sinterklaas cadeau voor kinderen kopen

Na het lezen van dit blog heb je voldoende inspiratie opgedaan voor een Sinterklaas cadeau voor kinderen. Ben je er toch niet helemaal uit welk Sinterklaas cadeau jij voor kinderen wilt kopen? Neem dan ook eens een kijkje in ons Sinterklaas assortiment.

Gerelateerde berichten
Het bedenken van een Sinterklaas cadeau voor volwassenen is niet gemakkelijk. Voor kinderen is het vaak een fluitje van een cent, maar wat moet je jouw man, vrouw, je neef of nicht nu weer geven? In dit blog spelen we voor even de hulpsinterklaas om je tips te geven voor een origineel Sinterklaas cadeau voor volwassenen. Door te bestellen op ...
Het verzinnen van een goedkoop Sinterklaas cadeau kan nog een hele opgave zijn wanneer iemand zijn verlanglijstje weer eens niet heeft aangeleverd bij de goedheiligman. Om jou te helpen bij de zoektocht hebben we een lijst samengesteld van tien goedkope Sinterklaas cadeaus. Deze cadeaus zullen binnen de meeste budgetten moeten passen. Onze ...

Gerelateerde producten

Chatten