Met deze discoverlichting wordt je huisfeestje écht uniek!

Met deze discoverlichting wordt je huisfeestje écht uniek!

Waar denk jij aan bij een disco? Wij denken direct aan muziek en discoverlichting! Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten discolampen en wij begrijpen dan ook goed dat het lastig is om te bepalen welke discoverlichting je precies moet hebben voor je huisfeest. MaxiAxi.com heeft daarom een selectie gemaakt van een aantal unieke discolampen die je goed als discoverlichting kunt gebruiken, waardoor je zeker weet dat er een groot feest gebouwd kan worden.

Met deze discoverlichting heb jij zeker een onvergetelijk huisfeest!

Discoverlichting zorgt altijd voor een optimale sfeer dus mag absoluut niet ontbreken op je huisfeest. Met de onderstaande lichten en machines weet je zeker dat je woonkamer wordt omgetoverd in een kleine en unieke disco!

1. Disco laser met accu

Stel je voor: je hebt je discoverlichting helemaal aangesloten in je tuin, begint het net te regenen. Dan moet je je discoverlichting snel opruimen en verplaatsen naar binnen waar je alles weer opnieuw aan moet sluiten. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Met een BeamZ Athena disco laser is dat gelukkig totaal geen issue meer! Doordat deze laser is voorzien van een ingebouwde accu kun je ‘m gemakkelijk van buiten naar binnen verplaatsen en andersom. Je kunt dus letterlijk overal in én om je huis een feestje bouwen!

Deze disco laser heeft niet alleen een rode en groene laser maar heeft ook een RGB (Rood, Groen, Blauw) ledlamp. De RGB mengt die drie kleuren waardoor er ook andere kleuren, zoals geel of paars, geproduceerd kunnen worden. En dat is niet de enige mogelijkheid! Naast de verschillende kleuren kan de laser ook nog verschillende bewegende patronen en figuren projecteren, waardoor je jouw woonkamer omtovert in een uniek en geweldig lichtspektakel.

Met name het gemak van deze disco laser is een groot voordeel van dit model. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig een van de automatisch programma’s of de geluidsgestuurde modus aanzetten en je hebt er de rest van de avond geen omkijken meer naar.

2. Rookmachine met licht

Als je écht het optimale uit je discoverlichting wilt halen, raden we altijd aan om een rookmachine in dezelfde ruimte te plaatsen. De rook en nevel zorgen er namelijk voor dat de lichtstralen beter zichtbaar worden. Er zijn uiteraard veel verschillende discolampen en rookmachines op de markt, maar waarom ga je niet voor een alles-in-één apparaat zoals een rookmachine met licht? Onze BeamZ S700-JB rookmachine met Jelly Ball zorgt dankzij de geïntegreerde Jelly Ball voor een uniek lichtspektakel met wel honderden gekleurde en bewegende lichtstralen terwijl de rookmachine ervoor zorgt dat de lichtstralen goed zichtbaar worden. Stop de stekker in het stopcontact en het feest kan beginnen!

3. BeamZ LEDWAVE

Wanneer je nog meer kleuren en afwisseling met verschillende effecten wilt, is een BeamZ LEDWAVE een goede optie. Als je ervoor kiest om een LEDWAVE te gebruiken als discoverlichting weet je zeker dat je een unieke lichtshow hebt! De BeamZ LEDWAVE biedt vier verschillende lichteffecten, maar dan in één apparaat.

Het kleurrijke effect wordt met name geproduceerd door de Jelly Ball en de Water Wave. Een Jelly Ball verspreidt tot wel honderden lichtstralen door de hele ruimte, waar de Water Wave het effect van een watergolf in verschillende kleuren nabootst. En dan heb je ook nog vier ledjes in het midden van het apparaat. Twee ledjes dienen als blacklight effect waarbij alle witte kleuren en UV-gevoelige tinten oplichten. De andere twee ledjes zorgen voor het stroboscoopeffect. Al deze lichteffecten samen zorgen voor een unieke lichtshow op je huisfeest.

Bovendien is de BeamZ LEDWAVE voorzien van twee handige functionaliteiten met de voorgeprogrammeerde shows en geluidsgestuurde modus. Met de geluidsgestuurde modus reageren de lichteffecten van de LEDWAVE op de volumepieken van de muziek. Deze opties zorgen ervoor dat jij een spectaculaire lichtshow neerzet zonder dat je er enkele kennis van lichteffecten voor hoeft te hebben. Stekker in het stopcontact, discoverlichting klaarzetten en feesten maar!

Bestverkochte discolampen: van Jelly Ball tot PartyPar

Bovenstaande producten zijn unieke en kwalitatieve vormen van discoverlichting, maar we hebben nog genoeg andere opties. Denk bijvoorbeeld aan de bestverkochte discoverlichting bij MaxiAxi.com: de Jelly Ball en de PartyPar. Deze modellen zijn wat gebruikelijker dan de lichten en machines in deze blog, maar de effecten zijn zeker niet minder.

Uiteraard hebben we ook de ouderwetse discobol in ons assortiment. Laat een spotje op de spiegelbol schijnen en er verschijnen allerlei lichtstralen door de hele ruimte. Het voordeel van een discobol is dat je deze gemakkelijk monteert aan het plafond zonder dat het in de weg staat. Er zijn echter meer opties die een mooi effect geven op je feestje, lees daarvoor zeker eens de blog: zo zorg jij voor goede feestverlichting of kijk tussen onze discolampen waar de meest geschikte opties al staan! Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden bij het organiseren van een huisfeest!

Voldoende mogelijkheden voor discoverlichting

Zoals je in dit blog hebt kunnen lezen zijn er voldoende keuzes in discoverlichting. Heb je toch nog advies nodig over wat voor jouw feestje de beste discoverlichting is? Onze productspecialisten staan voor je klaar!

Chiel Kamphuis

Productspecialist voor installatie speakers, podium/truss & lichteffecten

Gerelateerde producten

Chatten